yaa benimde net tam zamanında keisldi heee neyseki resime yetiştimmm maşallahh canım çok hoşsun asicimmm maşallllaahhhh ama dost acı söylerrr kilo varrr
bu arada asicim silemedinmi dediğim gibi yap aynı yere gir resimi tıkla x bas silinsin
yaaaaaaaaaa ben göremedim asiyiii tam bakıyodum kayınvalidem aradııı :84::84:
Eki Görüntüle 165551 kanki sonunda döşemeden vazgeçtimm teyzem ikan etti beniSadece koridorauna yaparsın dedi ..şu resimde gördüğün halının benzerini alacam oturma odasına nasıl sizce kızlar .
Eki Görüntüle 165551 kanki sonunda döşemeden vazgeçtimm teyzem ikNA etti beniSadece koridorauna yaparsın dedi ..şu resimde gördüğün halının benzerini alacam oturma odasına nasıl sizce kızlar .
koridora yapacam sadece oda hevesimi almama yeterooooh nihayet çinde kalmasın diyodum ama pişman olursun diyodum kendi kendime
bene gayet güzel bu gösterdiğin ....elişlerine yeni eklemeler yaptınmı kanki
Eki Görüntüle 165551 kanki sonunda döşemeden vazgeçtimm teyzem ikNA etti beniSadece koridorauna yaparsın dedi ..şu resimde gördüğün halının benzerini alacam oturma odasına nasıl sizce kızlar .
bari arkamdan söyleeeeee
cnm nurcanın dediğini yaptım silindi ama senin dediğin yere girmi ama x işaretini göremedim sevom yaaaa ama resimleri hala o eklentide duruyooooooooo:26::26::26:
Sevo senin verdiğin linke girdim ama anket falan yok ..tek tek mesajları okumaya ne vaktim var nede aklımda kalır
Eki Görüntüle 165551 kanki sonunda döşemeden vazgeçtimm teyzem ikna etti beniSadece koridorauna yaparsın dedi ..şu resimde gördüğün halının benzerini alacam oturma odasına nasıl sizce kızlar .
kankine sormuşsun ama bende cevaplayayımGüzel
bir ara anketli açarım ben bilindik merkezleri koyarım ne dersinevet anket tarzında değil maalesef yapılamamış o şekilde çöok fazla seçenek olduğundan sen bilirsin ben sadece bizim gibi merkez bakanlara fikir amacında eklemiştim.
hade ordan özlemedin sen biziballarımmmmmm nasılsınız bakımmm ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ballarımmmmmm nasılsınız bakımmm ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ballarımmmmmm nasılsınız bakımmm ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir ara anketli açarım ben bilindik merkezleri koyarım ne dersin
hade ordan özlemedin sen biziözlesen gelirdin eskisi gibi
kankine sormuşsun ama bende cevaplayayımgüzel
aşkolsun yüzüne sölüyom yaa
bak bidaha tekrarlıyom aynı yere gir alt tarafta resmini görüyonya resmin sağ altında kutucuk var onu işaretle ve resmin sağ üstünde de x işareti çıkacak ona bas silinsinmi diyecek evet de o pencereyi bitir diyerek çık
iyiyiz sen nasılsınballarımmmmmm nasılsınız bakımmm ösledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyi oku iyii
kankim bana döşeme yaparsan pişman olursun demişti o yüzden ona vazgeçtim diye yazdımm bi nevi muştumu verdim
bir ara anketli açarım ben bilindik merkezleri koyarım ne dersin
hade ordan özlemedin sen biziözlesen gelirdin eskisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?