Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anım çok özür dilerimmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaa kusura bakma
şimdi editörlere mesaj atım silinmesi için birde telefon nosu vardı aradım gün içinde bana dönecekler ve haledecekler

valla yeterrrrrr bi şekilde silinsin lütfen o resim bide sen burda tecrübelisin bizden eminim dikkat etmedin ama lütfen bir şekilde hallolsun

valla yeterrrrrr bi şekilde silinsin lütfen o resim bide sen burda tecrübelisin bizden eminim dikkat etmedin ama lütfen bir şekilde hallolsun

kuzum çok özür dilerim yaaaa karışıklığa geldi yeğenim yüzünden amakonuştum şimdi silinir merak etmeyin dediler telefonla konuştum editörede mesaj atım kazenede mesaj atım kusura bakmayaaaaaaaaaaa

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kuzum çok özür dilerim yaaaa karışıklığa geldi yeğenim yüzünden amakonuştum şimdi silinir merak etmeyin dediler telefonla konuştum editörede mesaj atım kazenede mesaj atım kusura bakmayaaaaaaaaaaa
olur böyle şeylerr..zatenn kasıtlı yapıldığını düşünmedik hiç birmizz ..
aaaa kazene mesaj'mı attın o gitmemişmiydi

olur böyle şeylerr..zatenn kasıtlı yapıldığını düşünmedik hiç birmizz ..
aaaa kazene mesaj'mı attın o gitmemişmiydi
anım kazenin msn si var oradan yazdım editöre yazdım birde kk nin teli vardı orayı aradımmmmm telde konuştuğum kişi editör döner size merak etmeyin silerler dediiii

Son düzenleme:
slm şeekerler alıntılarım neden çıkmadı ((((
unuttum yafffff
nasılsınız kıslarr ne var ne yok

ya ben arkadaşımı üzdüğüm için üzüldümmmmmm
kız ne kadar yazmış ama ben çıkmış olduğum iççin görmemişim ama haldeceklerr

kıslar ya hişç tadım yok günlerdir eşimin zinli olmasını evde olasını bekliyorum limoniyizz
benimle ilgilenmiyor bilee(((((
canı saolsun ne yapalımm tek takılıyorum döktüğüm gözyaşı orda burda deli oldum ya

hoşbuldum canımm
bugün kocişim evde uyuyorlar bende bakım size dedim
oy oy kıyamam yaaaa ohhh kocişinde evdeymişşşş yunusla koyun koyuna yatsın bariiiiii
ya ben arkadaşımı üzdüğüm için üzüldümmmmmm
kız ne kadar yazmış ama ben çıkmış olduğum iççin görmemişim ama haldeceklerr

cnm tmm artık üzülme hallolacak diyosunnn biran önce hallolsunda sen üzülme kamerdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…