günaydın canım Duru nerelerdesin yaaa gel hadi diğer kızlar hadi Neo her zaman gelemiyor gelin hadiyaaaaa ne oluyo bu siteyeeeokadarda uzun uzun yazmıştım cevaplaya tıklayınca gitti hepsii :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
nevom hoşgeldinn .nasılsın canım minnoşların nasıllar hala'ları geldimi
fatoşum doğum günün kutlu olsun canım nicee nice yaşlara...seneye bebişin kucağında üflersin mumlarını inşallah
unutmamıştırrr nahhhhh buraya yazıyorum iştee :88:deill cnmm deilll benim eşim çok sabırsızdırrrr azz öncee aradımm köpeklee oynuyoduuu veeee unutmasaaaaa gülerdiii bişeylerr yapardıııı aamaaaa inşallahh dediğin gibidirrrr
günaydın canım hoş geldin kocişin oturması mı :26: neyse kolaylıklar canım
unutmamıştırrr nahhhhh buraya yazıyorum iştee :88:
hem adamm ecelinemi susadıı nasıl unuturr bu günüü
[video]http://www.trmuzikdinle.com/4507/Yavuz-Bingol--Aglama-Yar[/video] g
Rabbim daim etsin canımiyiyim canım sen nasılsın
öyle öyle bak gör en güzel süpriz yapacak enişte beydeill cnmm deilll benim eşim çok sabırsızdırrrr azz öncee aradımm köpeklee oynuyoduuu veeee unutmasaaaaa gülerdiii bişeylerr yapardıııı aamaaaa inşallahh dediğin gibidirrrr
anaaaa bende şimdi öğrendimmmcanımın canısın yaaa
nevom çok şükür eşimin en sonki sprem tahlilleri iyi çıktıüroloji tohtoru aşılama için çok ideal bir sayı didi..normal yollada hamiş olabilirmişimm
inşallah gardaş inşallah son bulacak hepimizin özlemii
bu arada sevdamla hiç karşılaşamıyoruz annesine çok geçmiş olsun. inşallah onunda güzel haberlerini duymayı nasip etsin Rabbim ben her daim duacıyım ümmeti Muhammede duada birbirimizi unutmayalım...
kızlar Allaha emanet olun bu kadarına da şükür çok bağırıyo kaçtım ben
inşallahhh nurcikimm inşallahhhhhhhhhhhh bu günlerrrreeee çok çok önem veririmmm unutursaa bendekiii gemileriii yıkarrrrrrr ...
ahh anammm ahhh 1 haftadırr gizli gizlii süpriz yapmayaa çalışıyoo onu arıyo bunu arıyooooo aglarsaa anam aglar gerisi yalan aglar.....
severse anam sever gerisi yalan sever........
of ya bizim cadı uyandı apartmanı başımıza toplamadan bakim.
nurcanım çok sevindim normal yolla olur tabi. bunu beynine iyi anlat bak dr. öyle dedi. telkinlere başla bu işi beyninde bitir hade görim seni. anatomik hiç bir problemin yok sadece beynini biraz şartlandır ona biraz umut ek bak gör en güzel hamiş resmini kendine ayırmıştın ya gerçekten o resim ve senin adın o listeye girecek
ÇOK ŞÜKÜR ŞİFAMM SAYI ESKİSİNE GÖRE ÇOK DAHA İYİ ÇIKTI..EVET CANIM EŞİM İLAÇ KULLANIYR ..BİTİNCE TEKRAR SİPARİŞ ALDIK 1 AY SONRA YİNE TAHLİL VERECEKRabbim daim etsin canımbende istemsiz olarak gerginlik var hafiften keyfim kaçık :97: geçer inşşşş sınavda çok da iyi geçmedi hem o hem regl yakın işte öyle öyle bak gör en güzel süpriz yapacak enişte bey
anaaaa bende şimdi öğrendimmmgözünüz aydın canım yaaaaa ilaç kullanıyordunuz demi inşşşş onun faydası oldu ayy Yüce Rabbim mucizesini en kısa zamanda yollıcak inşşşş
Nevo çıkıyorsun galiba güle güle kolaylıklar
güle güle canım kolaylıklar bende kahvvaltı yapıp da geleyim inşşşşkızlar ben çıkıyorummmm işlerrrr beni bekliyooooooooo erken bitirirsem gelirimmmmm
inşşşşşş canım inşşşş tekrar gözünüz aydın çokkk sevindimmmmm ayyyy sayımız bir bir eksilsin inşşşşşş bitsin bu hasret inşşşşnevomm bu aralar gerçekten hamile kalacağıma şnanıyorum ..eşimin tahililinden sonra tekrardan yeşerdi umutlarım ..gerçi her ay bir umutla bekliyordum ama bu sefer UMUTLARIM daha çok var :87: :87: :87: :87: inşallah o listeye ben ve diğer bekleyin bütün arkadaşlarım girecek
canlarımmmm coşmuşsunuzyaaaaaaa sayfalr uçmuşşşşşş
anammmmmmmmmmmmmmzor yakaladım son sayfayı
güle güle canım .allah kolaylık vesin canımkızlar allaha emanet olun bu kadarına da şükür çok bağırıyo kaçtım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?