teşekkür ederim arkadaşlar ama maalesef öyle ve olumlu bir şey yok :85:
kusura bakmazsanız eğer ben bir süre en azından gelmek istemiyyorum buraya kafayı yiycem yoksa psikolojim alt üst oldu iyice, ben buraya gelmeden önce hiç bukadar heveslenmemş tim bebek işine en azından hergün saatlerce aklımda deildi burda hiç aklımdan çıkmıyor benim için şu an daha kötü:85::85::85::85::85::85::85::85:ama sizi hepinizi çok seviyorum herkesin birbirine desteğini arkadaşlık, dostluk ilişkilerinizi her zaman özlücem sizi çok seviyorum kızmayın bana olurmu eminim beni anlarsınız şu anki psikolojimi sizden daha iyi kmse anlayamaz bundan eminim eşim bile:85::85::85::85::85:tedaviye başlamak için gerçekten umudumun olduğu zaman tekrar gelicem inşallah olurmu sizin desteğinizi almalıyım o zamanlarda hepiniz kendinize çokk iyi bakın olurmu çok üzgünüm elifin tefrriciyesini 100 den fazlasını okudum okundu olarak yazabilirsin nurcan devam ediyorum bitiririm görüşürüz
kızlar acil çıkıyorum teyzem telefon açtı ağlayıyodu telefonda hemen çık yanıma gel dedi sesi çok kötüydü
melma bak cnm lütfen yaaa burda kriz geçirmek üzereyim senin yeni olduğunu herkes burda biliyooooooooooooooooo lütfen tekrar tekrar ben yeniyim diyip durma tatlımmmm....
yazdıklarımızı okuyup alıntı yap lütfen sende rica ediyoruuuuuuuuuuummmmm
canımmmm iyiyim çok şükür yhatmaktayım sürekli hafta sonu annem gelmişti giremedim birde dün tahlil sonuçlarını göstermek için dr gittim annem çok b,ilgisayarla uğraşıyor telde çok konuşuyor evi 5.kat çok inip çıkıyor dedi bi nevi şikayet etti benim iğne ve dr dışında evden çıktığıma ikna olmadı bi türlü neyse dr da birazcık pcden uzak kal dedi te görüşmelerini mümkün odukça aza indir deyince bend etelefonu tamamen kapadım arada açıp bakıyorum sadece aslında abartmamıştımda annem öle bi anlattıki doktora oda artık neee 24 saatmi yo o kadarda olmamalı dedi haklı olarak eşimede bu bahane oldutubikim nasılsın karşılaşamadık kaç gündür nasılsın
canımmm hoşgeldin bugün aklımdna geçmiştin nabersin hayatım valla bende sevindim sizleri gördüğüme az önce geçmiş okuyayım derken acaba başka bi topiğemi girdim ben dedimiyi akşamlarrr
ay inanmıyorum ipekk sen burdasın akşam akşammm nasıın bacımm
tuğbişimmmm sende burdasın valla çok mutlu oldum sizleri gördüğüme ne var ne yok anlatın bakemm
canımmm hoşgeldin bugün aklımdna geçmiştin nabersin hayatım valla bende sevindim sizleri gördüğüme az önce geçmiş okuyayım derken acaba başka bi topiğemi girdim ben dedim
eee anlat bakem cicikom mart ayına girdik ne düşünüyoruz mart danasının temelleri atılacakmı bu ay
ben iyiiym canım sende iyiyimişsin allaha şükür demek doktora şikayet edildinn
bu arada lütfen bana bilgileri gönder hallettim seni bekliyom canım hemen çıkmadan bana bilgileri yaz lütfen
valla marta girdik eşimin sperm testi aynı çıktı şimdi de nurciklerin kullandığını kullanıyos bakalım bu ay eşim onu kullanıyo bende bugün doktordan geldim yumruta takip için işte adetimin 3.günü bugün glucophage klomen falan kullanmaya başlıyom bakalım canım gelecek aydan sonra durumlar ne göstercek
bu arada nurcikin teyzesine ne olmuş ki
bide kamere ne olduki tedaviye neden başlayamadı bi sorunmu oldu anlamadım neyse geçmişe bakayımm[/QUOo verdiğin isim iğne ismiyse onu iyice araştır ben o iğne hakkında yanlış hatırlamıyosam yumurta baskılayıcı diye bişi duydum bu gün aşılama yaptuıran bi arkdaştan haydi inşallah herşeyin en hayırlısı seninle olsun
canım bilgiler konusundageçmişte sana 2 ayrı mesaj attım ama okumadın galiba tamam şimdi göndericem özeline nurcanı bende merak ettim
hmmm beni biliresin pimpirik bişey duydummu üstüne gide eşeler dururumyok canım iğne değil yumurta kalitesi ile ilgili hap oda
okumadım canım sen bana özel mesaj at canım ben onu bekliyorum uzun zamandır sağolasınnn canımmmeee alıştınmı hamişliğeee
ipekkk hiç sesin çıkmıyiiii
kendiini nasıl iyi nasıl mutlu hissdeksen onu yap tabi ama arada uğrayıp halinden haberdar edersin inşallh...
