aldığım son habere göre TOPİK sessizliğini korumaya devam ediyo cnmnapıyosunuz arkadaşlar
canım rüyan hayrolsun ama biraz şaşırdım doğrusu çünkü ben dün eşimle beraber çarşıya çıkıp eşofman takımı aldık hem bana hem eşime
acaba nedir nedirrkız günün geciktiğini neden söylemiyonn kızlara bak ben ağzımdan kaçırdımm çünkü benim ağzımda bakla bile ıslanmazz
yakacaksın kızım ayaklarınıı
canım sabahtan beri hastanelerdeyim teyzem rahatsızdı böbreklerinden .muayneden sonra eve gelip kahvaltı yaptık sonra tekrar sonuçları almak için hastaneye gittik taş varmış böbreklerinde eve yeni geldim ..offf başımm çatlıyooo hastanelerden nefret ediyorumm :88:
oyyy kurbanlar kurban olsun oğluşuna(tubişten çaldım bu lafı:)))
kankimm kargo elne ulaştımı
hoşgeldin canımm iyi olmana sevindimm
napıyosunuz arkadaşlar
saol quzumm Allah razı olsunhnaldığım son habere göre TOPİK sessizliğini korumaya devam ediyo cnm
sen napıyosun?
cnm nurcanım çok geçmiş olsun yaaa bende merak ettim bu kız uğramdan biyere gitmezdi diyeee
nese cnm bi ağrı kesici alda kendine gel bidenemmmm
saol quzumm Allah razı olsunhn
kıss iboyu duydunmu çok üzüldümm ..Allah sevdiklerine bağışlasın..durumu krtikmiş.yaşasa bile felçli kalacakmış ..
benim eşim onun hayranı duymuşsa çok üzülmüştür oda şcnm ya hiç sorma bende çok üzüldüm beeee helede oğlunun halini bi görseydin çok kötü oldum beee rabbim inş..sevdiklerine bağışlasın ben severim yaaa iboyuuu
ben yeni geldim canım kimseler yok bugün ..sen nasılsın bebişlerin nasıl
aa unutmadan sana ve elife tefricye başlıyalım dedik şifayla geçen msnde konuştuk
kızlar gelsinde paylaşalım duaları
benim eşim onun hayranı duymuşsa çok üzülmüştür oda ş
ne yapacaklar canım anneciklerine tutunmaya çalışıyorlkardır kuzucuklarçok iyi olur canım yaaa bebişler napıyolar valla bilmem ama sabah hastaneden aradılar 3 tanesi blastosist olmuşlar çok şükür dondurduk geri kalan civcivlerimizi:118:
iyiyim asicim ne olsun 1 gün daha bitiyo ve test günüm yaklaşıyo karnım patlamaya hazır bi bomba gibi ama ağrım hiç yok
inşallah pozitif olacak sonucun canımiyiyim asicim ne olsun 1 gün daha bitiyo ve test günüm yaklaşıyo karnım patlamaya hazır bi bomba gibi ama ağrım hiç yok
hepinizii çokkkkk seviyorum arkadaşlar gerçekten çok alıştım sizlere birbirini tanımayan insanların birbirleri için dua edip sevinçlerini,üzüntülerini paylaşması gerçekten harika ben sizleri artık aileden sayıyorum koskocaman bi aileyiz biz unutmayın her zaman dualarımdasınız hepiniz öpüyorum
kızlar bu hafta cumaya kadar elif için okuyalım tefriciye haftayada bebekdls arkadaşımız için başlarız
elif için tefriciye
kedersiz...300
naparsın duru bacııTedavide olan arkadaşlar ve burdaki tüm arkadaşlarımız için halaylar çekicezzz inşallahhh
saol canım evet dün aldım ...kocişle akşam koşusuna çıkacaz bundan sonrameraba arkadaşlar nasılsınız hepinizde iyi gibisiniz maşallah
inşalallah tedavi gören arkadaşlarımız için halaylar çekerizzevet nurcan demek eşofmanmı aldınız hayırlı olsun
banada 200 yazarmısın elif için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?