Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar o renkli ulturasyon çok tehlikeliymiş bebeğe yaniii aman boşverin beee eskiden renkli ulturasyın mu varmışş
girdim canım ayrıntılı olarak her yerini incelediler bütün kemik ölçümleri yapıldı
kalbi kontrol edildi hem iyi olduğunu öğrendik hemde dediğin gibi yüzünü falan net gördük resim verdiler d verdiler çok hoştu ....asicim ben abarttıklarını düşünüyorum bu çok tehlikeli olayını bilakis çok iyi bebekte herhangi bir sorun olup olmadığını görüyolar

hoşgeldin canımmmm afiyet bal şeker olsun
hoşlbulduk cnm gel beraber olsun diycemde sen yemişsin

doğru sölüyosunda ipemm ne bilem öle bi anlattılarki o renkli ultrasyonu bende korktum walla

herkes bi şey diyo ipwkcim bizlerde neye inanacağımızı şaşırıyoruz
bencede bebeği ayrıntılı görmek için çok güzel

DAMLACIM bak ben şöle duydum tv den o renkli ultrasyonda içeriye bi ışık tutuyolarmış çocuk okadar rahatsız oluyomuş ki ...
bende anlamadım bende tv den duydum ama bencede renkli ultrasyon çok daha iyi bence bizim bi komşumuz vardı oda renkli ultrasyon çektirmiş ayyy sanki çocuk dışardada öle bi fotoğraf çekinmişti herşeyi çok netti

evet canım haklısın bende komşuda gördüm çocuğunun ultrason resimleeri çok şaşırmıştım görünce çok net belli oluyo orda

slm kızlar nasılsınız
cok şükür evimdeyim eşime kavuştum ve cok iyiyim hamdolsun
ipekcim oğluşunu görmüşsün maşallah iyiymiş az da kaldı kucagına almana inş.

canım rüyan hayrolsun ama biraz şaşırdım doğrusu çünkü ben dün eşimle beraber çarşıya çıkıp eşofman takımı aldık hem bana hem eşime

acaba nedir nedirr kız günün geciktiğini neden söylemiyonn kızlara bak ben ağzımdan kaçırdımm çünkü benim ağzımda bakla bile ıslanmazz

yavv be ne cahil insanım yaaaaaaaaaaasaolll cnmmm benn şimdik ayagımı sobayaa koyuyorumm ısınıyorummmmmm geçtidee ayyy ne kotuydu yaaa

yakacaksın kızım ayaklarınıı
tmm cnm güle güle
nurcan nerde bugünnn:26::26:

canım sabahtan beri hastanelerdeyim teyzem rahatsızdı böbreklerinden .muayneden sonra eve gelip kahvaltı yaptık sonra tekrar sonuçları almak için hastaneye gittik taş varmış böbreklerinde eve yeni geldim ..offf başımm çatlıyooo hastanelerden nefret ediyorumm :88:

oyyy kurbanlar kurban olsun oğluşuna(tubişten çaldım bu lafı:)))

kankimm kargo elne ulaştımı
slm kızlar nasılsınız
cok şükür evimdeyim eşime kavuştum ve cok iyiyim hamdolsun
ipekcim oğluşunu görmüşsün maşallah iyiymiş az da kaldı kucagına almana inş.
hoşgeldin canımm iyi olmana sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…