oh beeeeeeee walla nurcanım çok rahatladım beee bende çok korkmuştum neyseki kötü bişe yokmuş allah iyiliğini versin teyzenin inş..iyi akşamlar kızlarr ..evet teyzem ilk etapta benide çok korkuttu ağlayarak çabuk hemen gel diyince şok oldum ne oldu bişeymi var dedim sen gel rahatsızlandım diyince inanmamıştım çünkü sesi çok kötü konuşamıyordu bile..başka bişey var sandım
teyzem kaç gündür taş düşürmeye çalışıyor yine sancılanınca aradı acile gideceği için 1yaşındaki kızını evde bırakamazdı bu yüzden böyle panik halinde beni çağırdı neyseki bütün mesele bu benim aklıma daha kötü şeyler gelmişti evden nasıl çıktığımı bilmiyorum saolun kızlar hepiniz çok merak etmişsiniz ..size o panikle nasıl yazdıp çıktığımı bile hatırlamıyorumm..
sevom telefonum çantamdaydı bu yüzden duymamışım saol canım
sevom yumurtlama tedavisine başlamışsın canımm hayırlı olsun inşallah bu ay bebişin sana süpriz yapar
fatoştan haber varmı kızlar doktora gidecekti bugün :26:
iyi akşamlar kızlarr ..evet teyzem ilk etapta benide çok korkuttu ağlayarak çabuk hemen gel diyince şok oldum ne oldu bişeymi var dedim sen gel rahatsızlandım diyince inanmamıştım çünkü sesi çok kötü konuşamıyordu bile..başka bişey var sandım
teyzem kaç gündür taş düşürmeye çalışıyor yine sancılanınca aradı acile gideceği için 1yaşındaki kızını evde bırakamazdı bu yüzden böyle panik halinde beni çağırdı neyseki bütün mesele bu benim aklıma daha kötü şeyler gelmişti evden nasıl çıktığımı bilmiyorum saolun kızlar hepiniz çok merak etmişsiniz ..size o panikle nasıl yazdıp çıktığımı bile hatırlamıyorumm..
sevom telefonum çantamdaydı bu yüzden duymamışım saol canım
aman aman nurci daha kötü bişey değilmiş allaha şükür geçmiş olsn canım
oh beeeeeeee walla nurcanım çok rahatladım beee bende çok korkmuştum neyseki kötü bişe yokmuş allah iyiliğini versin teyzenin inş..
yok yaw oda hiç girmedi bugün bende çok merak ettim yaaa
nurcan teyzene çok geçmiş olsun cnm ..acil çıkınca korktuk ewt bişemi oldu ki die.
saolun kızlarr Allah razı olsun
kızlar eve yeni geldim eşim sobayı yak diyo ben çıksam iyi olacak yarın inşallah gün boyu burdayım tabi yine teyzem sancılanıp beni aramazsa
iyi akşamlar kızlar....................çok karnım ağrıyoo şimdide :26::26:
iyi akşamlar cnm amannnn beeee sende duruyon duruyon bişe çıkarıyon haaaa
şimdi geliyo tokattt
sevom yumurtlama tedavisine başlamışsın canımm hayırlı olsun inşallah bu ay bebişin sana süpriz yapar
fatoştan haber varmı kızlar doktora gidecekti bugün :26:
kız akşam üssü sizle konuşurken acil çıktım bi ağrı girdi karnıma aman allahım nasıl biişeydi anlamadım şimdi accık rahatladımda bakayım bi dedim
yumurtlama tedavisi hep vardıda işte kistlerden araverdik iştee sen benim yazdığımı okudun dimi hoca olayını canımcım
bu arada fatoş doktora ne için gidiyo tedaviyemi başlıyo oda
yok sevommmm günü geçmiştiii fatoşun kan vericektiiiiii
iyi akşamlar nurcik kola glsi canım benimde dizim benimde dizim başlıyo bende çıkıyom
elifcik ağrılrın olması npormal canım hatta bence iyi bende sadece 5 gün olmuştu ve ozaman tutmadığını hissettim ağrı olmayınca inan bunlar güzel şeylerrr kafana takma
bu arada bende tefriciyeden 100 alayım sonra bidaha alırım inşallah..3 gün boyunca şirkette denetim var ağır bir denetim o yüzden ne girebilirim nede fazla tefiricye okuyabilirim ...
öptüm sizleriii kendinize iyi bakınnn iyi akşamlarrr
hadi inşallah güzel haberler getirirrr acaba neden gelmedii olmadımı acepp :26:
iyi akşamlar nurcik kola glsi canım benimde dizim benimde dizim başlıyo bende çıkıyom
elifcik ağrılrın olması npormal canım hatta bence iyi bende sadece 5 gün olmuştu ve ozaman tutmadığını hissettim ağrı olmayınca inan bunlar güzel şeylerrr kafana takma
bu arada bende tefriciyeden 100 alayım sonra bidaha alırım inşallah..3 gün boyunca şirkette denetim var ağır bir denetim o yüzden ne girebilirim nede fazla tefiricye okuyabilirim ...
öptüm sizleriii kendinize iyi bakınnn iyi akşamlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?