arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum bu mesajları okudukça anladımkı dünyada sadece üzülen ve endişelelen ben değilmişim umarım istediklerinize bir an önce kavuşursunuz ben 4yıldır evliyim daha anne olamadım ama umudum var rabbim bir gün bana da anne olmayı nasip edecek inşallah
arkadaşlardan bende sizlerle aynı sıkıntıuları çeken biriyim.evlilğimde 7.yılım ve hala çocuğumuz yok.. klomen gonal f aşılam tüp bebk hepsini denedik.. biraz vücudumu dinlendirirken bitkisel kürler denemeye karar erdim.. araştırkende aranıza katıldım.bir çoğunuz benimde evelenen tüm arkadaşlarımın bebği oldu.. onalrın adına sevindim.. ama kendim için her seferinde çok üzülüyorum.. eşimle arkadaşlara otumaya gişdiyouz herkes çocuğundan bahsediyo.. yok biz şu doktora gidiyoruz yok şöyle uyuyo bilmem gazı oluyomuş.. daah neler neler son zamanlarda eşimde öyle ortamalrdan sıkılmaya başladı. kendimi çaresiz hissediyorum.. 5-6 ay önce psikolağa gitmiştim ama tüp bebğe başlamadan ilaç kullanmayıda bıraktım. şua ralar kendimle mücadele ediyorum gidip gitmeme konusunda..lütfen dualarınızda benide unutmayın
mrb hoş geldin canım burada hepimizin sorunu ortak hepimiz aynı üzüntüden yakınıyoruz inşallah allahım seninle birlikte bizlerinde sesini duysun.psikolog konusunda tamamen senin tercihin ama ben herzaman şunu savunanlardanım insanın doktoru yine kendisidir eğer sen istersen kafandaki herşeyi yenersin o kadar aciz değilizki ben bunalımdayım kafam fikrim bozuldu düzeltiver doktor diyelim bence bu kadar zaman sabretmişsin biraz daha sabret önce kendi içindeki sorunu yenmeye çalış derim zaten bu gibi durumlarda herşeyden önce moral şart derler bilirsin.allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin inş.:Saruboceq::Saruboceq:bu arada sizin sorun neyden kaynaklanıyo
günaydın herkese mutlu günler...
merhaba kizlar,nasilsiniz?
kac gundur yazmak istiyorum,olmuyor,dunelektrikler kesildi,bi kar soguk var ki burda anlatamam.
kedersizim donduyune o kadar sevindim ki.nolur bizi sensiz burakma,sana cok ihtiyacim var,ne zaman nete girsem ilk senin yazdiklarini ariyorum.bi de beni dusun her gun evimde ikiz kiz cocuklari(eltimin),kaynanamlar ,kendi annesi her kes sevdiginde yikilodum,bana inadina yapiyolar sanirdim,o kadar aglardim ki.neden benim yok neden ben kendi cocuguimu sevemiyorum dedim,kendimi de esimi de bitirirdim.sen simdi dusun ki her gun evinde bebek kahkahalari,ama senin diyil.senin durumun benimki kadar kotu diyil ki.kendi derdimle bile bas basa kalamiyordum,koseme cekildiyimde bana aciyan gozlerden yoruldum,simdi toparladim,anladim ki kendimi de esimi de yipratmakla cok yanlis yapiyorum,her gun her an RABBIME '''BANA DAYANMA GUCU VER NOLUR ''-diye dua ediyorum.cok sukurler olsun ki,O'da sabrimi veriyor,esimle bu zamanlarin tadini cikarmaya calisiyorum,elbet bir gun kavusucaz yavrularimiza.inanin bana aciyan gozleri gormemek icin onlarin karsisinda daha da dik duruyorum ve HER SEYIN ALLAHTAN OLDUGUNU BILIYORUM,BI GUN BANA DA VERECEK ALLAHIM,BIZI DE GORECEK,DUALARIMIZI KABUL EDECEK.
