hoşgeldin canım
afiyet olsun
girdim canım ayrıntılı olarak her yerini incelediler bütün kemik ölçümleri yapıldıkızlar o renkli ulturasyon çok tehlikeliymiş bebeğe yaniii aman boşverin beee eskiden renkli ulturasyın mu varmışş
kızlar o renkli ulturasyon çok tehlikeliymiş bebeğe yaniii aman boşverin beee eskiden renkli ulturasyın mu varmışş
hoşlbulduk cnm gel beraber olsun diycemde sen yemişsinhoşgeldin canımmmm afiyet bal şeker olsun
girdim canım ayrıntılı olarak her yerini incelediler bütün kemik ölçümleri yapıldı
kalbi kontrol edildi hem iyi olduğunu öğrendikhemde dediğin gibi yüzünü falan net gördük resim verdiler d verdiler çok hoştu ....asicim ben abarttıklarını düşünüyorum bu çok tehlikeli olayını bilakis çok iyi bebekte herhangi bir sorun olup olmadığını görüyolar
girdim canım ayrıntılı olarak her yerini incelediler bütün kemik ölçümleri yapıldı
kalbi kontrol edildi hem iyi olduğunu öğrendikhemde dediğin gibi yüzünü falan net gördük resim verdiler d verdiler çok hoştu ....asicim ben abarttıklarını düşünüyorum bu çok tehlikeli olayını bilakis çok iyi bebekte herhangi bir sorun olup olmadığını görüyolar
DAMLACIM bak ben şöle duydum tv den o renkli ultrasyonda içeriye bi ışık tutuyolarmış çocuk okadar rahatsız oluyomuş ki ...
bende anlamadım bende tv den duydum ama bencede renkli ultrasyon çok daha iyi bence bizim bi komşumuz vardı oda renkli ultrasyon çektirmiş ayyy sanki çocuk dışardada öle bi fotoğraf çekinmişti herşeyi çok netti
cnm ya pardon ibrahim tatlıses vurulmuşya ona daldım tv ye bakakalmışım...kimseden ses çıkıyo niye kimse konuşmuyooo yaaaaaaaaaaa
ben biraz işlerime bakayım gelirim yine görüşürz arkadaşlar byyy:80::80::80::80::80:
kız şu lafına ne gülgüdm amma
ah ah kızım olursa inş...senin pipisi yamuk bebene verecem nediyim kuzum benim bu vebal altında yaşıyamam
oy onun yamuk pipisini yisin tiyzesiiiiiiiiiiiiiiiii
merabalarrr kızlarrr ben geldmmm nasılsınızzz
kimsee yokk galibaaa yineee nerdesinizz kızlarrr yaaa
slmmmsaol cnm sanada hoşgeldin
ha bu arada eşin nasıl oldu cnm??
hoşgeldin ben burdayım nasılsın?
teşekürrr edermmm canımmm iiimsen nasılsınnn
slm kızlar nasılsınız
cok şükür evimdeyim eşime kavuştum ve cok iyiyim hamdolsun
ipekcim oğluşunu görmüşsün maşallah iyiymiş az da kaldı kucagına almana inş.
canım rüyan hayrolsun ama biraz şaşırdım doğrusu çünkü ben dün eşimle beraber çarşıya çıkıp eşofman takımı aldık hem bana hem eşimebaşlıyorumşimdi önce ipeğin evine nurcan gelecekmiş bende nurcanı yolda karşılayıp ipeklere götürecekmişim:26:yolunu bekliyorum felan sonunda geliyomuş nurcik ama nurcanın aynı zaman da doğumgünüymüş ipeklerde toplanıyoruz kalabalık insanlar ve tanımadığım kişiler var 10 15 kişi felan var hatta benim eşim ve ipeğin eşide var nurcana ben hediye olarak eşofman altı almışım beyaz üzerinde pembe kalplari vardı ama kadının biride pijama altı gibi bişiy almış içimden çok kızdım kadına benim hediyemden almış diye sonrada kendimi teselli ediyorum benimki daha güzel diye nurcan benim aldığım eşofmanı giyiyor sonra ben dyorumki bayanlar kusura bakmazsanız ben kalkıyorum çünkü bugün benimde doğumgünüm insanlar bizde toplandı parti için beni bekliyolar musadenizle deyip kalkıyorum eşimle kapıdan çıkarken ipeğin eşi bizi uğurluyor gene buyrun gelin herzaman bekleriz diyor tam burda eşim uyandırdı böbreklerinin sancısı tutmuş kocişimin su tulumunu felan sordu neyse yardımcı oldum ona 10 dk sonra dalmışım tekrar ve bu sefer ipeklerde ikimimziz sadece muhabbet ediyoruz ve burasını yanlış hatırlamıyosam yaşlı bir amca vardı sanırım ipeğin babası benim yardıma ihtiyacım varmış bir konuda bana yardım etmeye çalışıyodu:26::26::26:telefonla birinden yardım felan istiyoduk birlikte:26::26:manevi bir yardımdı:26:sonra ipekle halının üzerinde ikimiz oturuyoduk benim çantamı kurcalıyoduk ve benim makyaj çantamdan ipeğin 4 tane altın taşlı felan güzel bilezikleri varmış onlar çıkıyor ipeğe diyorumki bak bunları buraya koymuşun sonrada haberim yok aaaaaa ne kadar mahçup ettin beni ipek sanki çalmışım gibi hisettim kendimi diyorum bileğime takıyorum sonra çıkarıp ipeğe veriyorum altınları ohhhhh yeter bukadar hatırlıyorum daha birsürü var ama hatırlayamadım işte böyle hayrolsun inşallah
slmmm kıslarrrrrrrr benn ölüyorum agrıdannn bu nasıl bii agrııı belımdennnn gobegımınn altınaaaa bıdee ozell bolgeyee boylee ıgnelerr batıyooo sankııı kısslarr canım çıkıyooo nedırr bu agrıııı
yavv be ne cahil insanım yaaaaaaaaaaasaolll cnmmm benn şimdik ayagımı sobayaa koyuyorumm ısınıyorummmmmm geçtidee ayyy ne kotuydu yaaa
tmm cnm güle güle
nurcan nerde bugünnn:26::26:
hoşgeldin canımm iyi olmana sevindimmslm kızlar nasılsınız
cok şükür evimdeyim eşime kavuştum ve cok iyiyim hamdolsun
ipekcim oğluşunu görmüşsün maşallah iyiymiş az da kaldı kucagına almana inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?