Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Su1838(seval) için ayetel kürsi

kedersiz.....30
ipek...........30

fatoş.........30
şifa............83
bynkutluay..30
duru...........10
bulut83.......50

kalan ..50

canım allah razı olsun bende yeni katıldım eşim ağustosda varikosel ameliyatı oldu sayı ve haraket sorumuz var yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

amaa duruu banadaa aynısııı dediiiiiiii:26::26::26::26::26::26:

sen ne bakıyon duruya o bakmıyorki atıyooo

ama ne gördümse onu söyledim mesela akşam abim fincaı kapattııı ona kağlumbağa demedim çünkü yoktuuuu
kızlar gerçekten mutlu sona yaklaştık inanın buna az kaldı fallar temiz çıkıyoooooooo

yaw geçmişi okumadım ne çekilişi bu

bu arada tefriciye nedenmek yafffffff ne okuyonuzzz
oğlan içerde kudurduuuu

ayyyyy cnmm inşallahhhhhhhhhhh hayırlısııııııı

slm inşallah dua larınız kabul olur tabi benimkide
aleyküm selam canım hoş geldin aramıza inşallah canım aminnnn inşallah tüm herkesin gönlündeki duaları kabul olur ne kadardır bebek özlemi yaşıyorsunuz ?
sorununuz nedir ? inşallah yakın zamanda müjdeni verirsin

yaw geçmişi okumadım ne çekilişi bu

bu arada tefriciye nedenmek yafffffff ne okuyonuzzz
oğlan içerde kudurduuuu
canım eminim duymuşsundur salavat_ı tefriciye 4444 tane okuyoruz ..cuma günü başlayıp bir dahaki cumaya kadar bitmesi gerekiyo
gelelim çekilişe ..şimdii yılbaşı için kendi aramızda hem hediyeleşmek hemde eğlenmek adına böyle birşeye karar verdik aramızdaa ..olay şöyle benim dünürr isimleri eşleştirecek diyelimki sen bana çıktın :) bulut bunu sadece bana söylüyoo yane hediye alacağın kişiden haberin olmuyacak :) sana çıkan arkadaşıda sadece sen bileceksinn ona ser verip sır vermiyorsun
bu arada hediyeler arasında kırmızı don şart
siz dinleyin beniiiiii burdan hamiş olmadan çıkmak yok
ya oolacazzz ya olacazzzz başka yolu yokkkkk

Son düzenleme:
aramızda çıtı-pıtı bi tubiş var diğer herkes battal boy kırmızı don alsın lütfen :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…