canım günaydın vardım ben ama misafir olarak kalmışım , düşmüşüm topikten tutan olmamış :))) sağol canım çekilişte tamam şimdi heyecan dorukta :))) amin cnm aminnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşgünaydın kızlar....şuan kimsecikler yok ama olsun..ben yinede sizler varmış gibi ..yazayım...gelince okursunuz...çekilişlerde yapılmış..hadi hayırlı olsun....
fatmacığım...inşallah hamiledirsin...inşallah burdaki tüm arkadaşlarımız hamile kalıp bebeklerini kucaklarına alacaklar...hepimiz..inşallahhhhhhhhhhhh
günaydınn dünür...evet çekilşimiz yaptıkk herkess hediyesini gönderene kadar çatlamasa iyi :)))günaydın kızlar....şuan kimsecikler yok ama olsun..ben yinede sizler varmış gibi ..yazayım...gelince okursunuz...çekilişlerde yapılmış..hadi hayırlı olsun....
fatmacığım...inşallah hamiledirsin...inşallah burdaki tüm arkadaşlarımız hamile kalıp bebeklerini kucaklarına alacaklar...hepimiz..inşallahhhhhhhhhhhh
günaydın hayırlı cumalar canım sana ben mi çıktım yoksagünaydın hayırlı cumalar ...melike göbüşün çok güzelhiçte dediğin gibi kilolu değilsin hamilesin olur o kadar
doktor biraz abartmış bence
yoksa o şanslı bayan benmiyim
bende heyecanlıyım bende öğrendimacaba ben kime çıktım diye düşünüp duruom
günaydın hayırlı cumalar canım sana ben mi çıktım yoksa
günaydın hayırlı cumalar canım sana ben mi çıktım yoksa
hayır canım sen değilsin
inanıyımmı ????hayır canım sen değilsin
diyemioki diyemiokiiii evet te hayır da diyemiokiiiii:92:
Kayseri li hanımıyım eeee sandın sen beniçok uyanık gördüm senii ..sana kim çıktıı sen neden söylemiyorsunn:92: :92: :92:
ister inan ister inanma şifa
yarışmayı kaybettin evet ve hayır ikisini bi arada kullandınevetttt sen çıktınnnn..hayırrr sen değilsinnnnnnnn
her iki duyguyuda tadıyom hem inanıommm hemde inanmıommmmm :)))))))))ister inan ister inanma şifa
herkesin ağzı sıkı maşallah ne güzelalllahhhhh alllahhhh olummm uğraşma bizimmleee
ahh ahh bir tek duru biliyoo kimin kime çıktığını
keşke heykır olsaydımda şifresini kırıp özel mesajlarına baksaydımm
her iki duyguyuda tadıyom hem inanıommm hemde inanmıommmmm :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?