Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yokk anammm bendee m bedenn isterımm benı alt göccükk üst böyükkkkkkk anammmmm nurcann sana morr alacammmmmmmmmmmmmm

ohooo sen şimdidenn ağzından kaçırıyorsunn anacımm olmazki öyleee
hem ben sana çıkmadımki bana neden alıyorsun.birde neden mor alıyorsun onuda anlamadım

hem ben sana çıkmadımki bana neden alıyorsun.birde neden mor alıyorsun onuda anlamadım
evet yaaaa bu işin uğuru kaçmasın lütfen tadında bırakalım kırmızı don mevzusu geçtiği için ben öleee espri yaptım :81:

nee bilemmmmmmmmmmmmmmmmmm beeeee ölee yazmışımmmmm demekkı içimee dogduu herkesee kırmızııı sana morrr oynakk başımızınn farklıı olsunnnnnn morr döttttttttttt

hımmm haber verir zaten misafiri varya ondan gelemiooo

dün akşam bir ara msnde sordu ama eşimm dırdır ettiği için sonra anlatırım dedim ..onunda gönlü var gibi gibi
nee bilemmmmmmmmmmmmmmmmmm beeeee ölee yazmışımmmmm demekkı içimee dogduu herkesee kırmızııı sana morrr oynakk başımızınn farklıı olsunnnnnn morr döttttttttttt

bana sen çıkarsann sana ne göndereceğimi biliyorummm

kızlar kırmızı kart gelioooo galiba :18: :95: lekem gelmiş bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…