Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

arkadaşlar gerçekten çok verimli bilgiler veriyosunuz.ben bu hafta tanı amaçlı laparoskopi oldum çok şükür ciddi bir sorun yok ama doktorum hemen aşılamaya geçelim dedi.Laparaskopiden hemen sonra aşılama oluyor mu?laparaskopi yaptıran arkadaşlar yardımcı olabililerse çok sevinirim.

akşam yemeğinde sebze yemeği var bugün pırasa yapıcam yanınada salata
asi ne yazdında sildin bakemm
bende ipek bacım gibi meraklıyımdır harbi nerde bu ipekk

ilahiiiiii
yazdığım msjın aynısı bidaha gelmişte bende sildimmm

cnm öncelikle geçmiş olsun inş..bundan sonra yüzün güler cnm en kısa zamanda rabbim meleğini sana gönderir...
ama üzgünüm benim bi fikrim yok cnm yaaa

laparoskopi olmadım ama yapıldıktan sonra gebelik oranı yükseldiğini biliyorum ilk aylarda belkide bu yüzden doktorun aşılama yapmak istiyordur..

akşam yemeğinde sebze yemeği var bugün pırasa yapıcam yanınada salata

ilahiiiiii
yazdığım msjın aynısı bidaha gelmişte bende sildimmm

ohh afiyet olsunn benim eşim sevmem pırasaa falan o yüzden 5 yıldır 1 kere yaptım

selam arkadaşlar ben ilk bebeğimi kromozom bozukluğundan 4 aylıkken kaybettim böyle bi durum yaşayan varmı aranızda bidahakininde aynı olmasından endişeleniyorum bi bilgisi olan lütfen paylaşşın...

Son düzenleme:

hmm benim eşimde pek iştahla yemez ama arada bide esbze yemeği yemeği yemek lazım bu pırasalar hem organik kayınvalidemlerin bağından getirdimmm

selam arkadaşlar ben ilk bebeğimi kromozom bozukluğundan 4 aylıkken kaybettim böyle bi durum yaşayan varmı aranızda bidahakininde aynı olmasından endişeleniyorum bi bilgisi olan lütfen paylaşşın...

geçmiş olsun maalesef hiç bilgim yok bu konudaa :26:

kızlar benim göğüsleriim çok ağrıyo yaaaa el değmiyo ama adetimede daha çooooooooooook var niye ağrıyo yaaa:26::26::26:

ohh ne güzell bağdan toplandı hee bizde de köyde yiyos organikleri iştee

he yaaa hele bi yaz gelsin biz hiç marketten alışveriş yapmayız domateslerimiz biberlerimiz salatalıklarımız daha saymadığım bir sürü sebzelerimiz gider kendi ellerimzile toplarız tarladan oh mis gibi yerizzzz

cnm hiç bi fikrim yok çok geçmiş olsun dr bizdede istedi kromozom testi ama biz hala yaptırmadık

evet cnm çok şükür imamhatip mezunuyum çok kişiye yazdım nazar duası ah ah acızık yakın olsaydık nası yazardım bebetom yaaa
maşalahh canım sana bizede ordan okuyonya bidenm Allah razı olsun
bildiğin bütün duaları oku üfle Allah nazarlardan saklasın yunus paşamızı
güle güle canım Allaha emanet olun
ay bebem hiç sorma gittiler yavrum yanlarında hiç durmadı uyumadı bilee uykusu olduğu halde onlar gitti bebiş uyuduu şimdi oyoyur paşa
geçmiş olsun canım hiç bi bilgim yok malesef
kızlar benim göğüsleriim çok ağrıyo yaaaa el değmiyo ama adetimede daha çooooooooooook var niye ağrıyo yaaa:26::26::26:

hayır olsun quzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…