senin falınımı kıskanacammhem benim falımda da kaplubağa çıkmıştı duru banada yük var demişti
amaa duruu banadaa aynısııı dediiiiiiii:26::26::26::26::26::26:
dünür su arkadaşımızla daha tanışmak nasip olmadı....50 tane de bana yaz....
tuğbiş içinde 100 tane tefriciye yaz...inşallah rabbim katında kabul olur....
kızlar ben katılamayacağım çekilişe..ne olur beni yanlış anlamayayın...tamammı....
amaa duruu banadaa aynısııı dediiiiiiii:26::26::26::26::26::26:
sen ne bakıyon duruya o bakmıyorki atıyooo
ama ne gördümse onu söyledim mesela akşam abim fincaı kapattııı ona kağlumbağa demedim çünkü yoktuuuu
kızlar gerçekten mutlu sona yaklaştık inanın buna az kaldı fallar temiz çıkıyoooooooo
siz dinleyin beniiiiii burdan hamiş olmadan çıkmak yok
siz dinleyin beniiiiii burdan hamiş olmadan çıkmak yok
aleyküm selam canım hoş geldin aramıza inşallah canım aminnnn inşallah tüm herkesin gönlündeki duaları kabul olurslm inşallah dua larınız kabul olur tabi benimkide
ama ne gördümse onu söyledim mesela akşam abim fincaı kapattııı ona kağlumbağa demedim çünkü yoktuuuu
kızlar gerçekten mutlu sona yaklaştık inanın buna az kaldı fallar temiz çıkıyoooooooo
canım eminim duymuşsundur salavat_ı tefriciye 4444 tane okuyoruz ..cuma günü başlayıp bir dahaki cumaya kadar bitmesi gerekiyoyaw geçmişi okumadım ne çekilişi bu
bu arada tefriciye nedenmek yafffffff ne okuyonuzzz
oğlan içerde kudurduuuu
ya oolacazzzsiz dinleyin beniiiiii burdan hamiş olmadan çıkmak yok
aramızda çıtı-pıtı bi tubiş var diğer herkes battal boy kırmızı don alsın lütfencanım eminim duymuşsundur salavat_ı tefriciye 4444 tane okuyoruz ..cuma günü başlayıp bir dahaki cumaya kadar bitmesi gerekiyo
gelelim çekilişe ..şimdii yılbaşı için kendi aramızda hem hediyeleşmek hemde eğlenmek adına böyle birşeye karar verdik aramızdaa ..olay şöyle benim dünürr isimleri eşleştirecek diyelimki sen bana çıktın :) bulut bunu sadece bana söylüyoo yane hediye alacağın kişiden haberin olmuyacak :) sana çıkan arkadaşıda sadece sen bileceksinn ona ser verip sır vermiyorsun
bu arada hediyeler arasında kırmızı don şart
ya oolacazzzya olacazzzz başka yolu yokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?