aramızda çıtı-pıtı bi tubiş var diğer herkes battal boy kırmızı don alsın lütfen:92:
onun katılp katılmayacağı belli değil henüz bişey demedii .aramızda çıtı-pıtı bi tubiş var diğer herkes battal boy kırmızı don alsın lütfen:92:
yokk anammm bendee m bedenn isterımm benı alt göccükk üst böyükkkkkkk anammmmm nurcann sana morr alacammmmmmmmmmmmmm
aramızda çıtı-pıtı bi tubiş var diğer herkes battal boy kırmızı don alsın lütfen:92:
hımmm haber verir zaten misafiri varya ondan gelemioooonun katılp katılmayacağı belli değil henüz bişey demedii .
onun katılp katılmayacağı belli değil henüz bişey demedii .
evet yaaaa bu işin uğuru kaçmasın lütfen tadında bırakalım kırmızı don mevzusu geçtiği için ben öleee espri yaptımohooo sen şimdidenn ağzından kaçırıyorsunn anacımm olmazki öyleee
hem ben sana çıkmadımki bana neden alıyorsun.birde neden mor alıyorsun onuda anlamadım
ohooo sen şimdidenn ağzından kaçırıyorsunn anacımm olmazki öyleee
hem ben sana çıkmadımki bana neden alıyorsun.birde neden mor alıyorsun onuda anlamadım
evet yaaaa bu işin uğuru kaçmasın lütfen tadında bırakalım kırmızı don mevzusu geçtiği için ben öleee espri yaptım:81:
hımmm haber verir zaten misafiri varya ondan gelemiooo
nee bilemmmmmmmmmmmmmmmmmm beeeee ölee yazmışımmmmm demekkı içimee dogduu herkesee kırmızııı sana morrr oynakk başımızınn farklıı olsunnnnnn morr döttttttttttt
yaaa sankii çekilişş yapıldıaa sizdeeeeeeee hmnn kızmayaa hazırsınızzzzzz zatenn deli etmeyın ulen beniiiiii
dün akşam bir ara msnde sordu ama eşimm dırdır ettiği için sonra anlatırım dedim ..onunda gönlü var gibi gibi
bana sen çıkarsann sana ne göndereceğimi biliyorummm
bak seni diskalifiye ederim haaa kızdırma benii
kızlar kırmızı kart gelioooo galiba:18: :95: lekem gelmiş bile
paketi açınca görürsün:82:söleseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne diyosunn ulennn sen banaaa benii burdann feriştahıı gelseeeee diskalifiyee edemez kazen hariçççççç
ben oynak başıyım yaa diskalifiyede ederim
ben oynak başıyım yaa diskalifiyede ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?