Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersiiiiz senin dünür hamileeeee
hadi gel kutlayalım canımmm
aaahhhhh burda olsaydın dünürüne ne kutlamalar döktürürdün şimdi demi

merhaba yine ben okudum ben aldıklarımı benim içinde okunması mümkün mü acaba
yine almak istiyorum

dünürrrrrrrrrrr bu gerçekmiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden aman allahım inanmıyorum sahimi diyorsun benim damatmı geliyor şimdi :gitme: :gitme:
gözün aydın canım benim ALLAH tamamınada erdirsin ALLAHım sana yaşatığı mucizeyi bizede yaşatsın inşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ee kimse kutlama yapmamış benimi beklediniz yoksa sositososito
halaylar çekilsin bakem benim damat yola çıkkmış geliyor :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Canlarım ikimizde iyiyiz 3600 gr. 52 cm boyunda EGE'miz daha yeni kendime geliyorum sizlerin merak ettiğini biliyorum daha uzun uzun yazarım
canım benim çok merak ettik seni taze annecik nasılsın nasıl gidiyor tosuncukla anlaşıyormusunuzkaydirigubbakcemile3 tosuncuk diye kaldı adı ama hiçte öyle değilmiş kilosu gayet normal EGEmizin canım benim bahtı güzel olsun bebişin ALLAH analı babalı büyütsün inşş bir dahaki gelişinde hem EGEnin resmini hemde doğum hikayeni beklkiyoruz ona göre yerimseniben

ya bugün ben yokken ne güzel haberler aldım öyle canım benim herşey yolunda demek inş sonucuda güzel olacak bu tedavininin :CüvCüv: rabbim gönlünü güzeliğine göre versin canım arkadaşım olumunekankayizsmile
esram hoşgeldin canım senin bebişinin nazlı olduğunu hepimiz anladık artık sana biraz çektirecek na yapalım çekiceksin biraz nazını doğduktan sonra vurursun poposuna poposuna :icecream:
merhaba yine ben okudum ben aldıklarımı benim içinde okunması mümkün mü acaba
yine almak istiyorum
okuruz tabi tatlım ama sırayla olduğu için 2 hafta daha beklemen gerekecek a.s.

canım biz etipufla biraccık kutladık
ama ağrım vardı çıktım
gerçi senin kutlamalarını tutmaz ama
hadi şimdi burdayız
kutlayalım hep beraber

dualarınızın sayesinde ben buna inanıyorum

bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............100
nevo.............500
tuyaneda......100 okudu
yıldız............200
jollita............200
nazraca.........250
s.tuğba..........720 okudu
bynkuyluay......100 okudu
toplam3870.....kalan 674

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000 okudu
sevda ......300 okudu
kedersiz.....500 okudu
nevo..........500
tuyaneda....1000
yıldız...........200
jollita...........200
nazraca.......250
s.tuğba.......100
bynkutluay....100 okudu
umudunukaybetme100
toplam 4150.....kalan194

nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500
sevda........300
nevo.........500 okudu
tuyaneda..100 okudu
yıldız........200
jollita........200

toplam 4444[/sıze][/COLOR
]

kızlar hepinizden allah razı olsun...hiç sormayın eşime işten gelince haber verecektim 18 30 geliyordu eve...tam size güzel haberi verirken saat 5 te kapı açıldı birden havalardan dolayı erken geldi...ondan sizlere birşey yazamadım.....canlarım inşallah hepiniz tadarsınız bu duyguyu...allahım herkese anne olmayı nasip etsin...
BAHARIM ıNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERECEKSıN...
KIZZZZZZZZZZZZZ DÜNÜR DAMAT GELıYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRıNŞALLAH RABBıMıN ıZNı ıLE

canım biz etipufla biraccık kutladık
ama ağrım vardı çıktım
gerçi senin kutlamalarını tutmaz ama
hadi şimdi burdayız
kutlayalım hep beraber
kıyamam sana ağrı kesici iğne yapmadılarmı sana

hade ben başlıyom halaya sende gel arkamdan :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

DÜnÜr canım ıstıarede hatırlıyormusun annemım kucaĞında karlı bır havada kundakta bebek gÖrdÜm demıŞtın rÜyan Çıktı..ŞÜkÜrler olsun bu gÜn haberıde karlar ıÇınde ÖĞrendım canımmmmmmmmmmmm

adamın güzel haber alacağı varmış baaakkkk..
inşallah hepimiz tadarız canım...
sen bu aralar kendine dikkat et
üşütme karda dışarı çıkıp kayıp düşme
olumunekankayizsmile

Allah gecinden versin de kedersiz ölür mölürse
yatır yapacam kedersiz ana yatırı diye :roflol:
canımcımın kalbi çoook temiz valla :1hug:
sakın alınma canım azcık güldürim dedim
Rabbim kedersizin ömrüne ömür katsın
4 çocuğu olsun peşpeşe 2 kız 2 erkek...

yaptılar canım yaptılar
ama ne bilim oldu yine ağrı
şimdi daha iyiyim
bi de parol aldım..

Evet baharım doktorum da dedı ıŞ gÜÇ yok eŞınle beraberlıkte yok....amın ınŞallah ...herkesı verır....

hatırlamamı hatırlammı hele o deveyi hiç unutmam delikafadulden
rüyamı çok iyi hatırlıyorum canım her yer kardı anamın kucağında kundakta bir bebek ve yanımızda deve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…