kendini kötüye hazırlamış bileebendee hiç merak yokk yaa gidip negatifi alacagım için hiç sorun yokkkk
hahahyyyy ben aynısııını yapsammm sen benı topa koyardın dmeeee
inşallah vardır da sana çok büyük bir sürpriz olur
kendini kötüye hazırlamış bilee.güzel şeyler düşünn canımm bak bu kadar zaman geçmiş neden olmasınn
valla ben rüyama güveniyorumm elif olmasada başka biri hamile çıkacakk bu günlerde
ben geldim ama her an gidebilirim
demek nurcan sizinde ev satılıyo ve eşin sessiz ne olcek böle bilmemm ama sen ses çıkar bence tedavi parası versinler bencede yeter sömürüldüğümüz
valla ben rüyama güveniyorumm elif olmasada başka biri hamile çıkacakk bu günlerde
eşim bana sakın aileme lafını edeyim deme diyo ama dinleyenn kimm :)ev satılmadan ses çıkarmam zaten bir umitle belki biz söylemden kendileri düşünür diye bekliyecem bir müddetben geldim ama her an gidebilirim
demek nurcan sizinde ev satılıyo ve eşin sessiz ne olcek böle bilmemm ama sen ses çıkar bence tedavi parası versinler bencede yeter sömürüldüğümüz
xelifx burayaa hamileyimmmmmmmm diyee bir mesaj yazmıştıeliffff kimm ne rüyasıı gördün söle bakem sennn
yaa hala aklım cevizlerimdeinsan bi tane bırakmazmı nasıl yamaçlarda topladım ben onları
kıss benım kocaaa ole deıl ıstee cok kıskancc ve heryeere beraber gıdıyoruzz ne edem aman bi bebem olsundaa odaa b enı bırakır inşallahhhhhhh ekmeklıgııı cnmmm ole buyuk bı yerden almadım perdecıyee gırdım ve begendım aldımm yaneeya fatoş nerden aldın ekmekliği bende düşünüyom ama hoşuma giden olmadı öle
bu arada cumartesi gidecekmişsin doktora kızım sen kocişsiz evden dışarı çıkmıyon herhalde :26: Valla ben erkek gibi hatunumdur herşeyi ben ypıyom ediyom gidiyom helal olsun size valla
eşim bana sakın aileme lafını edeyim deme diyo ama dinleyenn kimm :)ev satılmadan ses çıkarmam zaten bir umitle belki biz söylemden kendileri düşünür diye bekliyecem bir müddet
xelifx burayaa hamileyimmmmmmmm diyee bir mesaj yazmıştı
yaaptım canım bugün biraz daha zorlandımm ..çünkü bütün vücudum odunla dövülmüş gibi hideiyorumm hareketleri zorlanarak yaptımm yarım yamalakk yaninurcik yaptın bugünde plates bakimm
iyiyim sevda sen nasılsın sakinleştinmi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?