yemin etme lenn çarpılırsınnyemin ederimki özledimmm nurcikk
bari arkamdan söleeeeeee
cnm nurcanın dediğini yaptım silindi ama senin dediğin yere girmi ama x işaretini göremedim sevom yaaaa ama resimleri hala o eklentide duruyooooooooo:26::26::26:
bir ara anketli açarım ben bilindik merkezleri koyarım ne dersin
hade ordan özlemedin sen biziözlesen gelirdin eskisi gibi
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın bakalım
hoşgeldin cnm nasılsın bizde seni özledikkkkk
iyiyiz sen nasılsın
yuvarlana yuvarlana top olacan allasenben iyiyim kızlar yuvarlanıp gidiyom işte sizler nasılsınızz
bizde aynı cnm anlat anlat havadisler varmı sende?ben iyiyim kızlar yuvarlanıp gidiyom işte sizler nasılsınızz
slm kızlar nasılsınızzz
tamam ozaman şöyle yapalım şimdi ben istanbuldaki merkezleri bilmediğimden sen bir yere yazarsın aklına geldikçe sonra özelime gönderirsinn müsait olduğum bir zaman açarımpeki öle olsun bakalımm
Olabilir tabikii
Yaa bugün mesai bitmek bilmedii
anammmmmmmmmm özlemişim yaaaaa gerçekten bak öperim hepinizi tek tek yanacıklardannnnnnnn
hoşgeldin canım ne yaparsın anlat bakalım
yemin etme lenn çarpılırsınnşaka bir yana bizde seni özledik yerin belli oluyoo canımm ..ee nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyo hayat
kız iyi okusuna yüzüme sölemene kızıyorum bari arkamdan söleseydin dedim ama farklı anlamışsınnnnn
çok şükür keyifler iyi canım :76::76:hoşbuludummm keyifler nasıl bakem
anamm ben mesajları idrak edemiyom galiba lazımya 12 den sonra çalışmıyo kafa
yokkk ben arkadan sölememm ne varsa yüzünüzeedost acı söyler
nese cnm olsun bi tek sen demiyosun kilo var diyeeeee o resmim daha 1 sene öncesinde çekilmişti ama şincik daha çok kilo aldım bacııııımmm
seni üç kağıtçı seniii dimek bize en zayıf olan halini gösterdinn öylemiiinese cnm olsun bi tek sen demiyosun kilo var diyeeeee o resmim daha 1 sene öncesinde çekilmişti ama şincik daha çok kilo aldım bacııııımmm
tamam ozaman şöyle yapalım şimdi ben istanbuldaki merkezleri bilmediğimden sen bir yere yazarsın aklına geldikçe sonra özelime gönderirsinn müsait olduğum bir zaman açarım
slm kızlar nasılsınızzz
baaaakkk iyi oku kuzuuuuummmmmmm
slm kızlar nasılsınızzz
nese cnm olsun bi tek sen demiyosun kilo var diyeeeee o resmim daha 1 sene öncesinde çekilmişti ama şincik daha çok kilo aldım bacııııımmm
kızlar melikenin doğum hikayesini bulamadım nereye yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?