he valla bu topiktee hamile olan daha çok var ..kim kaldıkki hamile kalamaynn parmakla sayılırr .ben ,sevo ,tubiş,fatoş, şifaa başka kim var birde arkadaşım fesleğenn başkaa haa birde serap varr
bulutt yokk ditmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kız eğer hamie olarak dönmeseydin cezan büyük oucaktıda neyse yırttın hadi iyisin...Kızlar hepinizden özür dilerim...canlarım...sanmayınki ümmühan sizleri unuttu...inanın hep aklındaydınız....
Evetttttttttttttttttttt çok şükürler olsun rabbime mucizesini tekrarrrrr gösterdiiiii......hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
rabbime binlerce şükürler olsun...birkez daha inanıdımki...rabbimin mucizesi çok..ve her kapının anahtarıda dua....
Rabbim inşallah evlat isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla nasip edecek....rabbim kısmet ederse yarın sabah memlekete yola çıkıyoruz..inşallah hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur...rabbim tüm hamişleri ve benim bebeğimi korusun.....
Arkadaşlar...hepinizin bayramını kutlarım...rabbim tüm sevdiklerimizle beraber nice bayramlar nasip etsinn...
Canlarım biliyorumki ümmühan arkadaşınız sizlerin duasıyla kavuştu minik meleğine....sizlerden dileğim dualarınızı benden eksik etmeyin...benim dualarım sizlerle....
Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...inşallahhhhhhhh...hepimizee..aminnnnnnnn
sizleri çok seviyorummmmmmm...
abowww gerçektenmi kızzz o zamandamı aradımm benn yeminle diyorummm çok utandımmmkız eğer hamie olarak dönmeseydin cezan büyük oucaktıda neyse yırttın hadi iyisin...
canım kedersizim tamda bebek eyeminden sonra aradı müjdeledi eşime dedim kalk dur bi duş alayım gidip iki göbek atayım iiyice yedin kafayı hadi hayırısı dedi
şükürer olsun hemde sonsuzzzz bak artık iş yaparken eteğinden tutan bi veledin olacak çok çok çok sevinçliyim gözün aydın olsun alah hayırı sağıklı eşinle birilikte en güze günlerini göreceğin bir evlat nasip etsin
dur bi göek atam yadaaa durşu dansöz gacisini bulursam getirem iki döktürsün:92:
ooo çok güzelmiş bu şiirr :81: :81:
bunlarr ne gıııı benide geçtinn sennn
Felekten güüüün çalalıııııım
Kadehi ataaa ataaaaa
Felekteeeeen gün çalalıııııım
Göbeği ataaa ataaaaa
Hem çaaalıımm sata sataaaaa
Geçeliiimm kantolaraa
Haber verin dostlaraaa
Geçeliimmm kantolaraaa
Haber verin dost-la-ra
iyi uyanmadınn herhal uykudann
Ohh ohh ohh oooohhhhh
bayram erken gedi hemde çifter çifter oohhhh kaynanam ölsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?