- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
akşam yemeğinde sebze yemeği var bugün pırasa yapıcam yanınada salatatüh yetişemedim çıkmışsın spora fırsat buldukç.a gidiyom bu aralar ihmal ediyom yumurtlama zamanından sonrada gitmeyeyim diyom nede olsa aidat zamanım doluyo o arada yeni kayıt yaptırmam adet olunca yeniden başlarım artık.. bende 72 idim spora başlamada kilo vermiştim zati 68 lerdeydim şimdi 67 olmuşumo 7 yide versem tamamdır.. bakalım bana kilo verdiren ilaca yeniden başladım yumurtalık için belki veririm yine..
ohh hamaratttımm benimm ne var akşam yemeğenndeee
asi ne yazdında sildin bakemm
bende ipek bacım gibi meraklıyımdırharbi nerde bu ipekk
arkadaşlar gerçekten çok verimli bilgiler veriyosunuz.ben bu hafta tanı amaçlı laparoskopi oldum çok şükür ciddi bir sorun yok ama doktorum hemen aşılamaya geçelim dedi.Laparaskopiden hemen sonra aşılama oluyor mu?laparaskopi yaptıran arkadaşlar yardımcı olabililerse çok sevinirim.
arkadaşlar gerçekten çok verimli bilgiler veriyosunuz.ben bu hafta tanı amaçlı laparoskopi oldum çok şükür ciddi bir sorun yok ama doktorum hemen aşılamaya geçelim dedi.Laparaskopiden hemen sonra aşılama oluyor mu?laparaskopi yaptıran arkadaşlar yardımcı olabililerse çok sevinirim.
akşam yemeğinde sebze yemeği var bugün pırasa yapıcam yanınada salata
ilahiiiiii
yazdığım msjın aynısı bidaha gelmişte bende sildimmm
laparoskopi olmadım ama yapıldıktan sonra gebelik oranı yükseldiğini biliyorum ilk aylarda belkide bu yüzden doktorun aşılama yapmak istiyordur..
ohh afiyet olsunn benim eşim sevmem pırasaa falan o yüzden 5 yıldır 1 kere yaptım
selam arkadaşlar ben ilk bebeğimi kromozom bozukluğundan 4 aylıkken kaybettim böyle bi durum yaşayan varmı aranızda bidahakininde aynı olmasından endişeleniyorum bi bilgisi olan lütfen paylaşşın...
hmm benim eşimde pek iştahla yemez ama arada bide esbze yemeği yemeği yemek lazım bu pırasalar hem organik kayınvalidemlerin bağından getirdimmm
ohh ne güzell bağdan toplandı hee bizde de köyde yiyos organikleri iştee
selam arkadaşlar ben ilk bebeğimi kromozom bozukluğundan 4 aylıkken kaybettim böyle bi durum yaşayan varmı aranızda bidahakininde aynı olmasından endişeleniyorum bi bilgisi olan lütfen paylaşşın...
kızlar benim göğüsleriim çok ağrıyo yaaaa el değmiyo ama adetimede daha çooooooooooook var niye ağrıyo yaaa:26::26::26:
göğsünde fibrokistler var mıydı biliyonmu hiç
maşalahh canım sana bizede ordan okuyonya bidenm Allah razı olsunevet cnm çok şükür imamhatip mezunuyum çok kişiye yazdım nazar duası ah ah acızık yakın olsaydık nası yazardım bebetom yaaa
ay bebem hiç sorma gittiler yavrum yanlarında hiç durmadı uyumadı bilee uykusu olduğu halde onlar gitti bebiş uyuduu şimdi oyoyur paşabildiğin bütün duaları oku üfle Allah nazarlardan saklasın yunus paşamızı
güle güle canım Allaha emanet olun
geçmiş olsun canım hiç bi bilgim yok malesefselam arkadaşlar ben ilk bebeğimi kromozom bozukluğundan 4 aylıkken kaybettim böyle bi durum yaşayan varmı aranızda bidahakininde aynı olmasından endişeleniyorum bi bilgisi olan lütfen paylaşşın...
kızlar benim göğüsleriim çok ağrıyo yaaaa el değmiyo ama adetimede daha çooooooooooook var niye ağrıyo yaaa:26::26::26:
molaaaaaaaaaaaaaaaaa
bir koşu git içiver yarasınn gardaşımakıs aklıma süt düşürdünnn
yav yemek yapmaya bile fırsatım olmuyor şimdik tost yaptım yiyorum arkasınada süt içim bari:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?