Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

he valla bu topiktee hamile olan daha çok var ..kim kaldıkki hamile kalamaynn parmakla sayılırr .ben ,sevo ,tubiş,fatoş, şifaa başka kim var birde arkadaşım fesleğenn başkaa haa birde serap varr

ayy bebemm inşalahh arka arkaya alacaz haberlerii maşalahhh ipek aplamm iyi sürtmüşş ayağınıııııııııııı

kocişş başımdaa ben kaçarrrrrr ço öptümm hayırlı aakşamlarrrrrrrr
3-2-1 çıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kalbim halaaaaa böle pır pır atıyor walla yaaa meğer mutluluk ne güzel duygu müjdeler almak ohhhhhhhhhh şükürler olsun yüce Rabbim darısı bize inşşşşşşşşşşşşş

bu balıklara da bayıldım çokkk cicişler , çok minnoşlar :))))))))

kız eğer hamie olarak dönmeseydin cezan büyük oucaktıda neyse yırttın hadi iyisin...

canım kedersizim tamda bebek eyeminden sonra aradı müjdeledi eşime dedim kalk dur bi duş alayım gidip iki göbek atayım iiyice yedin kafayı hadi hayırısı dedi

şükürer olsun hemde sonsuzzzz bak artık iş yaparken eteğinden tutan bi veledin olacak çok çok çok sevinçliyim gözün aydın olsun alah hayırı sağıklı eşinle birilikte en güze günlerini göreceğin bir evlat nasip etsin

dur bi göek atam yadaaa durşu dansöz gacisini bulursam getirem iki döktürsün:92:

Felekten güüüün çalalıııııım
Kadehi ataaa ataaaaa
Felekteeeeen gün çalalıııııım
Göbeği ataaa ataaaaa
Hem çaaalıımm sata sataaaaa
Geçeliiimm kantolaraa

Haber verin dostlaraaa
Geçeliimmm kantolaraaa
Haber verin dost-la-ra

Ohh ohh ohh oooohhhhh

bayram erken gedi hemde çifter çifter oohhhh kaynanam ölsün

abowww gerçektenmi kızzz o zamandamı aradımm benn yeminle diyorummm çok utandımmm

utanma nurcan utanma yapan utanmımyoda sen niye utanıyon gıı bitmişti zaten veeterin yerini bumasını bekiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…