bu hafta sonu sınaım vvardı ondanda kaynaklanıyor canım :87: günaydın canım yaaaagünaydın minnoşlar
umarım herkes iyidir
şifam kıyamam men sana bu kadar gerilme tatlım
bu hafta sonu sınaım vvardı ondanda kaynaklanıyor canım :87: günaydın canım yaaaahoş geldin nasılsın cicişler nasıllar öp yerime kocaman
oyyyyyyyyyyyyyyyyy cnmmmm arkadaşımmmmmmbenii çok mutlu ettın
kızlar bugün sevdamce arkadaşımızın doğum günüiyiki doğdun tatlım umarım en yakında Rabbim sana en güzel hediye nasip edecek
iyiki doğduuunnnnnnnnnnnnnn fatoş
günaydın hayırlı haftalar ...kızlar hepiniz bir arada olduğunuz zaman hatırlatın resim eklerim ...sevom annene geçmiş olsun ....tubikçim sanada çok geçmiş olsun ....kankim aşılama denemekle hiç bi şey kaybetmezsin ....kamer kardeşini allah kurtarsın ....ve diğer minnoşlar ne var ne yok
yaaaaa ne oluyo bu siteyeeeokadarda uzun uzun yazmıştım cevaplaya tıklayınca gitti hepsii :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
nevom hoşgeldinn .nasılsın canım minnoşların nasıllar hala'ları geldimi
fatoşum doğum günün kutlu olsun canım nicee nice yaşlara...seneye bebişin kucağında üflersin mumlarını inşallah
günaydın canım olur olur yeterki kimse kaçırmasın resminigünaydın hayırlı haftalar ...kızlar hepiniz bir arada olduğunuz zaman hatırlatın resim eklerim ...sevom annene geçmiş olsun ....tubikçim sanada çok geçmiş olsun ....kankim aşılama denemekle hiç bi şey kaybetmezsin ....kamer kardeşini allah kurtarsın ....ve diğer minnoşlar ne var ne yok
canım yaaa nasıl taam gaz moral veriyorsun maşallah sana sağol canım benimsen yaparsın canım sınav mınav vız gelir sana. cicoşlar uyanmadan attım kendimi buraya. ben bildiğin gibi yorgun savaşçı...
rica ederim tatlım tekrar mutlu yıllar dilerim bebişlice inşşşoyyyyyyyyyyyyyyyyy cnmmmm arkadaşımmmmmmbenii çok mutlu ettındün akşammmmmmm çok mutluydummm bugun doğum günüm dieeee ama eşim unuttuu ve bunaaa çokk eminimm akşamm annemlerr dayımlarr gelincee ne yapacak bakalım ama benim evliliğimde de büyük bi çöküşe sevep olacak buu inşallahh akşama büyük bir süpriz olurrrr
nice mutlu senelereeeeee fatoşşşşşşşşşşşşşşşşş iyiki doğdunnnn cnmmmmmmmmmmmm
amin canım aminnn o güzel gönlüne sağlık önce Nurcan sonra bizlergeçmişi okuyamadım ama ipeğim özet geçti şimdi. nurcik aşılama mı deneyecek. inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hiç kimsenin. nurcanımın bebeği çok güzel ve şanslı olacak. nurcan hamile kalacak nurcan hamile kalacak inşallah.... demedi demeyin... en son seni görmüştüm rüyamda ipeğim birileri ipek hamile diye bağırıyodu bunu ilk defa söylüyorum burda...sevdamce şifa sevo asi bütün kızlar tek tek hamile kalacak.
günaydın canım hoş geldin kocişin oturması mı :26: neyse kolaylıklar canımgünaydınnnn canlarımmmmmmmmmm
bugün kocişin oturması var bizdeeeeeee pasta yapıcam ama bi bakıyım dedim sizeeeeeee nasılsınız bakeeeemmmmmm
günaydın canım olur olur yeterki kimse kaçırmasın resmininasılsın canım
canım yaaa nasıl taam gaz moral veriyorsun maşallah sana sağol canım benimiyi yapmışsın kavuşmuş olduk uzun uyusunlar bu kez :86:
rica ederim tatlım tekrar mutlu yıllar dilerim bebişlice inşşşyaaa üzme dur kendini belki eşin süpriz yapacak unuttu havası veriyor mecburen
ne kadar temizmiş kalbin malum olmuş ...inşallah kankim görücek bu günlerigeçmişi okuyamadım ama ipeğim özet geçti şimdi. nurcik aşılama mı deneyecek. inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hiç kimsenin. nurcanımın bebeği çok güzel ve şanslı olacak. nurcan hamile kalacak nurcan hamile kalacak inşallah.... demedi demeyin... en son seni görmüştüm rüyamda ipeğim birileri ipek hamile diye bağırıyodu bunu ilk defa söylüyorum burda...sevdamce şifa sevo asi bütün kızlar tek tek hamile kalacak.
iyiyim canım sen nasılsıngünaydın canım olur olur yeterki kimse kaçırmasın resmininasılsın canım
canım yaaa nasıl taam gaz moral veriyorsun maşallah sana sağol canım benimiyi yapmışsın kavuşmuş olduk uzun uyusunlar bu kez :86:
rica ederim tatlım tekrar mutlu yıllar dilerim bebişlice inşşşyaaa üzme dur kendini belki eşin süpriz yapacak unuttu havası veriyor mecburen
canımın canısın yaaageçmişi okuyamadım ama ipeğim özet geçti şimdi. nurcik aşılama mı deneyecek. inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hiç kimsenin. nurcanımın bebeği çok güzel ve şanslı olacak. nurcan hamile kalacak nurcan hamile kalacak inşallah.... demedi demeyin... en son seni görmüştüm rüyamda ipeğim birileri ipek hamile diye bağırıyodu bunu ilk defa söylüyorum burda...sevdamce şifa sevo asi bütün kızlar tek tek hamile kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?