Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ftsedp,iipekk34,Kedersiz+,bulut83,su1838,sevdanehri54,
dilinizimii yuttunuzzz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dilinizii yuttuysamızdaa parmaklarınız çqalışssın

ne çekilşi kızlar...anlamadım...bir dahaki dua kime okunacak...
yılbaşı çekilişi .. Katılmak isteyen arkadaşları birbiryle eşleştiriyoruz .çekilişi (eşleşmeyi) yapacak olan kişi bizee çıkan arkadaşımızn ismini adresini veriyo.. Sadece hediye alacağın kişiyi sen biliyorsun .sana hediye alacak kişiyide sen bilmiyorsun

bugünn tuğba için birde tefriciye ya başlıyalım diyorum almak isteyen sayı söylesin

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ftsedp,iipekk34,Kedersiz+,bulut83,su1838,sevdanehri54,
dilinizimii yuttunuzzz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dilinizii yuttuysamızdaa parmaklarınız çqalışssın
tutukluk yaptı parmaklarım bir an

tuğba ve eşi (sinan) için tefriciye

kedersiz....300
ipek......200
ftsdp.....200

Son düzenleme:
günaydın canlarım nasbersiniz herkes iyidir umarım benim misafir hava alanına ineli tam 2 saat oldu ama gelemedi bi türlü o kadr hazırlıkyaptım sofrayı kurudm onlar camii z,yaretlerine gittiler açıklan ölüyoruuumm selam verip çıkıyorum ama öğlendne sonra aranızda olurum şekerlerim bu arada tefriciye başlamışsınız eğer zorlanacaksanız başlamayalım sağolu eyete kürsü okudunuz allah razı olsun daha fazla mahcup olmayayım
öpüyorum şimdilik sizleri allaha emanet olun

bendee açımmmmmmmmmmmmm bendeee gelemmiiiiiii:26::26::26:

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

Günaydınlar bayanlar ben 30 ayetel kürsüyü okudum allah kabul etsin tevricilede okurum ya lütfen okumakda çok zorlanıyorm ben çırağım ya az yazın biraz ya

canım kaç tane okuyacksın sayı söylermisin...
bugün senin için biraz daha yavaş yazarız .ama sende biraz hızlı olmak için çalışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…