herşeyde4 bir hayır varmış meğer bizim üzülüpte yakındığımız herşey hayırmış bundada vardır bi hayır..allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun
asiiiiiimm coş gelmiş sakin ol bacıcımm
canımmmm iyiyim çok şükür yhatmaktayım sürekli hafta sonu annem gelmişti giremedim birde dün tahlil sonuçlarını göstermek için dr gittim annem çok b,ilgisayarla uğraşıyor telde çok konuşuyor evi 5.kat çok inip çıkıyor dedi bi nevi şikayet etti benim iğne ve dr dışında evden çıktığıma ikna olmadı bi türlü neyse dr da birazcık pcden uzak kal dedi te görüşmelerini mümkün odukça aza indir deyince bend etelefonu tamamen kapadım arada açıp bakıyorum sadece aslında abartmamıştımda annem öle bi anlattıki doktora oda artık neee 24 saatmi yo o kadarda olmamalı dedi haklı olarak eşimede bu bahane oldu
birde ağrışar zaman zaman devam edince panikliyorum yatmak en doğrusu galiba diyorum
eee sen nasılsın canımmmm
kendiini nasıl iyi nasıl mutlu hissdeksen onu yap tabi ama arada uğrayıp halinden haberdar edersin inşallh...
herşeyde4 bir hayır varmış meğer bizim üzülüpte yakındığımız herşey hayırmış bundada vardır bi hayır..allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun
asiiiiiimm coş gelmiş sakin ol bacıcımm
canımmmm iyiyim çok şükür yhatmaktayım sürekli hafta sonu annem gelmişti giremedim birde dün tahlil sonuçlarını göstermek için dr gittim annem çok b,ilgisayarla uğraşıyor telde çok konuşuyor evi 5.kat çok inip çıkıyor dedi bi nevi şikayet etti benim iğne ve dr dışında evden çıktığıma ikna olmadı bi türlü neyse dr da birazcık pcden uzak kal dedi te görüşmelerini mümkün odukça aza indir deyince bend etelefonu tamamen kapadım arada açıp bakıyorum sadece aslında abartmamıştımda annem öle bi anlattıki doktora oda artık neee 24 saatmi yo o kadarda olmamalı dedi haklı olarak eşimede bu bahane oldu
birde ağrışar zaman zaman devam edince panikliyorum yatmak en doğrusu galiba diyorum
eee sen nasılsın canımmmm
hmmm beni biliresin pimpirik bişey duydummu üstüne gide eşeler dururum
attım mesajı bebem
valla şükürler olsun 11 martan itibaren artık hamileyim diyorum kalp atışını gördükm ya şükürler olsun allah herkese tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah ama hala endişelyim paranoyak oldum karnım büyürmü kucağıma alabilirmiyim gibisaçmalıklar hala beynimi kemiriyo
ipem çıkmış galibaaa
sevom canım bana müsade eşim bekliyo başımdabu hafta izinsiz çalışıcak sıkça gellmeye çalışırım çok çok öpüyorum başta seni ve tüm şeker parçalarımı görüşürüz cicişkom
iyi akşamlar şekerlerrrrrrr
tubişim napıyım yaaa walla burda delirdim yawwwpcnin tuşlarını yiyicektim walla sinirdeeennn
tubişim napıyım yaaa walla burda delirdim yawwwpcnin tuşlarını yiyicektim walla sinirdeeennn
belli sinirin geçmemiş halaa klavyeden alıyon sinirinii tekrar tekrar göndererekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?