nevom,eti pufum,jolitam,umudunukaybetme,sevda nehri,tuyaneda ve ismi aklima gelmeyen ama hep yureyimde olan arkadaslarim --RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN
kizlar bugun cok mutsuzum kedrliyim
bugun komsumuz dogum yapmis
inanin hic sevinmedim
cok zoruma gitti nedenbenim yok diye
cok uzgunum
ben simdi ona nasil gemis olsuna hyirli olsuna gidecegim
yapamam
yapmacik gulumseme sevinme
mahfoluyorum
ya insanlarda bir dogurma aski baslamis kimi gorsem hamile
neden benim ki yok cok mu kotuyum
yada cok mu kotu annelik ederim diye mi benimki olmuyor
amin canim benim
ya canim inan bende daynma gucu kalmadi
ya esimle ben olu gibi yasiyoruz
bu cektiklerimiz ne zaman bitecek bilmiyorum
merhaba kizlar,nasilsiniz?
kac gundur yazmak istiyorum,olmuyor,dunelektrikler kesildi,bi kar soguk var ki burda anlatamam.
kedersizim donduyune o kadar sevindim ki.nolur bizi sensiz burakma,sana cok ihtiyacim var,ne zaman nete girsem ilk senin yazdiklarini ariyorum.bi de beni dusun her gun evimde ikiz kiz cocuklari(eltimin),kaynanamlar ,kendi annesi her kes sevdiginde yikilodum,bana inadina yapiyolar sanirdim,o kadar aglardim ki.neden benim yok neden ben kendi cocuguimu sevemiyorum dedim,kendimi de esimi de bitirirdim.sen simdi dusun ki her gun evinde bebek kahkahalari,ama senin diyil.senin durumun benimki kadar kotu diyil ki.kendi derdimle bile bas basa kalamiyordum,koseme cekildiyimde bana aciyan gozlerden yoruldum,simdi toparladim,anladim ki kendimi de esimi de yipratmakla cok yanlis yapiyorum,her gun her an RABBIME '''BANA DAYANMA GUCU VER NOLUR ''-diye dua ediyorum.cok sukurler olsun ki,O'da sabrimi veriyor,esimle bu zamanlarin tadini cikarmaya calisiyorum,elbet bir gun kavusucaz yavrularimiza.inanin bana aciyan gozleri gormemek icin onlarin karsisinda daha da dik duruyorum ve HER SEYIN ALLAHTAN OLDUGUNU BILIYORUM,BI GUN BANA DA VERECEK ALLAHIM,BIZI DE GORECEK,DUALARIMIZI KABUL EDECEK.
nevom,eti pufum,jolitam,umudunukaybetme,sevda nehri,tuyaneda ve ismi aklima gelmeyen ama hep yureyimde olan arkadaslarim --RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN
AMİN İNŞALLAH CANIM BENİM...
EVET UMUDUMUZU HİÇ YİTİRMEMELİYİZ...
BİZİMDE HAYATTAKİ SINAVIMIZ BU DEMEKKİ İSYAN ETMEDEN ALLAHA (C.C) DUALAR EDEREK GEÇİRECEĞİMİZ BİR SINAV İNŞALLAH RABBİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRECEK...
AMİN...:Saruboceq:
SEN NASILSIN CANIM BU GÜN KİMSELER YOOK BENDE TEFRİCİYE OKUYORDUM KAPATMIŞTIM SİTEYİ AMA DAYANAMADIM BİR BAKAYIM DEDİM...
dayanicaksin bitanem,dua etmekten,sabir gosterip tevekkul etmekten baska caremiz yok.her gun RABBIM BANADAYANMA GUCU VER NOLUR '' DIYE DUA ET.inan hafiflediyini goreceksin.yukarida kedersize yazdiklarimi oku,benim durumun hepinizden daha zor,bana kolaymi saniyorsunuz?
insallah canim.
ben de iyi olmaya calisiyorum,benim kirmizilar bu gun yarin bitiyor,yine devam,yilmak yok,basaricaz ALLAHIN izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?