Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canım Duru nerelerdesin yaaa gel hadi diğer kızlar hadi Neo her zaman gelemiyor gelin hadi

deill cnmm deilll benim eşim çok sabırsızdırrrr azz öncee aradımm köpeklee oynuyoduuu veeee unutmasaaaaa gülerdiii bişeylerr yapardıııı aamaaaa inşallahh dediğin gibidirrrr
unutmamıştırrr nahhhhh buraya yazıyorum iştee :88:

hem adamm ecelinemi susadıı nasıl unuturr bu günüü

unutmamıştırrr nahhhhh buraya yazıyorum iştee :88:

hem adamm ecelinemi susadıı nasıl unuturr bu günüü

inşallahhh nurcikimm inşallahhhhhhhhhhhh bu günlerrrreeee çok çok önem veririmmm unutursaa bendekiii gemileriii yıkarrrrrrr ...

ahh anammm ahhh 1 haftadırr gizli gizlii süpriz yapmayaa çalışıyoo onu arıyo bunu arıyooooo aglarsaa anam aglar gerisi yalan aglar.....
severse anam sever gerisi yalan sever........

of ya bizim cadı uyandı apartmanı başımıza toplamadan bakim.
nurcanım çok sevindim normal yolla olur tabi. bunu beynine iyi anlat bak dr. öyle dedi. telkinlere başla bu işi beyninde bitir hade görim seni. anatomik hiç bir problemin yok sadece beynini biraz şartlandır ona biraz umut ek bak gör en güzel hamiş resmini kendine ayırmıştın ya gerçekten o resim ve senin adın o listeye girecek

iyiyim canım sen nasılsın
Rabbim daim etsin canım bende istemsiz olarak gerginlik var hafiften keyfim kaçık :97: geçer inşşşş sınavda çok da iyi geçmedi hem o hem regl yakın işte
deill cnmm deilll benim eşim çok sabırsızdırrrr azz öncee aradımm köpeklee oynuyoduuu veeee unutmasaaaaa gülerdiii bişeylerr yapardıııı aamaaaa inşallahh dediğin gibidirrrr
öyle öyle bak gör en güzel süpriz yapacak enişte bey

anaaaa bende şimdi öğrendimmm gözünüz aydın canım yaaaaa ilaç kullanıyordunuz demi inşşşş onun faydası oldu ayy Yüce Rabbim mucizesini en kısa zamanda yollıcak inşşşş

Nevo çıkıyorsun galiba güle güle kolaylıklar

bu arada sevdamla hiç karşılaşamıyoruz annesine çok geçmiş olsun. inşallah onunda güzel haberlerini duymayı nasip etsin Rabbim ben her daim duacıyım ümmeti Muhammede duada birbirimizi unutmayalım...

ablammmmm hoşgeldinnnnn nasılsınnnnnn çok özlüyorum seni yaaaaaaaa
cicişlerrrrr nasıllll sağlıkları sıhhatleri iyimmmiiiii

kızlar ben çıkıyorummmm işlerrrr beni bekliyooooooooo erken bitirirsem gelirimmmmm

nevomm bu aralar gerçekten hamile kalacağıma şnanıyorum ..eşimin tahililinden sonra tekrardan yeşerdi umutlarım ..gerçi her ay bir umutla bekliyordum ama bu sefer UMUTLARIM daha çok var :87: :87: :87: :87: inşallah o listeye ben ve diğer bekleyin bütün arkadaşlarım girecek

ÇOK ŞÜKÜR ŞİFAMM SAYI ESKİSİNE GÖRE ÇOK DAHA İYİ ÇIKTI..EVET CANIM EŞİM İLAÇ KULLANIYR ..BİTİNCE TEKRAR SİPARİŞ ALDIK 1 AY SONRA YİNE TAHLİL VERECEK

Son düzenleme:
canlarımmmm coşmuşsunuz yaaaaaaa sayfalr uçmuşşşşşş
anammmmmmmmmmmmmm zor yakaladım son sayfayı

inşşşşşş canım inşşşş tekrar gözünüz aydın çokkk sevindimmmmm ayyyy sayımız bir bir eksilsin inşşşşşş bitsin bu hasret inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…