nevbaharcım geçmişi henüz okuyamadım... inşallah senin yumoşlarda büyüyorlardır......
bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............100
nevo.............500
tuyaneda......100 okudu
yıldız............200
jollita............200
nazraca.........250
s.tuğba..........720 okudu
umudunukaybetme100
bynkuyluay......100
toplam3770.....kalan 574
tuyaneda için (eda)
ipek.........1000
sevda ......300 okudu
kedersiz.....500 okudu
nevo..........500
tuyaneda....1000
yıldız...........200
jollita...........200
nazraca.......250
s.tuğba.......100
bynkutluay....100
toplam 4050.....kalan294
nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500
sevda........300
nevo.........500 okudu
tuyaneda..100 okudu
yıldız........200
jollita........200
toplam 4444[/sıze]
arkadaşlar bynkutluay nikli arkadaşımız ümmühan ve benim için 100er adet aldı listeye ekledim kalan sayıdan düştüm....
merhaba yine ben okudum ben aldıklarımı benim içinde okunması mümkün mü acaba
yine almak istiyorum
tabi okuruz tatlım kedersiz listede sıraya koyar seni
eksik olanlardan devam et ama buraya bildir...
Kızlar veeeeeeeeeeeee en sonund test yaptım....rabbİme bİnlerce ŞÜkÜrler olsun hamİleyİm...mucİze dedİklerİ bu olsa gerek...rabbİm İsteyen herkese versİn...testİm 1247 Çıktı sonucu doktor ultrasona koydu ve gÖzÜn aydın dedİ ...halen Şoktayım canlarım....rabbİm İsteyen herkese nasİp etsİn mucİze bu İŞteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben de hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim çok merak ettik seni taze annecik nasılsın nasıl gidiyor tosuncukla anlaşıyormusunuzkaydirigubbakcemile3 tosuncuk diye kaldı adı ama hiçte öyle değilmiş kilosu gayet normal EGEmizin canım benim bahtı güzel olsun bebişin ALLAH analı babalı büyütsün inşş bir dahaki gelişinde hem EGEnin resmini hemde doğum hikayeni beklkiyoruz ona göre yerimsenibenCanlarım ikimizde iyiyiz 3600 gr. 52 cm boyunda EGE'miz daha yeni kendime geliyorum sizlerin merak ettiğini biliyorum daha uzun uzun yazarım
ya bugün ben yokken ne güzel haberler aldım öyle canım benim herşey yolunda demek inş sonucuda güzel olacak bu tedavinininkızlar ben geldim
herşey yolunda
yumurtalar toplandı
tahliller de iyi
transfer olacak inşallah
dualarınızla..
daha geçmişi okuyamadım
bulut hamileyim yazıyo ya
inanamıyorum çoook şükür
tebrik ederim bulut
bak beraber tedaviye başlicaktık senin bebiş kendi geldi
harika harika
hihoyyythihoyyyt
esram hoşgeldin canım senin bebişinin nazlı olduğunu hepimiz anladık artık sana biraz çektirecek na yapalım çekiceksin biraz nazını doğduktan sonra vurursun poposuna poposuna :icecream:slmm canlarımm... beni soran merak eden herkese teşekkürler... aslında halen düzelemedim halen rahatsızlık çekiyorum ama Rabbim büyük bu günlerde elbet geçecek.... hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum....a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
okuruz tabi tatlım ama sırayla olduğu için 2 hafta daha beklemen gerekecek a.s.merhaba yine ben okudum ben aldıklarımı benim içinde okunması mümkün mü acaba
yine almak istiyorum
dünürrrrrrrrrrr bu gerçekmiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden aman allahım inanmıyorum sahimi diyorsun benim damatmı geliyor şimdi :gitme: :gitme:
gözün aydın canım benim ALLAH tamamınada erdirsin ALLAHım sana yaşatığı mucizeyi bizede yaşatsın inşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ee kimse kutlama yapmamış benimi beklediniz yoksa sositososito
halaylar çekilsin bakem benim damat yola çıkkmış geliyor :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım benim çok merak ettik seni taze annecik nasılsın nasıl gidiyor tosuncukla anlaşıyormusunuzkaydirigubbakcemile3 tosuncuk diye kaldı adı ama hiçte öyle değilmiş kilosu gayet normal EGEmizin canım benim bahtı güzel olsun bebişin ALLAH analı babalı büyütsün inşş bir dahaki gelişinde hem EGEnin resmini hemde doğum hikayeni beklkiyoruz ona göre yerimseniben
ya bugün ben yokken ne güzel haberler aldım öyle canım benim herşey yolunda demek inş sonucuda güzel olacak bu tedavininin:CüvCüv: rabbim gönlünü güzeliğine göre versin canım arkadaşım olumunekankayizsmile
esram hoşgeldin canım senin bebişinin nazlı olduğunu hepimiz anladık artık sana biraz çektirecek na yapalım çekiceksin biraz nazını doğduktan sonra vurursun poposuna poposuna :icecream:
okuruz tabi tatlım ama sırayla olduğu için 2 hafta daha beklemen gerekecek a.s.
kıyamam sana ağrı kesici iğne yapmadılarmı sanacanım biz etipufla biraccık kutladık
ama ağrım vardı çıktım
gerçi senin kutlamalarını tutmaz ama
hadi şimdi burdayız
kutlayalım hep beraber
kızlar hepinizden allah razı olsun...hiç sormayın eşime işten gelince haber verecektim 18 30 geliyordu eve...tam size güzel haberi verirken saat 5 te kapı açıldı birden havalardan dolayı erken geldi...ondan sizlere birşey yazamadım.....canlarım inşallah hepiniz tadarsınız bu duyguyu...allahım herkese anne olmayı nasip etsin...
BAHARIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERECEKSİN...
KIZZZZZZZZZZZZZ DÜNÜR DAMAT GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRİNŞALLAH RABBİMİN İZNİ İLE
DÜnÜr canım İstİarede hatırlıyormusun annemİm kucaĞında karlı bİr havada kundakta bebek gÖrdÜm demİŞtİn rÜyan Çıktı..ŞÜkÜrler olsun bu gÜn haberİde karlar İÇİnde ÖĞrendİm canımmmmmmmmmmmm
kıyamam sana ağrı kesici iğne yapmadılarmı sana
hade ben başlıyom halaya sende gel arkamdan :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
DÜnÜr canım İstİarede hatırlıyormusun annemİm kucaĞında karlı bİr havada kundakta bebek gÖrdÜm demİŞtİn rÜyan Çıktı..ŞÜkÜrler olsun bu gÜn haberİde karlar İÇİnde ÖĞrendİm canımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?