Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bayadır gelemiyorum bayramda memlekete gittim 15 gün felan öyle geçti bide dikiş kursuna gidiyorumya ancak yetişiyorum yemektir temizliktir zaman geçirmek bizimki eee ne var ne yok bugünde adet oldum yarın rapor için hastaneye gidicem tüp bebek için rapor çıkarmaya çalışıcaz inşallah leydim ve bulut hamileymiş çok tebrik ederim rabbim sonuda kadar getirsin inşallah değişmiş sayfalarda çözmeye çalışıyorum

melilecim maşallahhhhhh hiç şişko değilsin canım evham yapma sakın gayetde fitsin tekrara maşallahhh allah kucağına almayı nasip etsin cicoşuummmm

hoşgeldin canım iyiyiz bende nete daldım tam çıkıyodum
hayırlısı olsun canım ALLAH yardımcın olsun inşallah biran önce çıkar uğraştırmaz seni
özlettin kendini seni seni

neyse tatlişler bende çıkıyom kociş geldi başıma gelmese olmaz zati
sonra görüşürüz öptüüüüüüüümmmm
iyi geceleeeeeeeeeeeer

kızlar çok kötüyüm menagon kullandım hiç fayda etmedi.yumurtalarda tık yok ya az da olsa bi umut vermez mi napcam ben ya ...tüp bebek bnm sonum olsun çok istıorum olsun ..en iyi nerelerde yapıolar kızlar bilgi verin..hangi şehir-merkez??

melilecim maşallahhhhhh hiç şişko değilsin canım evham yapma sakın gayetde fitsin tekrara maşallahhh allah kucağına almayı nasip etsin cicoşuummmm
ağzına kurbann quzummmmmmm amin bidenemmm inşalahhhhhhhhhhhh
ayy wallaa ne güsell şeyler dediniz yaaaa uu sizi seviyoreee
canım benim hiç bilgim yok malesefff

şekerler ben ayetel küriyide tefriciyeyi de okudum rabbim kabul etsin inşalahhhh yarın akşam gelriim ancakk duada burda olamam hem toplantı ver hemide kociş 13 de gidiyor işe

melikemm cnmm karnınn öleee çirkinn hiçtee durmuyoo üstünee üstelikk ahrikaa duruyoo ALLAH nazardan saklasınnn siziiiii maşallah supanallah sizeeeeeeekıskanannn görümcen çatlasın emiiii

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

ftsedp,duru81,
ahh durumm ahhhhh işlerr bittiii bidee bu satte bizlee uğraşıyonn halaaa ALLAH razı olsunn cnmm senden deee hakkını helall ettt ben kaçarr byyyy

haaa bu aradaaaa tefriciyelerii bitirdimmm ALLAH kabul etsinnnnn aminnnnn

helal olsun canım ne olcakki
allah kabul etsin canım

Günaydınnn canım arkadaşlarımm...

inşallah hepiniz çok iyisinizdir... ben fazla gelemiyorum şimdilik beni affedin... ama ilerleyen günlerde dönüşüm muhteşem olacak.... tek tek isim saymıyorum çünkü hepinizi çok özledim...

canım günaydın hoş geldin hepimiz iyiyiz hamdolsun hatta yarın ftsedp fatoş müjde bile verebilir 7 gün geçti adet olmadı :))) olsun canım benim sizler iyi ,huzurlu ,sağlıklı olunda varsın geç görüşelim bebişini öp yerime senide çok öptüm kendinize cici bakın

günaydınn topiğimin gülleri

eliffcim hakkında hayırlısı olsun istanbuldaa bir çok başarılı merkez var ama hangisi daha iyi bir fikrim yok araştırmaya başla istersen ..iki gece önce seni rüyamda görüyordum kızlarada dün anlattım ...hamileyimmm diyee uzun bir mesaj bırakıyordunn hayırolsun benim rüyalarım genelde çıkarr:) inşallahh tez zamanda müjdeli haberlerini verirsin bize canım

durucumm dün geceden beri çok uğraştınn canımm hakkını ,emeğini helal et

esra bu özlem bitsin artık yetti gariii dön aramızaa
kızlarrr hediye alacağım kişiyi öğrendimmm çokk heyecanlandımmm

günaydın kızlar....şuan kimsecikler yok ama olsun..ben yinede sizler varmış gibi ..yazayım...gelince okursunuz...çekilişlerde yapılmış..hadi hayırlı olsun....
fatmacığım...inşallah hamiledirsin...inşallah burdaki tüm arkadaşlarımız hamile kalıp bebeklerini kucaklarına alacaklar...hepimiz..inşallahhhhhhhhhhhh

yoksa o şanslı bayan benmiyim

bende heyecanlıyım bende öğrendim acaba ben kime çıktım diye düşünüp duruom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…