eliff sendemi buraya takılıyorsun? ASİ38 canım günaydın yazılarını okudum olur böyle şeylar barışması zevkli olur
hoşgeldin cnm evev elifte burda herkeşler burda yawwww
inş...cnm inş..ama ben zor barışırım bilsin bunuda beni kocişşşş
aaaaa tamamiyle beni anlatıyo allamaaa
valla benimki pek küsaandir kendide suçlu olsa küser onun için hep alttan alırım:92:
nurcanım ve asicim bende boğa burcuyum ve gerçekten özelliklerini taşıyorum.benimki 12 mayıs
:13::13::13::13::13::13:
bende tıpkı beni anlatıyooooo bende 6 mayıs
evet tatlım emme yıl olarak da 81liyim 30u deviriyom ve hala kucakım boşşşş
hiç üzülme cnm benim baksana duymuyomusun 40 ından sora bile anne olan var hiç takılma yaşına bence hala gençsin
evet tatlım emme yıl olarak da 81liyim 30u deviriyom ve hala kucakım boşşşş
tarfilcimm seninki de bişey mi ben 34 ü deviricem 11 mayısya yaaaavee ellerim bomboş ama belki karnım doludur
evet canım haklısın belkide benimde daha yıllarca olmayabilir bunuda biliyorum ve beni çok korkutuyor aslında hamile kalabiliyorum ama düşük yapıyorum
ama rabbimin izniyle ayın 24ünde senin müjdeli haberini alıcaz inşallah
inş canım düşük sebebin belli mi tarfilcim araştırdınız mı kanında pıhtılaşma sorunun mu var ben de var mesela transferden hemen sonra başladım kan sulandırıcı iğnelere inş hamile kalırsam da hamilelik boyunca sürekli yapamam gerekiyo haa iğne zamanım geldi yapıp geliyorum inşşş en kısa zamanda anne olursun canım benim
evet canım bende pıhtılı hatunlardanım malesef teşhis 3. düşükten sonra konuldu 4.gebeliğimde kullandığım kan sulandırıcı iğneye rağmen temmuz ayında kaybettim bebeğimi......
inşallah en kısa zamanda bekleyen isteyen herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canımmm
kızlar şuan ağlamkatan gözleerim şiştiiiiii
eşimle kavga ettim ama bu sefer ağzıma ne geldiyse söledim çok kötüyüm yaaaaaaaa
kalbimi çok kırdı bende onun kalbini kırdım walla çok kötüyüm yazamıyorummmmmmm
nese kızlar herkese hayırlı akşamlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?