ya sizde beni sinir etmeyin baharat bile yasak kızım ya pul bibersiz hayat mı olur :84::84:
kızlar bu hafta sonu kayınımın nişanı varr giyecek hiç bişeyim yok strese girdimm allamaa :95: :95: :95: :95:
şu kıyafet meselesi gerçekten strese sokuyo insanı
7 ay baharat kullanma ollum, ölürmüsünn
aslında kıyafetim var ama olmuyoo artık bedenimeee
biraz moral ver be kızım ...herhalde ölmeyiz herhalde tutucaz boğazımızı ama insan bir şefkatli davranır
bana boğazını tut diyene bak
moralmi istiyorsun vereyim hemenn..az öncee 7 ay dayan dedimm ama baktımda şimdi takviminee 3 ayın bitmiş, şunun şurasındaa 6 ay kalmışşş az kalmış yane az sık dişini
aslında benimde kilo vermeye çok ihtiyacım var.... baya bir açıldım... nasılda verecem o meçhul.....
ee nurcanım ne var ne yok...
almadım daha bu hafta alırımeee ipoşumm anlat hele aldınmı kurbanına hediyenii
verirsin canım verirsin merak etme ben bile doğumdan sonra kilo vereceğime inanıyosam siz kesin verirsinizaslında benimde kilo vermeye çok ihtiyacım var.... baya bir açıldım... nasılda verecem o meçhul.....
ee nurcanım ne var ne yok...
almadım daha bu hafta alırım
verirsin canım verirsin merak etme ben bile doğumdan sonra kilo vereceğime inanıyosam siz kesin verirsiniz
evetv kakana geldiii((
ipoşum kilo almak çok kolayda vermek çok zorrrrr
kilo verecekmişşşş pehhhh külahıma anlattt :90: :90: :90:
ben kurbanıma dün size gösterdiğim atkıyı kendisine örüyorum aslında ama gönderip göndermemkte kararsızım yaaa kullanırmı aceppp ..
kurbanımm sana sesleniyorummm atkıyı beğendinmiii
yiğit iyi teyzelri ellerinizden öper... ama çok yaramaz akşama kadar beni mahvediyor.. ne temizlik kaldı nede kendime bakabiliyorum.. Rabbim onun canına sağlık versinde bunlar geçer güzel uğraşlar... bende değişik hiçbişey yok anlıyacağınız herşey aynı...
kilo verecekmişşşş pehhhh külahıma anlattt :90: :90: :90:
ben kurbanıma dün size gösterdiğim atkıyı kendisine örüyorum aslında ama gönderip göndermemkte kararsızım yaaa kullanırmı aceppp ..
kurbanımm sana sesleniyorummm atkıyı beğendinmiii
kaka na
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?