kızlar şuan ağlamkatan gözleerim şiştiiiiii
eşimle kavga ettim ama bu sefer ağzıma ne geldiyse söledim çok kötüyüm yaaaaaaaa
kalbimi çok kırdı bende onun kalbini kırdım walla çok kötüyüm yazamıyorummmmmmm
nese kızlar herkese hayırlı akşamlarrrrrr
aaa ne oluyo sana kuzumm sil o gözyaşlarını bakem hangimizin evinde kavga gürültü olmuyorki sinir anında maaesef bizimde ,eşlerimizinde ağzından kötü laflar çıkabiliyo önemli olan büyütmemek canım ..umuyorumki bu saate kadar dayanmayıp ikinizde özür dilemişsinizdir birbirnizden
eşimle kavga ettim ama bu sefer ağzıma ne geldiyse söledim çok kötüyüm yaaaaaaaa
ağlamamak elde değil yaaaaa sinir etti beni akşam yaaa kendimi yumrukladım walla şimdi gözlerimin halini bi görsenizi şiş hep birazdan kayınvalidemgil gelecek gelsinde annesine şikayet edecemcanım yaaa ağlama
aaa ne oluyo sana kuzumm sil o gözyaşlarını bakem hangimizin evinde kavga gürültü olmuyorki sinir anında maaesef bizimde ,eşlerimizinde ağzından kötü laflar çıkabiliyo önemli olan büyütmemek canım ..umuyorumki bu saate kadar dayanmayıp ikinizde özür dilemişsinizdir birbirnizden
ağlamamak elde değil yaaaaa sinir etti beni akşam yaaa kendimi yumrukladım walla şimdi gözlerimin halini bi görsenizi şiş hep birazdan kayınvalidemgil gelecek gelsinde annesine şikayet edecem
cnm asla özür dilemiycem kendisi akşam sırnaştı zateeeen ama asla yüz vermedim vermiycemde hatasını anlasın hep böle yapıyo nasıl olsa yatağa girince barışırız sanıyo ozamanlar geçti cnmmmmm
görür o lafları fitil fitil getiricem burnundannnn
slm kıslarrr men geldımmm benı merak etmişsiniz kuusura bakmayın dün haber veremedim evet yine bebek yokama tadii aglamammaaaa bakmayın üzülmedim fazlaa çünkü üzüldügümdeee gelmiyoo kii sıpa kendımı nie yorayımmmm doktorrr yumurtaların ii haldeee deilll tembelleşmiş dediiiii sol yumurtandaa çok ufak bi kist var dedi odaa önemlı deil adetle gider dedi intihapım varmış 10 tane iğne verdiii bide zayıflaman lazım dediii daha ne desinn yaaaaaaaaaa haaaa adet söktürücüdee verdiiiiiiii gecikmenın sebebide bi anda kılo almışsın ondan dediiiiiii ayyy hmn zayıflamamm lazımmmmmmmmmm bu aradaaa geçen günkü agrıı ooo intıhaptanmışş çokk aşırıı dereceydeymışşş yaaaaa off beeeeee bi tarafı yaparken kendini bozmuşsun be güzelim 4 ayda bebek mebek yokkkkkk yaşın çok genç ondan sonraaa kendılıgınden kalacaksın merak etmeee dediiiiii
üzülme kuşum ya kimin evinde kavga olmuyor ki o anlarda sinirlerimize hakım olmamıyoruz agızdan şstenmeyen sözler cıkabiliyor ama barışması güzel oluyor sıkma canını
elif için tefriciye
elif.............1000
kedersiz...700 okudu
asi..............300 okudu
tubi...........300
sevdamce...200
kamer.........200
duru...........200 okudu
ipek............200
tarfil.........200
bebekdls...200
tosti............200
sevdanehri..200
yeterrrrrr..200 okudu
melma..........100
nuray.........100
toplam..4300
kalan...144
kızlar yarın yine erkenden hastaneye gidecem teyzemle gelemezsem merak etmeyin :80::80::80:
günaydın cicoşlarım
asicim evlilikte oluyo maalesef takma kafana
desene sende bendensin ve aynı burçtanız bende boğayımasicim ben de üzüldüm ama karı koca arasına girilmez nasıl olsa barışırsınız ben de kızınca hiç taviz veremiyorumnapıyım huyum öle hep eşim ilk adımı atar:127:galiba boğa burcu olmamdan kaynaklanıyo
elif için tefriciye
elif.............1000
kedersiz...700 okudu
asi..............300 okudu
tubi...........300
sevdamce...200
kamer.........200
duru...........200 okudu
ipek............200
tarfil.........200
bebekdls...200
tosti............200 okudu
sevdanehri..200
yeterrrrrr..200 okudu
melma..........100
nuray.........100
toplam..4300
kalan...144
günaydınn güzel topiğimin güzel insanı günaydınnnn
asi erkeklere en güzel cevap ve en sinir eden şey susmak ben öyle yapıyorum o söylendikçe ben susuyorum benden karşılık bekleyip cevap almak istiyo ama ben en sinir olduğu şeyi yapıyorum
tosticim nasılsın keyfin nasıl canım
duru bacım işlerin yoğunmu bugünde kolaygelsin bacıma
bebkdls sen nasılsın bebiş nasıl tekme atıyormu
desene sende bendensin ve aynı burçtanız bende boğayım
kızlar dün akşam size haber vermiştim ya teyzemle hastaneye gidecz diye.eniştem sabah arada fiş almak için gitmiş ama buügn doktoru ameliyatta olduğu için yarına kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?