a.s canım hoşgeldin..biz iyiyz sen nasılsın yunus nasıl uyuyormuslm şeekerler alıntılarım neden çıkmadı((((
unuttum yafffff
nasılsınız kıslarr ne var ne yok
kıslar ya hişç tadım yok günlerdir eşimin zinli olmasını evde olasını bekliyorum limoniyizz
benimle ilgilenmiyor bilee(((((
canı saolsun ne yapalımm tek takılıyorum döktüğüm gözyaşı orda burda deli oldum ya
eet canım evde ama tat yokoy oy kıyamam yaaaa ohhh kocişinde evdeymişşşş yunusla koyun koyuna yatsın bariiiiii
cnm tmm artık üzülme hallolacak diyosunnn biran önce hallolsunda sen üzülme kamerdeeeee
inşallahhhh silinirrr
kuzu hoşgeldin naber nasıl bebiş bugün başımıza neler geldi
ehh işte gardaşım ben idare ederim yunus paşa da uyuyorr sen nasılsın memeişler şişmişşa.s canım hoşgeldin..biz iyiyz sen nasılsın yunus nasıl uyuyormu
cnm benim yaaaaaaa
üzülme kurban olurum oda iş yüzünden biraz gergin galiba ondandırrrr cnm benimmmm üzülüpte sütüne etki etmesin bidenem yaaaaaaaaa niye limonisinizkiiiiii
canım seninle alakası yoktur geçen iş yerinde anlattığn olayın etksindedir belki, birde işten çıkacak diyordun ya ona sıkılıyordur canıkıslar ya hişç tadım yok günlerdir eşimin zinli olmasını evde olasını bekliyorum limoniyizz
benimle ilgilenmiyor bilee(((((
canı saolsun ne yapalımm tek takılıyorum döktüğüm gözyaşı orda burda deli oldum ya
eet canım evde ama tat yok(((((
hoşbuldum quuzm evet ya baktım şimdii resimler falan eklenmiş quuzm yaa siliniz editürler hallder üzülme quuzmm
bilmiyorum artık gardaşım yaa hayırlısı bakalımcanım seninle alakası yoktur geçen iş yerinde anlattığn olayın etksindedir belki, birde işten çıkacak diyordun ya ona sıkılıyordur canı
cnmmm şu üzüntü işartelerini koyma bideneemmmm yaaa walla üzülüyom haaaaaaaa inşallah iyi olursunuz kuzum yaaaaaaa
ehh işte gardaşım ben idare ederim yunus paşa da uyuyorr sen nasılsın memeişler şişmişş
canım akşamdan beri benimle dalga geçer gibii bi çıkak dışarı bi çıkmayak çıkmadık tıkıldık eve bende bunaldım yaaaaa
memişler şiş ama fısssss diye sönbilirler heranehh işte gardaşım ben idare ederim yunus paşa da uyuyorr sen nasılsın memeişler şişmişş
canım akşamdan beri benimle dalga geçer gibii bi çıkak dışarı bi çıkmayak çıkmadık tıkıldık eve bende bunaldım yaaaaa
bilmiyorum artık gardaşım yaa hayırlısı bakalım
oy kurban olruurm quuzmm
kıslarr uyandıı paşa bakım bi öpüldünüzz
seninde ..hoşgeldinn ..akşam şerifleriniz hayırlı olsun kızlarr:80::80::80:
ilahi nurcan yaaaa inşallahhh fıs diiiinnn inmezmemişler şiş ama fısssss diye sönbilirler heran
akşam şerifleriniz hayırlı olsun kızlarr:80::80::80:
seninde ..hoşgeldinn ..
öyle ama ..adetime bi hafta var herqan adet olacakmışım gibi ağrım var şimdide :85:belliki bu ay kırmızı kartı erken görecemmilahi nurcan yaaaa inşallahhh fıs diiiinnn inmez
ilahi nurcan yaaaa inşallahhh fıs diiiinnn inmez
hoşgeldin cnm nasılsınnn???
iyiyim şükr sen nasılsın canım ..hoşbuldukkkk iyisin dimi nurcan ben iyiyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?