öyle canım eminim tarifi mümkün değildir Duru bildiydi heleyaaa ne kadarrr güzel bir duygu bu yaa biz bile bu kadarseviniyorken kim bilirr bulutt nasıll mutlu şuandaa Allahımmm bizede nasipp ettt bu duyguyuuu
RABBİM sana şükürler olsunn ..bu listeye arkadaşımız ümmühanıda dahil ettinnبِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
HAMİŞLERİMİZ
1....Duru81O Artık Anne
2.....Eti_pufOda ArtıkAnne
3....Nevbahar76çok şükür bebişlerini aldı kucağına
4.....Nazraca
5...bynkutluay
6..ipek34
7..yıldız_ azeri
8..leydim
9..bulut84
datlumm Rabbim ne büyük ya öle bi dua etmiştim ki gözlerim yaşlıı arkadaşıyla izin değişikliği yapıyor eşimmm pazartesi salı iiznli inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyaa melikem eşindemi çalışıyodu bayramda onunla gezersin eğer oda çalışıyosa komşularına arada bir gidersin canım üzme şimdiden kendini..Annene gidemiyomusun ?
ayy quzumm ne kadarr zorr ben ilk gün yalnız değilimm çok şükürr diğer günlerr full yalnızımm :)))))))))))asında o siyahıyı amaka sana haksızık ettim ama ya
canı mduaarın için aah razı osun gönüne göre versin .çok sağo bebim
ay hevesendim bende fakirhanemi göstermek istiyorumm ama beceremiyorumki resim ekemeyi:85:
bu fatma hangi fatmacıkkk
şifam evin çok şirinmiş aah huzur sağık mutuuk içinde oturmaka birlikte hayırlı sağlıklı analı babaı büyüteceğiniz şirinde bir evat versin ciciş...
meikeeem aynı kaderi payaşıyorum şuan bende yanız kalabiirim eşim fu çaışıyo aiemede gidemicem gibigözüküyo eşim mırın kırın yapıyo birde bunaımda son günerde bırakıp gidesim yok ama orda omakta istiyorum pöfff beaaa
alah razı olsun bebişimm ağzına yüreğine sağık aah önüne hayrını sunsun dualarının
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ecmainnn
aah razı osun canımmm
bebekimm yarın yaparımmtamam canım küçük MELAİKEME sölerim yapsın kuzucuk banada ..... kendine iii bak canım ben çıktım.... ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh BULUT merakta bıraktın bizi.... :84:
Kızlar hepinizden özür dilerim...canlarım...sanmayınki ümmühan sizleri unuttu...inanın hep aklındaydınız....
Evetttttttttttttttttttt çok şükürler olsun rabbime mucizesini tekrarrrrr gösterdiiiii......hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
rabbime binlerce şükürler olsun...birkez daha inanıdımki...rabbimin mucizesi çok..ve her kapının anahtarıda dua....
Rabbim inşallah evlat isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla nasip edecek....rabbim kısmet ederse yarın sabah memlekete yola çıkıyoruz..inşallah hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur...rabbim tüm hamişleri ve benim bebeğimi korusun.....
Arkadaşlar...hepinizin bayramını kutlarım...rabbim tüm sevdiklerimizle beraber nice bayramlar nasip etsinn...
Canlarım biliyorumki ümmühan arkadaşınız sizlerin duasıyla kavuştu minik meleğine....sizlerden dileğim dualarınızı benden eksik etmeyin...benim dualarım sizlerle....
Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...inşallahhhhhhhh...hepimizee..aminnnnnnnn
sizleri çok seviyorummmmmmm...
vallahi sevdim bu fikrini bendee öyle yapacammm hemm gırgır olurrr ...size bişey diyimi fesleğen duymasın amaöyle canım eminim tarifi mümkün değildir Duru bildiydi heleyani maşallah ne kadannnn temiz kalbi varki içime doğuyor bu ay birkaç arkadaştan müjde alıcaz demişti ben kendime türk kahvesi yapcam başka bi gün onu bi güzel kapatcam sonra açcam resmini aha buraya koycam bakalım duru şekillerde içine ne doğcak kızı falcı yaptım ama niyetim o değil ama hoş olur haaaa kahve reyonumuz olsun kapatıp açıp bakalım fallarımıza
yaaa ne kadarrr güzel bir duygu bu yaa biz bile bu kadarseviniyorken kim bilirr bulutt nasıll mutlu şuandaa Allahımmm bizede nasipp ettt bu duyguyuuu
aynen öyle canım biraz kahve falıyla kafa dağıtırız eccikte zamanı öyle öldürürüzvallahi sevdim bu fikrini bendee öyle yapacammm hemm gırgır olurrr ...size bişey diyimi fesleğen duymasın amabana geldiği zamann fal baktı atıyorum diyordu ama iyi baktı bencee
gardaşım oğluna bir sürü kardeş geliyoo görüyonmuu :)))
gardaşım oğluna bir sürü kardeş geliyoo görüyonmuu :)))
he valla bu topiktee hamile olan daha çok var ..kim kaldıkki hamile kalamaynn parmakla sayılırr .ben ,sevo ,tubiş,fatoş, şifaa başka kim var birde arkadaşım fesleğenn başkaa haa birde serap varrebett gardaşımmmmmmmmmmm inşalahhhhhhh sırasıylaa siiznkilerde gelecekkkkkkkkkkkkk
anammmm ailee büyüyorr iyicee kısssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?