Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevom yumurtlama tedavisine başlamışsın canımm hayırlı olsun inşallah bu ay bebişin sana süpriz yapar

fatoştan haber varmı kızlar doktora gidecekti bugün :26:

oh beeeeeeee walla nurcanım çok rahatladım beee bende çok korkmuştum neyseki kötü bişe yokmuş allah iyiliğini versin teyzenin inş..
sevom yumurtlama tedavisine başlamışsın canımm hayırlı olsun inşallah bu ay bebişin sana süpriz yapar

yok yaw oda hiç girmedi bugün bende çok merak ettim yaaa

elif için tefriciye
elif.............1000
kedersiz...400 okudu

asi..............300
tubi...........300
sevdamce...200
kamer.........200
duru...........200
ipek............200
tarfil.........200
bebekdls...200
tosti............200
melma..........100

toplam..3500
kalan...904

nurcan teyzene çok geçmiş olsun cnm ..acil çıkınca korktuk ewt bişemi oldu ki die.

aman aman nurci daha kötü bişey değilmiş allaha şükür geçmiş olsn canım

oh beeeeeeee walla nurcanım çok rahatladım beee bende çok korkmuştum neyseki kötü bişe yokmuş allah iyiliğini versin teyzenin inş..

yok yaw oda hiç girmedi bugün bende çok merak ettim yaaa

nurcan teyzene çok geçmiş olsun cnm ..acil çıkınca korktuk ewt bişemi oldu ki die.

saolun kızlarr Allah razı olsun
kızlar eve yeni geldim eşim sobayı yak diyo ben çıksam iyi olacak yarın inşallah gün boyu burdayım tabi yine teyzem sancılanıp beni aramazsa

saolun kızlarr Allah razı olsun
kızlar eve yeni geldim eşim sobayı yak diyo ben çıksam iyi olacak yarın inşallah gün boyu burdayım tabi yine teyzem sancılanıp beni aramazsa

tmm cnm hadi sen çık bide kocişi kızdırmaaaaa....
hadi yürü bakeeemmm yürüüüü sobanı ney yakkk
hayırlı akşamlar cnm

iyi akşamlar cnm amannnn beeee sende duruyon duruyon bişe çıkarıyon haaaa
şimdi geliyo tokattt

kız akşam üssü sizle konuşurken acil çıktım bi ağrı girdi karnıma aman allahım nasıl biişeydi anlamadım şimdi accık rahatladımda bakayım bi dedim

yumurtlama tedavisi hep vardıda işte kistlerden araverdik iştee sen benim yazdığımı okudun dimi hoca olayını canımcım

bu arada fatoş doktora ne için gidiyo tedaviyemi başlıyo oda

iyi akşamlar nurcik kola glsi canım benimde dizim benimde dizim başlıyo bende çıkıyom

elifcik ağrılrın olması npormal canım hatta bence iyi bende sadece 5 gün olmuştu ve ozaman tutmadığını hissettim ağrı olmayınca inan bunlar güzel şeylerrr kafana takma
bu arada bende tefriciyeden 100 alayım sonra bidaha alırım inşallah..3 gün boyunca şirkette denetim var ağır bir denetim o yüzden ne girebilirim nede fazla tefiricye okuyabilirim ...

öptüm sizleriii kendinize iyi bakınnn iyi akşamlarrr

tmm cnm güle güleeeeee hayırlı akşamlar

kız sevooo duu gitme
ağrın ne kadar sürdü bnmde 5.günüm bugün ve bugün daha çok ağrıyoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…