Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersizim geldiğin zaman listeden eda için aldığım 1000 taneyi okundu olarak düzeltirsin canım okudum bitti allah kabul etsin

kedersizim geldiğin zaman listeden eda için aldığım 1000 taneyi okundu olarak düzeltirsin canım okudum bitti allah kabul etsin

ohh maşallahh ipeğimee valla ben edayı bitirdim zülale de 60 tane okudum..bugün hi. okuyamadım giderken okurum inş.

benim işyerinde gelen gidenim olmuyo onun için iş yaparken okuyabiliyorum evdeyken fazla okuyamıyorum şimdi toplam 600 tane kaldı nazraca ve buluta onlarıda yarın okurum sevdam ben çıkıyorum iyi akşamlar canım

canım ben okudum diğer arkadaşlar için oklundu diye yazdım

kızlar bu arada bugün doktora gittim.yumurtam gelişmiş veeee çatlamaya başlamış inşallah bu ay olacak iğneye gerek kalmamış dualarınızı eksik etmeyin.inşallah bu ay bebişim gelir...

bu arada çatlama iğnesi olacak olanlar hiç bir eczanede yokmuş belki hastane karşısında olan eczanelerde bulunabilirmiş bilginiz olsun.eczacı öyle söyledi bilginiz olsun...

bulut için (ümmühan)
ümmühan...1000
sevda...........300
kedersiz.......300
ipek.............100
nevo.............500
tuyaneda......100 okudu
yıldız............200
jollita............200
nazraca.........250
s.tuğba..........720 okudu
umudunukaybetme100
bynkuyluay......100
toplam3770.....kalan 574

tuyaneda için (eda)
ipek.........1000
sevda ......300 okudu
kedersiz.....500 okudu
nevo..........500
tuyaneda....1000
yıldız...........200
jollita...........200
nazraca.......250
s.tuğba.......100
bynkutluay....100
toplam 4050.....kalan294

nazraca için (zuhal)
zuhal......2144
ipek..........500
kedersiz...500
sevda........300
nevo.........500 okudu
tuyaneda..100 okudu
yıldız........200
jollita........200

toplam 4444[/sıze]

arkadaşlar bynkutluay nikli arkadaşımız ümmühan ve benim için 100er adet aldı listeye ekledim kalan sayıdan düştüm....

Kızlar veeeeeeeeeeeee en sonund test yaptım....rabbıme bınlerce ŞÜkÜrler olsun hamıleyım...mucıze dedıklerı bu olsa gerek...rabbım ısteyen herkese versın...testım 1247 Çıktı sonucu doktor ultrasona koydu ve gÖzÜn aydın dedı ...halen Şoktayım canlarım....rabbım ısteyen herkese nasıp etsın mucıze bu ıŞteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben de hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar ılk Önce sızlerle paylaŞtım yemın ederım daha hıÇ kımseye sÖylemedım....eŞıme sÖylemek ıÇın ıŞten gelmesını beklıyorum..ÇÜnkÜ sızler hep benım yanımda oldunuz bundan sonrada rabbımın ıznı ılede yanımda olacaksınız ınŞallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ya canım çok sevindim ben rabbim tamamına erdirsin.

canııııııııııııııııımmmmmmmmmmmm çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.....darısı başımızaaaaaaa amiiiiinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…