Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcik varyaa bu haftaaaeve dogalgaz döşenecekk kafayıı yiecemm yaa nasıl temızlenecek buu ev offf off dun eve harıkaa bir ekmeklık dolabı aldımm veportmantoo aldırdım kocişee 500 diyee goturdum 850 lıraa tutuncaa batırdın benı dıyooo bıde koskocaa dolbı 200 tl ye aldım ve 80 dedımm ayy cok fenayım yaaaaaaaaaa

fatoş 5+3 olmuşsunn canım varmı bir değişiklik .nasıl hisediyorsun kendini .adet belitilerin varmıı

olsunn canımm temzilik önemli değill ne güzell doğal gazla temiz temiz ısınacaksınızz ...
az değilsinn valla kociş haklıı bu kadar pahalı almaya ne gerek vardıı daha uygun ve güzel olanlar vardı elbet .

Son düzenleme:

kıss mantoooo deillllll portmantoo(ayakkabılık ) yanii allah senı davul etmeyee ıyımı daha gelmedı dogalgaz düşensin ölee gelecek cnm geldın koyarım resmını

hoşgeldin kankii

fatoşş ben gerçekten çok merakk ediyorum şu cumartesi gelsedee öğrensek artık ne olduğunu

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var reglimi bugun yada yarın olmam gerekiyor dün evde idrar testi yaptım ama ikinci çizgi çıkmadı ama gece baktığımda ve şimdi baktığımda silik bi şekilde ikinci çizgi var şimdi birtanedaha test yaptım ama ondan ikinci cizgi malesef yok sizce bu durum nedir pofffffffffffff:18::18:

cnm ne desem boş biç bir yorumum yok ama testlerde 20 dk sonra kiler sayılmaz yazıyoo onu bılıyorum inşallah hamılesındırrr

idrar testinin reçetesinde de yazıyo zaten 10 dakka sonrakii sonuç geçersizdir diye .bence erkenn bir kaç gün daha bekle öyle yap testini ..kesin sonucu kanda öğrenebilirsinn ..inşallah hamilesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…