canim,bana da 200 eklermisin?tugba ve esi sinan icin neden okunuyor?
inşallah aminnnnnnnnn eeeee platese başlamışsın Ebru şallı takipcisi olmuşsun inşallah canım gideer kiloların :92:inşallah canım o günleri hep beraber görürüz inşallahh
inşallah aminnnnnnnnn eeeee platese başlamışsın Ebru şallı takipcisi olmuşsun inşallah canım gideer kiloların :92:
eşin olmadan ekmeklikli dolap alıyonama kocişsiz doktora gitmiyon demek haberler böle güle güle kullan canım ekmeklikli dolabını bende aldım evimin resimlerinde görmüşsünüzdür benimki küçük olan ama olsun hiç yoktan iyidir :80:
cnmm o zmnn dolapı
annem vardıı bebek ıstedıgımden annemlerın haberııı yokk onlarlaa doktoraa gıdememm tek gıtmeme karısırrr yaneeeeeee dolapla
kız zaten bu ağrıların işe yarıyor demektir bence hareket yapıyon kolay mı ağrıcak ama dayan inşallah alışınca geçer ağrısız sızısız devam edersinhiç sorma iki gündür bütün kemiklerim sızlıyoo şu anda bile popomun üstüne oturmakta zorlanıyorummher yanımm sızlıyoo vallahi .işe yarıycakmı bilmiyorumm :44:
bende şimdi o eve umut bağladımm bir an öncee satılsada payımıza düşeni bizde alabilsekk hemen başlıycam tedaviye hiç beklemeden
heee benimde okudum ama kafam karıştıbişey anladıysam arap olayımm
aminn inşallahhh canımmRABBIM fazla bekletmesin insallah
http://lbdf.lilypie.com/tUArp2.pngalll yıldızz bu en güzeliiii bunu yapıştırrrr
yarına kadar bitmesi gerek canım ..eşinin birazz iç sıkıntısı vardıı bunalım yaşıyordu böyle olunca ister istemez evde huzursuzluk yaşıyodularr bu yüzden başladıkk canım ama eşi düzelmiş çok şükür şimdi iyiler
bişey anladıysam arap olayımm
http://lbdf.lilypie.com/tUArp2.pngalll yıldızz bu en güzeliiii bunu yapıştırrrr
aaa evet bu daha güzelmişş bu olsun bencede
hee tamam şimdi anladımm ..annene neden söylemedin üzülür diyemiyavvv dün dolappp almayaa gittigimdeee yanımdaa annem vardııııı benım koca tek gıtmemmeee kızıyooo ama doktoraa annem le gıdememm çünküü bebek istediğimi helelhele bunun için tedavi oldugumu hiç bilmiyooooo yanii annemlee gidememmm tekte gondermıyoooo kociş
sag ol canim,ALLAH RAZI olsun senden,insallah senin cizelgeni de ben duzeltirim
hee tamam şimdi anladımm ..annene neden söylemedin üzülür diyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?