Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eliff sendemi buraya takılıyorsun? ASİ38 canım günaydın yazılarını okudum olur böyle şeylar barışması zevkli olur

valla benimki pek küsaandir kendide suçlu olsa küser onun için hep alttan alırım:92:

malesef cnm hiiiiiiiiiiiççççç boşuna ben alttan alamam aldımda noldu sankiiiii
dün akşam tartışma sırasında bana kardeşim diye hitap ediyo yaaaaaaaaaaaa nası sinirlendim bütün tartışmayı unuttum onun KARDEŞİMdediğine takıldımmmmmm

tarfilcimm seninki de bişey mi ben 34 ü deviricem 11 mayısya yaaaavee ellerim bomboş ama belki karnım doludur

evet canım haklısın belkide benimde daha yıllarca olmayabilir bunuda biliyorum ve beni çok korkutuyor aslında hamile kalabiliyorum ama düşük yapıyorum

ama rabbimin izniyle ayın 24ünde senin müjdeli haberini alıcaz inşallah

nurcancım ben tefriciyeli okudum canım 200 tane rabbim kabul etsin inşallah....

durucum nerdesin tatlım hersabah ilk günaydın senden gelirdi

inş canım düşük sebebin belli mi tarfilcim araştırdınız mı kanında pıhtılaşma sorunun mu var ben de var mesela transferden hemen sonra başladım kan sulandırıcı iğnelere inş hamile kalırsam da hamilelik boyunca sürekli yapamam gerekiyo haa iğne zamanım geldi yapıp geliyorum inşşş en kısa zamanda anne olursun canım benim

evet canım bende pıhtılı hatunlardanım malesef teşhis 3. düşükten sonra konuldu 4.gebeliğimde kullandığım kan sulandırıcı iğneye rağmen temmuz ayında kaybettim bebeğimi......

inşallah en kısa zamanda bekleyen isteyen herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canımmm

ahh canım allah sabır versinn ne diyimm yaa ben de bide çift rahim var hamile kalsam bide düşük ve erken doğum riskim çok

canım benim kıyamam sen ağlama ya hep oluyo böyle tartışmalar bu dönemlerden zaman zaman hepimiz geçiyorus gülüm ama sonunda da hiç bişi olmamış gibi davranıo ya erkekler bizde ağladığımızla kalıyoruz bu daha sinir bozucu neyse canım sen üzülme bakıyım gözyaşı sana hiçççç yakışmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…