Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bari arkamdan söleeeeeee

cnm nurcanın dediğini yaptım silindi ama senin dediğin yere girmi ama x işaretini göremedim sevom yaaaa ama resimleri hala o eklentide duruyooooooooo:26::26::26:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 165551 kanki sonunda döşemeden vazgeçtimm teyzem ikan etti beni Sadece koridorauna yaparsın dedi ..şu resimde gördüğün halının benzerini alacam oturma odasına nasıl sizce kızlar .

ooooh nihayet çinde kalmasın diyodum ama pişman olursun diyodum kendi kendime
bene gayet güzel bu gösterdiğin ....elişlerine yeni eklemeler yaptınmı kanki

ooooh nihayet çinde kalmasın diyodum ama pişman olursun diyodum kendi kendime
bene gayet güzel bu gösterdiğin ....elişlerine yeni eklemeler yaptınmı kanki
koridora yapacam sadece oda hevesimi almama yeter

Yok kız bu aralarr hiç bişey yapmıyorum temizlikten başka temizlik bitincede başlarım tekrar

ben sizi takip edene kadar herşeyi kaçırıyorum

ipem kardeşin sözleniyomuş çoook sevindimm allah tamamına erdirsin canım

nurcik halı süper halıfleks kullanışlı diil insan altını bi silmek istiyo

melike güle güle

tosti konuştunmu canım

Eki Görüntüle 165551 kanki sonunda döşemeden vazgeçtimm teyzem ikNA etti beni Sadece koridorauna yaparsın dedi ..şu resimde gördüğün halının benzerini alacam oturma odasına nasıl sizce kızlar .

kankine sormuşsun ama bende cevaplayayım güzel

bari arkamdan söyleeeeee

cnm nurcanın dediğini yaptım silindi ama senin dediğin yere girmi ama x işaretini göremedim sevom yaaaa ama resimleri hala o eklentide duruyooooooooo:26::26::26:

aşkolsun yüzüne sölüyom yaa
bak bidaha tekrarlıyom aynı yere gir alt tarafta resmini görüyonya resmin sağ altında kutucuk var onu işaretle ve resmin sağ üstünde de x işareti çıkacak ona bas silinsinmi diyecek evet de o pencereyi bitir diyerek çık

Sevo senin verdiğin linke girdim ama anket falan yok ..tek tek mesajları okumaya ne vaktim var nede aklımda kalır

Sevo senin verdiğin linke girdim ama anket falan yok ..tek tek mesajları okumaya ne vaktim var nede aklımda kalır

evet anket tarzında değil maalesef yapılamamış o şekilde çöok fazla seçenek olduğundan sen bilirsin ben sadece bizim gibi merkez bakanlara fikir amacında eklemiştim.

evet anket tarzında değil maalesef yapılamamış o şekilde çöok fazla seçenek olduğundan sen bilirsin ben sadece bizim gibi merkez bakanlara fikir amacında eklemiştim.
bir ara anketli açarım ben bilindik merkezleri koyarım ne dersin
ballarımmmmmm nasılsınız bakımmm ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hade ordan özlemedin sen biziözlesen gelirdin eskisi gibi

kız iyi okusuna yüzüme sölemene kızıyorum bari arkamdan söleseydin dedim ama farklı anlamışsınnnnn

iyi oku iyii

kankim bana döşeme yaparsan pişman olursun demişti o yüzden ona vazgeçtim diye yazdımm bi nevi muştumu verdim

peki öle olsun bakalımm

bir ara anketli açarım ben bilindik merkezleri koyarım ne dersin

hade ordan özlemedin sen biziözlesen gelirdin eskisi gibi

olabilir tabikii

yaa bugün mesai bitmek bilmedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…