Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saollllllllllll ipemmmmm başınıı yazaydınn yaaa bebemm nieeee yardun kendınıııııııııı çokk çokk çokkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmm

bugünn tuğba için birde tefriciye ya başlıyalım diyorum almak isteyen sayı söylesin

canım kaç tane okuyacksın sayı söylermisin...
bugün senin için biraz daha yavaş yazarız .ama sende biraz hızlı olmak için çalışş

Bayanlar bugun bende hasta olmam gerekiyo büyük ihtimalle olacağım inşallah olmam ama hiç ümüdüm yok bende istiyorum bebiş dua edinya
tamam canım 200 tane okurum ya ben hizli yazıyorum ama sız çok yazıyosunuz

şuna bak yaaa ne mahçup oluyorsunn tubişimmm .isteyen sen değilsin
bizim gönlümüzden geçtiği için dua ediyoruz..

canım inşallah olmazsın ya dikkat et belki vardır birşeyler işde insan hep bir umutla yaşıyor

tuğba ve eşi (sinan) için tefriciye

kedersiz....300

ipek......200
ftsdp.....200
su1838....200

toplam 900
kalan 3544

fatoş yaptığın işmi şimdi ,ya hamileysen nedne ihtimal vermiyorsun ...yarın bir test yapsana

inşallah olmazsınn ..senin içinde ayetl kürsi başlıyalım ozaman

fatoş yaptığın işmi şimdi ,ya hamileysen nedne ihtimal vermiyorsun ...yarın bir test yapsana

yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yapmammmmm ondannn sonrakii gün hmnn kırmızılarrr gelirrrrrrr amannn beee cnmm nirdee o gunlerrrr bendeeee ümitt yokk sadeceee adet gecikmesiiiii

inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olmazzzzzzsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…