Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminnnnn inşallah sıkıntısızca hamilelik yaşar ve sağlıklı ve hayırlısı ile kucağına bebişini almayı sen kabul eyle ya rabbim aminnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin yüce rabbim aminnnn sen kabul buyur dualarımızı kem göz fesatlardan nazarlardan yuvalarımızı koru yarabbim ağzımızın tadını bozma yarabbim aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

ftsedp,iipekk34,bynkutluay+,sifaa+,bulut83,
slmmmmmmmmm millettttttttttttttttttttttt

aleyküm selam canım nasılsın adet olmamışsın hadi inşallah müjden yakındır bende adet olmadım bu arada :97:

aleyküm selam canım nasılsın adet olmamışsın hadi inşallah müjden yakındır bende adet olmadım bu arada :97:

anammmmmmmmmmmmmmmmmmm kıssss bidee beraberr hamilee olmuyomuymuşuzzz nee güzell olurrrrrrr RABBİM sen büyüksünnnnnnnnn duy sesimiziii yardım et bizeee

ammmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah kabul etsinnnn
selam cicoşlarrrr

ebet datlum gitmeden de bakım didim sizeee ay datlum şu yoğunluktan bi kurtulamadın
tuğba ve eşi (sinan) için tefriciye

kedersiz....300
ipek......200
ftsdp.....200
200 ben alıyım şeker bitirince alırım daha
sana burdan bi uçacamm delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ne kaldırıyonn ya tam dayaklıksın varyaaaa kısım ya hamileysen ya bişey olursa kaldırabilecekmisin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn yüce Rabbim yardımcısı olsunn
Su1838 için ayetel kürsi

kedersiz...30
banada 30 yaz gardaşımmmm

slmm yavyummm

anamm hadin garii çifte bayram ettiriverinn bizeeeeeeeeee
ayy inşalahhh şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim sizlere ve bütün evlat özlemiyle yanan kalplere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasib etsin inşalahh
aminnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…