Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

melikeeeem sen benim ne demek istediğimi anlamamışın kuzu yaaaaa ele geliyor desen yazmışınyaaa haniiiiiii bende yani çok klio aldım babında ele geliyorda ne demek dedim yani ben seni gayet iyi anladım sen anlamamışınnn

canım 57 kiloyum ben ama boyum çok uzun olmadığı için 5 kilo versem tam süper olacak
57mi..kızımm bunu yazarken bizden utan barimmm sen yanımızdaa çıbık kraker gibisinn:26:
vall öyle gezdim ama bide hasta oldum grip olmuşum ya halsizim eliften haberim var rabbim bi günbizede böyle haber vermek nasip etsin
geçmiş olsun canımm
inşallah canım inşallah bizde görecez o günleri

yavv şekerlerr şimcik ben size bişi sorcamm şimdi komşular gelecekyaa
hani daha önce demiştim apartmanda benimle beraber bi hamile daha var die benden 10 gün önce doğumu oldu bebeği yunustan 10 gün büyük ama bebek küçükk benim yunusta bebekten daha büyük gösteriyor kıyaslama yapıyolar aklım çıkıyo yunusa bişi olacak die ne yapıyım şimcik ben bebişi odasına yatırsam olur mu ama durmuyorda yanında durmam lazım uyanınca nasıl yapıyım yaa

hee tamam datlımm şimcikk oldu
57mi..kızımm bunu yazarken bizden utan barimmm sen yanımızdaa :26:

geçmiş olsun canımm

asicim yumurtlama zamanınya belki o yüzden böldir mevsim değişikliğinde belirtilerde değişik olabilir

damla sen 57 kilosun aboowww ne güzelll yaaa

bende bu zmanaa kadar hiç alıpta eve koyayım demedim ..bu kadar örgü yaptım şunuda bebeğime yapıp saklıyayımda demedim ..fatoşun gönderdikleri bebeğimin ilk hediyesi ..onları hep saklıyacam ve inşallah gün gelir giydirmekte nasip olacak :97:

cnm bana kalsa bebeğinin üstüne 7 defa nazar ayeti oku üfle allaha emanet et olurmu bebem rabbim korusun inş..paşamızı .....
bide arapça yazmayı biliyosan nazar ayeti yaz veee bebeğinin görünmeyen yerine tak yani çamaşırının içine felan tak allahın izniyle bişiycik olmazzz

57mi..kızımm bunu yazarken bizden utan barimmm sen yanımızdaa çıbık kraker gibisinn:26:

geçmiş olsun canımm

canım ya benim boy kısa olduğundan bana fazla geliyo
ama sizin boy uzun göstermiyosunuz kilonuzu aman boşverin kikoyu diyeti allah can sağlıyğ versin gerisi boşşş kızlar

canım durmuyorsa yapcak bişiyin yok inşallah onlar gidene kadar paşan huysuzluk etmeden uyur onlarda görmemiş olu eğer uyanırsada yapcak bişiyin yok rabbine sığın oğluşunu çıkarmadan önce felak nas ayetel kürsü oku ve çıkar rabbim koruyacaktır her türlü şerden inşallah

olacak bebem olacakkk
sürekli okuyom datlım okurum yinee
yok bebem ya yazmayı bilmiyorumm maleseff(
ama sizin boy uzun göstermiyosunuz kilonuzu aman boşverin kikoyu diyeti allah can sağlıyğ versin gerisi boşşş kızlar

canım boyun kaçç

cxanım odasında yatır .uyandığı zaman sütü nü verir tekrar yatırırsın sakın getiripte gösterme böyle insanlara .el kadar bebelerin boyuna kilosuna bakmak için geliyorlar sankii...

bence yapma sen nazar duanı et rabbim sana emanet de gelenlerede maşallah dedirtmeyi unutma yeter benim fikrim bu

facede gördüm hiçte kısa değilsinn ideal boydasın canım
kızlar ben duşa giricem çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın çom çok öpüldünüz
sıhateler olsun şimdidenn .güle güle

canım ya uyanınca durmuyorr inşalahh onlar gidene kadar uyurr
inşalahh canımm okurum saol tatlımm
kızlar ben duşa giricem çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın çom çok öpüldünüz
sıhhatler olsun canım
cxanım odasında yatır .uyandığı zaman sütü nü verir tekrar yatırırsın sakın getiripte gösterme böyle insanlara .el kadar bebelerin boyuna kilosuna bakmak için geliyorlar sankii...

canım ya yalnız koymaya korkuyorum hani 40 çıkmadan yalnız konulmazmışya beynime kazıdılar ya bilinçaltıma yerleştii
kıs aynen bebem aynen kiloya boya bakmaya geliyolarr el kadar çocuklar kıyaslıyo düşün yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…