Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaaa ne kadarrr güzel bir duygu bu yaa biz bile bu kadarseviniyorken kim bilirr bulutt nasıll mutlu şuandaa Allahımmm bizede nasipp ettt bu duyguyuuu

yaaa ne kadarrr güzel bir duygu bu yaa biz bile bu kadarseviniyorken kim bilirr bulutt nasıll mutlu şuandaa Allahımmm bizede nasipp ettt bu duyguyuuu
öyle canım eminim tarifi mümkün değildir Duru bildiydi hele yani maşallah ne kadannnn temiz kalbi varki içime doğuyor bu ay birkaç arkadaştan müjde alıcaz demişti ben kendime türk kahvesi yapcam başka bi gün onu bi güzel kapatcam sonra açcam resmini aha buraya koycam bakalım duru şekillerde içine ne doğcak kızı falcı yaptım ama niyetim o değil ama hoş olur haaaa kahve reyonumuz olsun kapatıp açıp bakalım fallarımıza

RABBİM sana şükürler olsunn ..bu listeye arkadaşımız ümmühanıda dahil ettinn

yaa melikem eşindemi çalışıyodu bayramda onunla gezersin eğer oda çalışıyosa komşularına arada bir gidersin canım üzme şimdiden kendini..Annene gidemiyomusun ?
datlumm Rabbim ne büyük ya öle bi dua etmiştim ki gözlerim yaşlıı arkadaşıyla izin değişikliği yapıyor eşimmm pazartesi salı iiznli inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayy quzumm ne kadarr zorr ben ilk gün yalnız değilimm çok şükürr diğer günlerr full yalnızımm :)))))))))))
ayy bebemmm kıyamam kısss datlumm benimmmm
tamam canım küçük MELAİKEME sölerim yapsın kuzucuk banada ..... kendine iii bak canım ben çıktım.... ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh BULUT merakta bıraktın bizi.... :84:
bebekimm yarın yaparımm

amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bulutt datlumm tebrikk ederimm yaaaa eşim traş oluyor bende bakıyım diidm iyi ki gelmişimmmm ya ama birazdan çıkmak zorundayımm
ay anamm yerimde duramıyomm şükürler olsunnnnnn

vallahi sevdim bu fikrini bendee öyle yapacammm hemm gırgır olurrr ...size bişey diyimi fesleğen duymasın ama bana geldiği zamann fal baktı atıyorum diyordu ama iyi baktı bencee

vallahi sevdim bu fikrini bendee öyle yapacammm hemm gırgır olurrr ...size bişey diyimi fesleğen duymasın ama bana geldiği zamann fal baktı atıyorum diyordu ama iyi baktı bencee
aynen öyle canım biraz kahve falıyla kafa dağıtırız eccikte zamanı öyle öldürürüz şu fesleğeni tamam bırakmayalım atsın ya tutarsa herkes atsın ben varım :92: :79:

ebett gardaşımmmmmmmmmmm inşalahhhhhhh sırasıylaa siiznkilerde gelecekkkkkkkkkkkkk
anammmm ailee büyüyorr iyicee kısssssssss
he valla bu topiktee hamile olan daha çok var ..kim kaldıkki hamile kalamaynn parmakla sayılırr .ben ,sevo ,tubiş,fatoş, şifaa başka kim var birde arkadaşım fesleğenn başkaa haa birde serap varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…