Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kadersiz56:şimdi ben tahlil yaptırmayayımmı renklı fılmı nsl cektırdın ne kadar znm da aldın sonucları ben bayramdan sonra asılama yaptıracamda ondan hemen alırmıyım mı dıye acele edıyorum

canım ben gittiğim gün çektirmiştim hemen o günde çıkmıştı

amamn bilmesinler saklamakla iyi ediyorsun benim bütün çevrem eş dost akraba herkes biliyor kafana takma olur olur demeleri sonra acınan gözlerle bakmaları sinir oluyorum Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:

valla böyle bir durumda çevrenin bilmesi iyimi kötümü ben karar veremdim tedavi başlarken
gizli saklı iş yapmanın bi alemi yok hem belki dua alırız dedim hiç kimseden saklamadım
ama şimdi rahatsız oluyorum sürekli göz hapsindeyim çünkü gülerken görseler aman hiç umurunda değil diyolar kınar gibi bakıyolar biraz moralsiz görseler ay çok takıyo böyle olurmu demeler nasıl davrancağımı şaşırdım çok rahatsızım

kızlar yardımlarınız için çok teşekkurler yarın sabah doktora gıdecem bakalım nsl olacak seni kınayanlar once kendılerıne baksınlar cok yazdım deme sıkıldınızmı basınızı arıtıysam özür dilerrrrrriiiiiiimmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok canım ne ağrıtması öle düşünme burda hepimizin derdi aynı bizi bizden başka kim anlarki :gitme:

hiç olurmu ne demek çok yazdım sıkıldınız yazılmadı gün geçmiyo
muhabbet edelimki hem birbirimze destek olalım hemde bu sıkıcı işyerlerinde
zaman geçsin

hiç olurmu ne demek çok yazdım sıkıldınız yazılmadı gün geçmiyo
muhabbet edelimki hem birbirimze destek olalım hemde bu sıkıcı işyerlerinde
zaman geçsin

bencede ya zaten işten yeterince sıkılıyoz... sizle yazışınca zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...

maksat muhabet biraz olsu şu bebek düşüncesini kafamızdan atmak:hulya:

kızlar haddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…