kızlar tup bebek fıyatları ne kadar tutuyo yapan varsa yazarsa cok sevınırım ve hangı tup bebek tedavısını nerde yaptırdıgınızı yazarmısınızzzzzz kaydirigubbakcemile5
benim yasın 20 oldugunda rapor alamıyorum 23yasının altına rapor vermıyorlar tek denemeye mı okadar tuttu raporunda var
merabalar bundan iki buçuk ay önce eczanede satılan testi yaptım sonuç pozitif çıktı.eczacı 1 hafta sonra kan testini yaptır dedi tam 1 hafta sonra kanama başladı.doktora gittim kan testinde 5.6 oranında çıktı.doktorun ilk söylediği düşük yapıyorsun oldu sonra hamilelik varla yok arası kimyasal gebelik dedi. ben bu durumdan hiç birşey anlamadım
benim yasın 20 oldugunda rapor alamıyorum 23yasının altına rapor vermıyorlar tek denemeye mı okadar tuttu raporunda var
çok gençsin daha ne kadarlık evlisin sorun ne ki tüp bebek düşünüyosun
merabalar bundan iki buçuk ay önce eczanede satılan testi yaptım sonuç pozitif çıktı.eczacı 1 hafta sonra kan testini yaptır dedi tam 1 hafta sonra kanama başladı.doktora gittim kan testinde 5.6 oranında çıktı.doktorun ilk söylediği düşük yapıyorsun oldu sonra hamilelik varla yok arası kimyasal gebelik dedi. Ben bu durumdan hiç birşey anlamadım
kızlar ben hıc tıroıt muaynesı olamdım ama hormon testı yaptırdım onda cıkarmı yaptırmam gerekırmı
benım sorunum esımde sperm sayısı dusk 10 milyon 3 senelık evlıyım bıraz erken oldu erken buyuduk vallla evlenınce aranıyo valla bebiş erken felan demıyo doktorumda aynısı dıyo ama esım buyuk 29 yasınddaaaopuyorumnanaktan
neyse kızlar sizi gördüğüme sevindim arada uğrarım gene hoşçakalın
kızlar hadi nerdesınız nereye gıttınız yyyaaaaa bebek yok ış yok evde ne yapıyosunuz gelın nettın basına:gitme:
hiç merak etme olur hiç sperm olmayan durumlarda insanlar bebek sahibi olabiliyo
takma kafana benim yaşım 30 eşimin 38 evliliğimizde 6. yıla girdik sizin yaşınızda hiç birşey yok beslenmenize özen gösterin keçiboynuzu pekmezi süt ceviz fındık badem
kabak çekirdeği gibişeyler yesin eşin e vitamini alsın
hiç merak etme olur hiç sperm olmayan durumlarda insanlar bebek sahibi olabiliyo
takma kafana benim yaşım 30 eşimin 38 evliliğimizde 6. yıla girdik sizin yaşınızda hiç birşey yok beslenmenize özen gösterin keçiboynuzu pekmezi süt ceviz fındık badem
benim eşim o dediklerinin delisi keçiboynuzu pekmezinide doktora sordum inanma öyle şeyleere diyo ama ben yınede kullanıyoruummm inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?