Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hos bulduk canim,iyiyiz cok sukur,bi sorun yok.RABBIM en kisa zamanda size de tattirsin insallah hayirli hamileliyi
canım hoş geldin nasılsın herşey yolunda inşallah kaç haftalık oldun cnm ? kalp atışı duymuşsundur da tabi anlat biraz gelişmeleri

Son düzenleme:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
eşin olmadan ekmeklikli dolap alıyon ama kocişsiz doktora gitmiyon demek haberler böle güle güle kullan canım ekmeklikli dolabını bende aldım evimin resimlerinde görmüşsünüzdür benimki küçük olan ama olsun hiç yoktan iyidir :80:

sen bakmıyonmu sanki..
inşallah kedersizim satılan evden payınızı verirler hiç olmazsa tedavi masrafını verseler inşallah yaaaa

kız benimde içime Elif yakında hamişim diye müjde verecek diye doğuyoo :92: inşallah yanılmam :78:

hos bulduk canim benim,nasilsin?evet duyduk cok sukur.dr her sey yolunda dedi.12 haftalik.cok sukur bulantilarim yok.kilo almisim.
şükür canım gözleriniz aydın olsun cnm Rabbim hayırlı ve sağlıklıca sıkıntısızca kucağına almayı nasip etsin evladınızı inşşşş bende iyiyim canım ders çalışıyorum evdeyim sıkıcı geçiyor günlerim işte başta sağlık olsun tabi

bende şimdi o eve umut bağladımm bir an öncee satılsada payımıza düşeni bizde alabilsekk hemen başlıycam tedaviye hiç beklemeden

sag ol canim,bak benim gibi senin de bebeyin beklemedigin ayda gelir insallah.seni ve esini sevindirir .

tuğba ve eşi (sinan) için tefriciye

kedersiz....600
ipek.........200 okudu

ftsdp.......200
şifa.........744
bynkutluay..200
su1838.........200 okudu
bulut83..........100
tosti............200
duru...........100
sevdanehri...400 okudu
tubiş.........800

kalan 700

toplam..4444

ipek aniden nereye kayboldu yaa çok merak ettim şimdii..haber vermden çıkmazdıı :26: :26:

:92:
bende şimdi o eve umut bağladımm bir an öncee satılsada payımıza düşeni bizde alabilsekk hemen başlıycam tedaviye hiç beklemeden
ayy inşallah canım yaaa o uzun yılların acısı yaşadığınız tedavi sıkıntılarını felan maddi manevi çökmeleri felan Rabbim inşallah bu tedavide sonlandırır inşşşşşşşşşşş hamişim diye müjde verirsin canm

canim,bana da 200 eklermisin?tugba ve esi sinan icin neden okunuyor?

sag ol canim,bak benim gibi senin de bebeyin beklemedigin ayda gelir insallah.seni ve esini sevindirir .
inşallah Kedersizde öyle diyor sağolsun derslere dalmışken birde bakmışsınki hamişsindir diye dua ediyor ALLAH razı olsun aminnnnnnnn inşallah zaten az bi sayımız kaldı :97: zirvede olacağız sonra hepimiz :92:

inşallah canım o günleri hep beraber görürüz inşallahh

ipek aniden nereye kayboldu yaa çok merak ettim şimdii..haber vermden çıkmazdıı :26: :26:
bende şöyle düşünmüştüm ipek sevda ve duru harıl harıl çalışmaktan gelemiyolar diyordum :26: inşallah işlerini hale-yola koyarlarda ses verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…