Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

napıyosunuz arkadaşlar
aldığım son habere göre TOPİK sessizliğini korumaya devam ediyo cnm
sen napıyosun?

cnm nurcanım çok geçmiş olsun yaaa bende merak ettim bu kız uğramdan biyere gitmezdi diyeee
nese cnm bi ağrı kesici alda kendine gel bidenemmmm

saol quzumm Allah razı olsunhn
kıss iboyu duydunmu çok üzüldümm ..Allah sevdiklerine bağışlasın..durumu krtikmiş.yaşasa bile felçli kalacakmış ..

saol quzumm Allah razı olsunhn
kıss iboyu duydunmu çok üzüldümm ..Allah sevdiklerine bağışlasın..durumu krtikmiş.yaşasa bile felçli kalacakmış ..

cnm ya hiç sorma bende çok üzüldüm beeee helede oğlunun halini bi görseydin çok kötü oldum beee rabbim inş..sevdiklerine bağışlasın ben severim yaaa iboyuuu

cnm ya hiç sorma bende çok üzüldüm beeee helede oğlunun halini bi görseydin çok kötü oldum beee rabbim inş..sevdiklerine bağışlasın ben severim yaaa iboyuuu
benim eşim onun hayranı duymuşsa çok üzülmüştür oda ş

ben yeni geldim canım kimseler yok bugün ..sen nasılsın bebişlerin nasıl

aa unutmadan sana ve elife tefricye başlıyalım dedik şifayla geçen msnde konuştuk

kızlar gelsinde paylaşalım duaları

çok iyi olur canım yaaa bebişler napıyolar valla bilmem ama sabah hastaneden aradılar 3 tanesi blastosist olmuşlar çok şükür dondurduk geri kalan civcivlerimizi:118:

ha bu aradaaaa MELİKEEEMMM sana özel msj gönderdim ama msj kutun doluymuş gönderemedim dün gördüm cüzleri hemen okudum hatta ben 27-28 i almıştım eğer 29-30 uda alan yoksa ben alayım.....

iyiyim asicim ne olsun 1 gün daha bitiyo ve test günüm yaklaşıyo karnım patlamaya hazır bi bomba gibi ama ağrım hiç yok

çok iyi olur canım yaaa bebişler napıyolar valla bilmem ama sabah hastaneden aradılar 3 tanesi blastosist olmuşlar çok şükür dondurduk geri kalan civcivlerimizi:118:
ne yapacaklar canım anneciklerine tutunmaya çalışıyorlkardır kuzucuklar

hepinizii çokkkkk seviyorum arkadaşlar gerçekten çok alıştım sizlere birbirini tanımayan insanların birbirleri için dua edip sevinçlerini,üzüntülerini paylaşması gerçekten harika ben sizleri artık aileden sayıyorum koskocaman bi aileyiz biz unutmayın her zaman dualarımdasınız hepiniz öpüyorum

saol kuzum benim

kızlar bu hafta cumaya kadar elif için okuyalım tefriciye haftayada bebekdls arkadaşımız için başlarız

elif için tefriciye

kedersiz...300
asi........300
sevdamce...200

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar nasılsınız hepinizde iyi gibisiniz maşallah
inşalallah tedavi gören arkadaşlarımız için halaylar çekerizzevet nurcan demek eşofmanmı aldınız hayırlı olsun
banada 200 yazarmısın elif için

saol canım evet dün aldım ...kocişle akşam koşusuna çıkacaz bundan sonra

elif için tefriciye

kedersiz...300

asi........300
sevdamce...200
kamer.......200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…