Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sormaaa yaa ben adet tarihimi bekleyemiyom bunlara kalsa hiç yapmıcaklar
bide kimseye söylemicem senden başka nasılsa karnım şişince anlıcaklar diyo:26:
o söylememe olayınıda anlamıyorum o haberi alınca iiçi içine sığmıyo insanın nasıl söylemeden duruyolar hayret valla başlangıçta kalp atışını falan beklemyi anlıyorum ama karnı büyüyene kadar nasıl saklar insan bu haberi
bu ara bol bol hamişimiz olsun da çoğalalımm

amin sevdam inşallah

sevdam meydanı boş bulduk ağzımıza geldiği gibi konuşuyoruz
kızlar bize kızacak :18:

sormaaaa gelince kızacaklarrr

ipeğimm evet insan nasıl bekler okadar anlamıyorum valla

ipeğimmm ben sana yavaş yavaş veda edeyimm patrona yakalanıyodum biraz önceee sana iyi bayramlarrrrr canım iyi tatiller kendine dikkat ett canım aman tatlılardan çok yemeee

KIZLAR AYETEL KÜRSİYİ OKUDUĞUNUZ İÇİN HEPİNİZDEN allah razı olsun...AĞZINIZDAN ÇIKAN HER DUA KABUL OLSUN rabbim İNŞALLAH GÖRÜR DUYAR ŞÜPHESİZ TABİ Kİ ...

KADERSİZ cnm dün ANNEME gittim ewet şimdi daha iyiiim sanki şükür bakalım..bi iyi bi kötü bu günleride aşacağız inşallah..dün annemle bi çarşı-pazar yaptık cnm annem kendime getirdi beni.bugünde ew de uğraştım sabah burdaydım acil çıktım haberde edemedim size ...bnm ewim pek boş kalmaz ewde pek durmam durduğum zamanda kimse durudurmaz şükür komşularım çok iiyiler çatkapı yaptılar bugün bana ...annem de geldi bayrama baklava açtık ama bayramda burda olmayacam yinede yapalım dursun dedi annem bilior gelenim gidenim çok tatilden geldiğimde ben yorulmayım die şimdiden yaptık....beni bayramda bulamayanlar bayramdan sonra tek tek gelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…