cnm benim yaaaaa savul inşşşşşşşş ben olmasamda Fatoş adaşım hamiştir inşşşşşşşşş müjde gelir topiğeeeeeeee
ayyy içimdenn geldiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaa
hadi güle güleöptüm kaçtımmm
ayy ben bu ara yine çok kaçmaya başladımm bu son olsunnn gariiiii
kızlar sağolun güzel dilekleriniz için amaaaa benim sevinmem için çok erken :97: daha önceleri 1 hafta gecikipte kırmızı kart yediğim olmuşturahat 10-15 gün beklemem lazım tabi adet olmazsam
inşallah cnm inşallah :92:hadi güle güle
inşallah olmazsın canım
ebet datlum gitmeden de bakım didim sizeee ay datlum şu yoğunluktan bi kurtulamadın
200 ben alıyım şeker bitirince alırım daha
sana burdan bi uçacamm delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ne kaldırıyonn ya tam dayaklıksın varyaaaa kısım ya hamileysen ya bişey olursa kaldırabilecekmisin
ayyy cnmmm ALLAH korusunn deeeee olmamasıı zorr bidee olupp onaa benn bişeyy yaparsamm delii olurum herhaldeee
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn yüce Rabbim yardımcısı olsunn
banada 30 yaz gardaşımmmm
slmm yavyummm
anamm hadin garii çifte bayram ettiriverinn bizeeeeeeeeee
ayy inşalahhh şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim sizlere ve bütün evlat özlemiyle yanan kalplere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib etsin inşalahh
aminnnnnnnnnnnn
cnm benim yaaaaa savul inşşşşşşşş ben olmasamda Fatoş adaşım hamiştir inşşşşşşşşş müjde gelir topiğeeeeeeee
zaten durunun içine yine doğmuştu inşşşşşşşşş Fatoşturrrrr o şanslı bayannnnnnnnn :92:
inşşş cnm bu ay için dedim ben şanslı bayan diye hani adet gecikmeside varyaaainşallahhhhhhhhhhhhh o şanslıı hepımızızdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol cnm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :80:cnmmm bendee aynısınııı seninn içinn düşünüyorummm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşşş cnm bu ay için dedim ben şanslı bayan diye hani adet gecikmeside varyaaa
olr cnm 2 tane olsun yine biri senin için :92: biri benim için :92:şifaaa hadii bugundee benim içinn kahvee iççç duruu bana baksınn bugundeeeee
ay yeterbirbirinize ikram edip durmayın ben ikinizinde olmasını istiyorum
inşallah her ikinizde
canım benim yaaaaay yeterbirbirinize ikram edip durmayın ben ikinizinde olmasını istiyorum
inşallah her ikinizde
olr cnm 2 tane olsun yine biri senin için :92: biri benim için :92:
hoşgeldin cicoş
öptüm kaçtımmm
ayy ben bu ara yine çok kaçmaya başladımm bu son olsunnn gariiiii
zaten durunun içine yine doğmuştu inşşşşşşşşş Fatoşturrrrr o şanslı bayannnnnnnnn :92:
şifaaa hadii bugundee benim içinn kahvee iççç duruu bana baksınn bugundeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?