talihsizlik oldu ..genelde olmazdı böyle birşey
dert etme bak editörlere bildirmiş yeter..silecekler inşallahdiyom ya ben çok şanssızım bacım her olumsuzluk bana denk gelir
anım çok özür dilerimmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaa kusura bakma
şimdi editörlere mesaj atım silinmesi için birde telefon nosu vardı aradım gün içinde bana dönecekler ve haledecekler
valla yeterrrrrr bi şekilde silinsin lütfen o resim bide sen burda tecrübelisin bizden eminim dikkat etmedin ama lütfen bir şekilde hallolsun
kuzum çok özür dilerim yaaaa karışıklığa geldi yeğenim yüzünden amakonuştum şimdi silinir merak etmeyin dediler telefonla konuştum editörede mesaj atım kazenede mesaj atım kusura bakmayaaaaaaaaaaa
olur böyle şeylerr..zatenn kasıtlı yapıldığını düşünmedik hiç birmizz ..kuzum çok özür dilerim yaaaa karışıklığa geldi yeğenim yüzünden amakonuştum şimdi silinir merak etmeyin dediler telefonla konuştum editörede mesaj atım kazenede mesaj atım kusura bakmayaaaaaaaaaaa
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
inşallah silinirrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
üzülmeyin tatlişler halolurr ..bakın bende ağlarım heeeyaaaaaaaa çok üzüldüm ben şimdiiiiiiiiiii nasıl böyle bir şey yaptım ve seni de üzdümmmmmmmmmmm
anım kazenin msn si var oradan yazdım editöre yazdım birde kk nin teli vardı orayı aradımmmmm telde konuştuğum kişi editör döner size merak etmeyin silerler dediiiiolur böyle şeylerr..zatenn kasıtlı yapıldığını düşünmedik hiç birmizz ..
aaaa kazene mesaj'mı attın o gitmemişmiydi
c[/SIZEanım kazenin msn si var oradan yazdım editöre yazdım birde k nin teli vardı orayı aradımmmmm telde konuştuğum kişi editör döner size merak etmeyin silerler dediiii ]
anım kazenin msn si var oradan yazdım editöre yazdım birde kk nin teli vardı orayı aradımmmmm telde konuştuğum kişi editör döner size merak etmeyin silerler dediiii
hoşgeldin canım bittimi işlerinah cnm yaaaa bayada uğraşıyosun ama inşallahh hallourrrr
bulaşığım duruyo sadece akşam yemeğimin adını felan koydummmmhoşgeldin canım bittimi işlerin
slm şeekerler alıntılarım neden çıkmadı((((
unuttum yafffff
nasılsınız kıslarr ne var ne yok
bulaşığım duruyo sadece akşam yemeğimin adını felan koydummmm
hoşgeldin cnm
oy oy kıyamam yaaaa ohhh kocişinde evdeymişşşş yunusla koyun koyuna yatsın bariiiiiihoşbuldum canımm
bugün kocişim evde uyuyorlar bende bakım size dedim
ya ben arkadaşımı üzdüğüm için üzüldümmmmmm
kız ne kadar yazmış ama ben çıkmış olduğum iççin görmemişim ama haldeceklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?