Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım yaaa ağlama

elif için tefriciye
elif.............1000
kedersiz...700 okudu
asi..............300 okudu

tubi...........300
sevdamce...200
kamer.........200
duru...........200 okudu
ipek............200
tarfil.........200
bebekdls...200
tosti............200
sevdanehri..200
yeterrrrrr..200 okudu
melma..........100
nuray.........100

toplam..4300
kalan...144

kızlar yarın yine erkenden hastaneye gidecem teyzemle gelemezsem merak etmeyin :80::80::80:

aaa ne oluyo sana kuzumm sil o gözyaşlarını bakem hangimizin evinde kavga gürültü olmuyorki sinir anında maaesef bizimde ,eşlerimizinde ağzından kötü laflar çıkabiliyo önemli olan büyütmemek canım ..umuyorumki bu saate kadar dayanmayıp ikinizde özür dilemişsinizdir birbirnizden

canım yaaa ağlama
ağlamamak elde değil yaaaaa sinir etti beni akşam yaaa kendimi yumrukladım walla şimdi gözlerimin halini bi görsenizi şiş hep birazdan kayınvalidemgil gelecek gelsinde annesine şikayet edecem

cnm asla özür dilemiycem kendisi akşam sırnaştı zateeeen ama asla yüz vermedim vermiycemde hatasını anlasın hep böle yapıyo nasıl olsa yatağa girince barışırız sanıyo ozamanlar geçti cnmmmmm
görür o lafları fitil fitil getiricem burnundannnn

canım yaaaaa erkekler gerçekten bir birine benziyor benimkide aynı birazcık kırılılam 10 dk sonra hiç bir şey yokmuş gibi davranır bu benim en nefret etiğm şeydir ya kavga etmmesin (küsmesin )yada kavga etmişsen kırlmışsan bunun bir bedeli olmalı

bence kavganında bir gururu vardır

geçmiş olsun kuşum fatoşun dr haklı kilo hamile kalmayı engelliyor ben ilk bebekte kilo verdim ertesi ay hamıle kaldım bu seferde 4 kılo verdim ertesi ay hamıle kaldım cok asırı bir kılomda olmamasına ragmen engel oluyor yinede

üzülme kuşum ya kimin evinde kavga olmuyor ki o anlarda sinirlerimize hakım olmamıyoruz agızdan şstenmeyen sözler cıkabiliyor ama barışması güzel oluyor sıkma canını

kedersizim bende okudum allah kabul etsin

asicim ben de üzüldüm ama karı koca arasına girilmez nasıl olsa barışırsınız ben de kızınca hiç taviz veremiyorumnapıyım huyum öle hep eşim ilk adımı atar:127:galiba boğa burcu olmamdan kaynaklanıyo

elif için tefriciye
elif.............1000
kedersiz...700 okudu
asi..............300 okudu
tubi...........300

sevdamce...200
kamer.........200
duru...........200 okudu
ipek............200
tarfil.........200
bebekdls...200
tosti............200 okudu
sevdanehri..200
yeterrrrrr..200 okudu
melma..........100
nuray.........100

toplam..4300
kalan...144

günaydınn güzel topiğimin güzel insanı günaydınnnn

asi erkeklere en güzel cevap ve en sinir eden şey susmak ben öyle yapıyorum o söylendikçe ben susuyorum benden karşılık bekleyip cevap almak istiyo ama ben en sinir olduğu şeyi yapıyorum

tosticim nasılsın keyfin nasıl canım
duru bacım işlerin yoğunmu bugünde kolaygelsin bacıma
bebkdls sen nasılsın bebiş nasıl tekme atıyormu

desene sende bendensin ve aynı burçtanız bende boğayım

kızlar dün akşam size haber vermiştim ya teyzemle hastaneye gidecz diye.eniştem sabah arada fiş almak için gitmiş ama buügn doktoru ameliyatta olduğu için yarına kaldı

hamdolsun kedersizim iyiyim hayat devam ediyor bizde hayata ayak uydurmaya çalışıyoruz evimdeyim mutluyum çok şükür kaldıgım yerden devam ediyorum kuranımız var bu gün yarın akşam arkadaşlarla toplanacagız alayacağın kendim için beni oyalayacak şeyler buluyorum ve daha iyi hissediyorum
sen nasılsın anacım

ayy kerdesiz bilmiyorum canım içimdeler mi 2si de haftaya bugün test günüm ama salı dan yapsammı diye düşünüyorum eşime de sürpriz olur belkii hamileysem

tosti merhaba,
özel mesaj atamadığım için buradan yazmak zorunda kaldım. Ben 1 yıllık evliyim ve gebe kalamıyorum. Dün türkiye hastanesine ayşe dumana gittim. Senin arkadaşın bulgurluda yanında çalışıyormuş. Normal doğumda uzman bir doktor ancak ben gebe kalamadığım için gittim sence doğru tercih mi? bir de muayene çok kısa sürdü, tersledi falan. Kötü bir gününe mi denk geldim acaba. Yada özeline gitmem mi daha iyi olurdu. off çok kafam karıştı.

Doktor değişikliği mi yapsam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…