Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm benim yaaaaaaa
üzülme kurban olurum oda iş yüzünden biraz gergin galiba ondandırrrr cnm benimmmm üzülüpte sütüne etki etmesin bidenem yaaaaaaaaa niye limonisinizkiiiiii

oy oy kıyamam yaaaa ohhh kocişinde evdeymişşşş yunusla koyun koyuna yatsın bariiiiii

cnm tmm artık üzülme hallolacak diyosunnn biran önce hallolsunda sen üzülme kamerdeeeee
eet canım evde ama tat yok(((((

inşallahhhh silinirrr
kuzu hoşgeldin naber nasıl bebiş bugün başımıza neler geldi

hoşbuldum quuzm evet ya baktım şimdii resimler falan eklenmiş quuzm yaa siliniz editürler hallder üzülme quuzmm

a.s canım hoşgeldin..biz iyiyz sen nasılsın yunus nasıl uyuyormu
ehh işte gardaşım ben idare ederim yunus paşa da uyuyorr sen nasılsın memeişler şişmişş
cnm benim yaaaaaaa
üzülme kurban olurum oda iş yüzünden biraz gergin galiba ondandırrrr cnm benimmmm üzülüpte sütüne etki etmesin bidenem yaaaaaaaaa niye limonisinizkiiiiii

canım akşamdan beri benimle dalga geçer gibii bi çıkak dışarı bi çıkmayak çıkmadık tıkıldık eve bende bunaldım yaaaaa

canım seninle alakası yoktur geçen iş yerinde anlattığn olayın etksindedir belki, birde işten çıkacak diyordun ya ona sıkılıyordur canı

eet canım evde ama tat yok(((((

hoşbuldum quuzm evet ya baktım şimdii resimler falan eklenmiş quuzm yaa siliniz editürler hallder üzülme quuzmm

cnmmm şu üzüntü işartelerini koyma bideneemmmm yaaa walla üzülüyom haaaaaaaa inşallah iyi olursunuz kuzum yaaaaaaa

canım seninle alakası yoktur geçen iş yerinde anlattığn olayın etksindedir belki, birde işten çıkacak diyordun ya ona sıkılıyordur canı
bilmiyorum artık gardaşım yaa hayırlısı bakalım
cnmmm şu üzüntü işartelerini koyma bideneemmmm yaaa walla üzülüyom haaaaaaaa inşallah iyi olursunuz kuzum yaaaaaaa

oy kurban olruurm quuzmm

kıslarr uyandıı paşa bakım bi öpüldünüzz

hmm dedimya cnm yaaaaa iştendir ooo senle bi alakası yokturrrr hiç üzülme cnm hani işten çıkacak felan diyodun ona bozulmuştur sanaaaa yansımıştır kuzummmmm

memişler şiş ama fısssss diye sönbilirler heran

Merhaba.

Lütfen konulara foto ekleyip sonradan silme yapmayınız..Forum da konu yada mesaj silinmesi yasaktır..Geri sayfalara baktım ekleyip sildiğiniz için bir sürü boş mesaj var arkadaşlar..Bu forum da yasaktır..http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var/407600-hesap-kapatilmasi-konu-silinmesi.html inceleyiniz lütfen..

Bir şu alıntı yapılmış ve onca sayfa yazmanıza neden olmuş fotolu mesaj nerede? O kadar bu konu ile yazmışsınız ki sayfalarda bulamadım..yeterrr arkadaşımız özelden bildirmiş bana ama linki eksik vermiş..Bu mesajın olduğu linki bana lütfen biriniz özel mesajla gönderebilir mi lütfen?

Tekrardan belirtiyorum lütfen foruma silinecek foto yada yazı eklemeyiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…