Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok teşekürlerrrr hayırlısı allahtan artık amin arkadaşlar tüm bebek bekleyenlere rabbim en kısa zamanda nasip eder inş..

bendee hiç merak yokk yaa gidip negatifi alacagım için hiç sorun yokkkk

hahahyyyy ben aynısııını yapsammm sen benı topa koyardın dmeeee
kendini kötüye hazırlamış bilee .güzel şeyler düşünn canımm bak bu kadar zaman geçmiş neden olmasınn

kendini kötüye hazırlamış bilee .güzel şeyler düşünn canımm bak bu kadar zaman geçmiş neden olmasınn

iştee onuu bendee bilmiyorummm bu gun tamı tamınaa 7 gün olduuuu aman bee cnmm kotuu yee hazırlayımdaa ıyı gelıncee mutlu olayım ama negatıf gelırsede fazlaa etkılenmeyeyım dmeee

valla ben rüyama güveniyorumm elif olmasada başka biri hamile çıkacakk bu günlerde

ben geldim ama her an gidebilirim
demek nurcan sizinde ev satılıyo ve eşin sessiz ne olcek böle bilmemm ama sen ses çıkar bence tedavi parası versinler bencede yeter sömürüldüğümüz

ya fatoş nerden aldın ekmekliği bende düşünüyom ama hoşuma giden olmadı öle

bu arada cumartesi gidecekmişsin doktora kızım sen kocişsiz evden dışarı çıkmıyon herhalde :26: valla ben erkek gibi hatunumdur herşeyi ben ypıyom ediyom gidiyom helal olsun size valla

ben geldim ama her an gidebilirim
demek nurcan sizinde ev satılıyo ve eşin sessiz ne olcek böle bilmemm ama sen ses çıkar bence tedavi parası versinler bencede yeter sömürüldüğümüz
eşim bana sakın aileme lafını edeyim deme diyo ama dinleyenn kimm :)ev satılmadan ses çıkarmam zaten bir umitle belki biz söylemden kendileri düşünür diye bekliyecem bir müddet

eliffff kimm ne rüyasıı gördün söle bakem sennn
xelifx burayaa hamileyimmmmmmmm diyee bir mesaj yazmıştı

kıss benım kocaaa ole deıl ıstee cok kıskancc ve heryeere beraber gıdıyoruzz ne edem aman bi bebem olsundaa odaa b enı bırakır inşallahhhhhhh ekmeklıgııı cnmmm ole buyuk bı yerden almadım perdecıyee gırdım ve begendım aldımm yanee

bencede satılana kadar ses çıkarma belki kendileri düşünüp verir

elifin geçmişine baktınmı peki gecikme falan yazmışmı hiç rüyan hayrolsun bu arada umarım hamileler artarr ama bana da fatoş hamile geliyo :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…