Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın minnoşlar
umarım herkes iyidir
şifam kıyamam men sana bu kadar gerilme tatlım
bu hafta sonu sınaım vvardı ondanda kaynaklanıyor canım :87: günaydın canım yaaaa hoş geldin nasılsın cicişler nasıllar öp yerime kocaman

günaydın hayırlı haftalar ...kızlar hepiniz bir arada olduğunuz zaman hatırlatın resim eklerim ...sevom annene geçmiş olsun ....tubikçim sanada çok geçmiş olsun ....kankim aşılama denemekle hiç bi şey kaybetmezsin ....kamer kardeşini allah kurtarsın ....ve diğer minnoşlar ne var ne yok

bu hafta sonu sınaım vvardı ondanda kaynaklanıyor canım :87: günaydın canım yaaaa hoş geldin nasılsın cicişler nasıllar öp yerime kocaman

sen yaparsın canım sınav mınav vız gelir sana. cicoşlar uyanmadan attım kendimi buraya. ben bildiğin gibi yorgun savaşçı...

kızlar bugün sevdamce arkadaşımızın doğum günü iyiki doğdun tatlım umarım en yakında Rabbim sana en güzel hediye nasip edecek
oyyyyyyyyyyyyyyyyy cnmmmm arkadaşımmmmmmbenii çok mutlu ettın dün akşammmmmmm çok mutluydummm bugun doğum günüm dieeee ama eşim unuttuu ve bunaaa çokk eminimm akşamm annemlerr dayımlarr gelincee ne yapacak bakalım ama benim evliliğimde de büyük bi çöküşe sevep olacak buu inşallahh akşama büyük bir süpriz olurrrr
iyiki doğduuunnnnnnnnnnnnnn fatoş

nevommmmmm kuzummmmmmmmm saollllllll

yaaaaa ne oluyo bu siteyeee okadarda uzun uzun yazmıştım cevaplaya tıklayınca gitti hepsii :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:

nevom hoşgeldinn .nasılsın canım minnoşların nasıllar hala'ları geldimi

fatoşum doğum günün kutlu olsun canım nicee nice yaşlara...seneye bebişin kucağında üflersin mumlarını inşallah

geçmişi okuyamadım ama ipeğim özet geçti şimdi. nurcik aşılama mı deneyecek. inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hiç kimsenin. nurcanımın bebeği çok güzel ve şanslı olacak. nurcan hamile kalacak nurcan hamile kalacak inşallah.... demedi demeyin... en son seni görmüştüm rüyamda ipeğim birileri ipek hamile diye bağırıyodu bunu ilk defa söylüyorum burda...sevdamce şifa sevo asi bütün kızlar tek tek hamile kalacak.

nice mutlu senelereeeeee fatoşşşşşşşşşşşşşşşşş iyiki doğdunnnn cnmmmmmmmmmmmm

saollll cnmmmmmm inşallah tek üflediğimiz son mumlar olurrrrr

günaydın canım olur olur yeterki kimse kaçırmasın resmini nasılsın canım

sen yaparsın canım sınav mınav vız gelir sana. cicoşlar uyanmadan attım kendimi buraya. ben bildiğin gibi yorgun savaşçı...
canım yaaa nasıl taam gaz moral veriyorsun maşallah sana sağol canım benim iyi yapmışsın kavuşmuş olduk uzun uyusunlar bu kez :86:

rica ederim tatlım tekrar mutlu yıllar dilerim bebişlice inşşş yaaa üzme dur kendini belki eşin süpriz yapacak unuttu havası veriyor mecburen

günaydınnnn canlarımmmmmmmmmm
bugün kocişin oturması var bizdeeeeeee pasta yapıcam ama bi bakıyım dedim sizeeeeeee nasılsınız bakeeeemmmmmm

amin canım aminnn o güzel gönlüne sağlık önce Nurcan sonra bizler hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız nasip olacak inşş

günaydınnnn canlarımmmmmmmmmm
bugün kocişin oturması var bizdeeeeeee pasta yapıcam ama bi bakıyım dedim sizeeeeeee nasılsınız bakeeeemmmmmm
günaydın canım hoş geldin kocişin oturması mı :26: neyse kolaylıklar canım

deill cnmm deilll benim eşim çok sabırsızdırrrr azz öncee aradımm köpeklee oynuyoduuu veeee unutmasaaaaa gülerdiii bişeylerr yapardıııı aamaaaa inşallahh dediğin gibidirrrr

ne kadar temizmiş kalbin malum olmuş ...inşallah kankim görücek bu günleri
iyiyim canım sen nasılsın

canımın canısın yaaa
nevom çok şükür eşimin en sonki sprem tahlilleri iyi çıktı üroloji tohtoru aşılama için çok ideal bir sayı didi..normal yollada hamiş olabilirmişimm
inşallah gardaş inşallah son bulacak hepimizin özlemii

bu arada sevdamla hiç karşılaşamıyoruz annesine çok geçmiş olsun. inşallah onunda güzel haberlerini duymayı nasip etsin Rabbim ben her daim duacıyım ümmeti Muhammede duada birbirimizi unutmayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…