datlular bi 15 dk müsade istiyoruuum kocişin işi varmış pc de gelcem birasdan
ah be güzelllll nerelere kaçtın hemende herkeslerde gitmiş yahu yanlız kaldım menikem senin gibi :84:bende kaçıyorumm quzuu sen geldiğinde benn çookk uzaklarda olucammmm :))
çok öptümm datlum hayırlı akşmalrrr
hoşgeldin canım iyiyiz bende nete daldım tam çıkıyodumbayadır gelemiyorum bayramda memlekete gittim 15 gün felan öyle geçti bide dikiş kursuna gidiyorumya ancak yetişiyorum yemektir temizliktir zaman geçirmek bizimki eee ne var ne yok bugünde adet oldum yarın rapor için hastaneye gidicem tüp bebek için rapor çıkarmaya çalışıcaz inşallah leydim ve bulut hamileymiş çok tebrik ederim rabbim sonuda kadar getirsin inşallah değişmiş sayfalarda çözmeye çalışıyorum
ağzına kurbann quzummmmmmm amin bidenemmm inşalahhhhhhhhhhhhmelilecim maşallahhhhhhhiç şişko değilsin canım evham yapma sakın gayetde fitsin tekrara maşallahhh allah kucağına almayı nasip etsin cicoşuummmm
canım benim hiç bilgim yok malesefffkızlar çok kötüyüm menagon kullandım hiç fayda etmedi.yumurtalarda tık yok ya az da olsa bi umut vermez mi napcam ben ya ...tüp bebek bnm sonum olsun çok istıorum olsun ..en iyi nerelerde yapıolar kızlar bilgi verin..hangi şehir-merkez??
melikemm cnmm karnınn öleee çirkinn hiçtee durmuyoo üstünee üstelikk ahrikaa duruyoo ALLAH nazardan saklasınnn siziiiii maşallah supanallah sizeeeeeeekıskanannn görümcen çatlasın emiiii
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
ftsedp,duru81,
ahh durumm ahhhhh işlerr bittiii bidee bu satte bizlee uğraşıyonn halaaa ALLAH razı olsunn cnmm senden deee hakkını helall ettt ben kaçarr byyyy
haaa bu aradaaaa tefriciyelerii bitirdimmm ALLAH kabul etsinnnnn aminnnnn
canım günaydın hoş geldin hepimiz iyiyiz hamdolsun hatta yarın ftsedp fatoş müjde bile verebilir 7 gün geçti adet olmadı :))) olsun canım benim sizler iyi ,huzurlu ,sağlıklı olunda varsın geç görüşelimGünaydınnn canım arkadaşlarımm...
inşallah hepiniz çok iyisinizdir... ben fazla gelemiyorum şimdilik beni affedin... ama ilerleyen günlerde dönüşüm muhteşem olacak.... tek tek isim saymıyorum çünkü hepinizi çok özledim...
yoksa o şanslı bayan benmiyimgünaydınn topiğimin gülleri
eliffcim hakkında hayırlısı olsun istanbuldaa bir çok başarılı merkez var ama hangisi daha iyi bir fikrim yok araştırmaya başla istersen ..iki gece önce seni rüyamda görüyordum kızlarada dün anlattım ...hamileyimmm diyee uzun bir mesaj bırakıyordunn hayırolsun benim rüyalarım genelde çıkarr:) inşallahh tez zamanda müjdeli haberlerini verirsin bize canım
durucumm dün geceden beri çok uğraştınn canımm hakkını ,emeğini helal et
esra bu özlem bitsin artık yetti gariii dön aramızaa
kızlarrr hediye alacağım kişiyi öğrendimmm çokk heyecanlandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?