kadersiz56:şimdi ben tahlil yaptırmayayımmı renklı fılmı nsl cektırdın ne kadar znm da aldın sonucları ben bayramdan sonra asılama yaptıracamda ondan hemen alırmıyım mı dıye acele edıyorum
bizim çocugumuzun olmadıgını kımse bılmıyo korunuyoruz sanıyorlar neden nıye olmuyomu demesınden bıktım tek basınada bu tedavı zoorrr insanı yoruyooo ondanda acele edıyorruuuömmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizim çocugumuzun olmadıgını kımse bılmıyo korunuyoruz sanıyorlar neden nıye olmuyomu demesınden bıktım tek basınada bu tedavı zoorrr insanı yoruyooo ondanda acele edıyorruuuömmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öp öp öp :1closedeyes:gözüm seni bi yerden ısırıyor ama sengözlerimebaksanab esramm senmisin hoşgeldin canım a.s.kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmi.... kedersizim yeni topicin hayırlı olsun aşkumm...
kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmi.... kedersizim yeni topicin hayırlı olsun aşkumm...
kızlar yardımlarınız için çok teşekkurler yarın sabah doktora gıdecem bakalım nsl olacak seni kınayanlar once kendılerıne baksınlar cok yazdım deme sıkıldınızmı basınızı arıtıysam özür dilerrrrrriiiiiiimmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbuldum hayatım... evet benim tatlım.. Şeniz
öp öp öp öp çevirdim bak yanakımmmııı hadi bekliyorrruuummm öööppppppyerimseniben
öp öp öp öp çevirdim bak yanakımmmııı hadi bekliyorrruuummm öööppppppyerimseniben
kızlar yardımlarınız için çok teşekkurler yarın sabah doktora gıdecem bakalım nsl olacak seni kınayanlar once kendılerıne baksınlar cok yazdım deme sıkıldınızmı basınızı arıtıysam özür dilerrrrrriiiiiiimmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hiç olurmu ne demek çok yazdım sıkıldınız yazılmadı gün geçmiyo
muhabbet edelimki hem birbirimze destek olalım hemde bu sıkıcı işyerlerinde
zaman geçsin
esra hoşgeldin
kedersiz kız bi yandan da örgü mü örüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?