günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn çikinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sanada günaydın çirkin ördek
yılbaşı çekilişi .. Katılmak isteyen arkadaşları birbiryle eşleştiriyoruz .çekilişi (eşleşmeyi) yapacak olan kişi bizee çıkan arkadaşımızn ismini adresini veriyo.. Sadece hediye alacağın kişiyi sen biliyorsun .sana hediye alacak kişiyide sen bilmiyorsunne çekilşi kızlar...anlamadım...bir dahaki dua kime okunacak...
ayetel okunmayan varmı kızlardan :44:
tutukluk yaptı parmaklarım bir anToplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
ftsedp,iipekk34,Kedersiz+,bulut83,su1838,sevdanehri54,
dilinizimii yuttunuzzz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedilinizii yuttuysamızdaa parmaklarınız çqalışssın
tuğba ve eşi (sinan) için tefriciye
kedersiz....300
bugünn tuğba için birde tefriciye ya başlıyalım diyorum almak isteyen sayı söylesin
günaydıncanlarım nasbersiniz herkes iyidir umarım benim misafir hava alanına ineli tam 2 saat oldu ama gelemedi bi türlü o kadr hazırlıkyaptım sofrayı kurudm onlar camii z,yaretlerine gittiler açıklan ölüyoruuumm selam verip çıkıyorum ama öğlendne sonra aranızda olurum şekerlerim bu arada tefriciye başlamışsınız eğer zorlanacaksanız başlamayalım sağolu eyete kürsü okudunuz allah razı olsun daha fazla mahcup olmayayım
öpüyorum şimdilik sizleri allaha emanet olun
Günaydınlar bayanlar ben 30 ayetel kürsüyü okudum allah kabul etsin tevricilede okurum ya lütfen okumakda çok zorlanıyorm ben çırağım ya az yazın biraz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?