Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nevbaharcım paylaşımın çok güzeldi.... evet sabır şükür ve dua çok öenmli... ama gel görki insanoğlu olarak çok aciziz acılara dertlere karşı çok dirençsiziz...

BEN İĞRENÇ BİR İNSANIMmafoldumben

canım nurcanımm.... neden böyle oldu yaaa.... sen son bir haftadır çok kötü bunalıma girdin canım... biraz memleketine gidip orda zaman geçiremezmisin... ben sana çok ama çok üzülüyorum.... bizim yapabileceğimiz bişey varsa nolursun söyle canım... nasıl yardımcı olacağımı bilmiyorum.... sen böyle yaparak ne kendine ne eşine yardımcı olabilirsin... güçlü olman lazım bitanem.... birde hasta oldun tabi hormonların dengesizleşti şuan herşey gözüne çok kötü geliyor... canım arkdaşım iyilik meleğim benimmm hadi toparlan güzelim... bak yoksa aydına gelip seni bir güzel pataklarım...alsanaalsanasmile

yok burda bir tek teyzem var oda iki canlı 1 ay sonra doğumu var yarın yanına gidecem onunla konuşunca rahatlıyorum biraz ..
anneme bu konuda bişey demiyorum onu hiçmi hiç üzmek istemem bazen bana moral vermeye çalışıyor olucak kızım daha yaşın çok genç diyo bende ona anne ben dert yapmıyorumki ben halimden menunum diyorum mafoldumben benim annem tansiyon ve şeker hastası hiç üzülsün istemem ..ablamla geçen gün tlf konuştum ağlayarak, oda benimle beraber ağladı çok konuştu bana hep moral vermeye çalışıyor ama benim bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor
psikiyatriyede gitmek istemiyorum eşim bugünde kalk gidelim dedi ben istemiyorum ama bu halim (ağlama krizlerim) devam ederse gidecem herhalde:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

eşim asla izin vermez gitmeme çünkü hem yazın hemde abimin düğünde gittim bu yaz onlar gelsin yanına diyo

canım sizin bana duadan başka yapacak hiç bir şeyiniz yok bana dua edin sadece buna çok ihitiyacım var

canımm arkadaşım herzaman dualarımdasın inan buna... hatta geçen gece okadar çok sana dua ettimki gece rüyamda seni görüyordum ama ne yapıyorduk nasıl oluyordu birtürlü hatırlayamıyorum.... Rabbim senin o güzel yüzünü güldürsün... Evinize huzur ve en kısa zamanda bebeğine kavuşasın inşallah.... Sen herşeyin en güzeline en iyisine layıksın... Gönlü yüreği güzel arkadaşım benim...

ALLAH senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun asıl yüreği güzel olan sizlersinz sizi ne kadrda görmesem hepinizi çok seviyorum

esram sende git canım bende çıkacam merak etme sen beni ben biraz daha iyim canım

kesersiz ablam niye bu kadar gücünü kurutuyorsun yazık değil mi size eminimki Rabbim o açılan ellerimizi geri çevirmicek seninde dediğin gibi bi gün burda hamişim diye bangır bangır bağırıcan o günler inan gelecek. hem sen bilmiyo musun ki stres psikoloji çok önemli sen maf etmişsin kendini de eşinide kızma lütfen böyle konuşuyorum diye.lütfen yapma dualarım hep seninle. eşinide üzme o nada yazık o maf oluyordur seni böyle gördükçe.seni kısa bi süredir tanıyorum ama senin gibi yaşama sevinci olan bi insan nasıl bu duruma gelir. dikkat et kendine sağlığından olma kurban olduğum Rabbim meleğini gönderecek inşallah aplam bizide ağlatma lütfen sen benden büyüksün apla benden daha çok tecrüben var herşeyi benden daha iyi biliyorsun stres yapmaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyy kışlar rüyamda yatsı namazı kıldım

neyse kismeler yok çıkar ALLAHA emanet olun.
umudumuzu kaybetmeyelim kurban olduğum Rabbim yüzümüze gülecek
dualarımızın mükafatını verecek ben eminim Rabbim büyük
dualarım hep sizinle

kızlar ben yine annemdeyim. bi girip bakim dedim.
preseed kullananlardan bi arkadaş yazmış:

ben hamiş kaldığım ay günde 24 kere elham okumata başladım 41 gün boyunca okuncaktı hatta 41 gün olmadan hamile olduğum haberini aldım inanamadım yani her gün 24 kez elahm oku tatlım sonra isteğini dile getir 41 gece boyunca bunu yaptım 30. gece hamile olduğumu öğrendim darısı sana inşallahhhhhh

nurcancım bende sana msj atacaktım ama burdan yazıyım dedim.
tefriciyeleri bitirdinizmi? senin için okunacaksa bende okumak isterim dicektim.

cnm ne oldu okuyamadım ama uzman yardımı almak bence en mantıklısı. benim kadın dr um bana birini önerdi. bende gidecem. bu öyle kötü bişey diil ki. bence sorunu olan herkes gitmeli.

yani s.tuğbayı okadar iyi anlıyorumki... kedersizimle hemşo sayılırız..... memleketlerimiz çok yakın....

evet canım burada yaşadıysan beni en ii sen anlarsın ama allah'ın izniyle 2 yıl kaldı bütün tercihlerimizi antalyadan yana kullancaz o zaman sıcağa doycam sosyal hayatıma renk gelicek inş.o günleri hayal edince burda zaman geçiyo yoksa zindanda gibi hissediyorum kendimi tanıdık kimse yok sevdiklerimden ailem uzak halden anlayan bi komşu bi arkadaş yok ama geçicek inşallah :Saruboceq:

CANİİİİİİŞŞŞ bunalıma bağlanmışsın yine yapma be bacım yua üzülüyoruz şurda bak hepimiz :çok üzgünüm:bu kadar karamsar olup dibe dalmanın faydası olsa oturur senin için günlerce üzülür ağlarım ama aklı başında bi insan olarak bliyosunki bu sadece isyandır.hem adama yazık değilmi ya emin ol o senden çok kahroluyo kendini eksik hissediyo sen onun karşısına her çocukla ilgili moral bozukluğuyla çıktıkca unutma onun erkeklik duyguları yerle bir oluyor kendimden biliyorum bizzat eşim bana haykırdı son durumda böle ağlayıp üzülerek benim erkeklik gururumu yok ediyosun dedi hepsi bu konuda çok hassatır unutma kız bak ne dicem millet koca koca die dolanıyo ortalıkta o falcı senin bu üfürükçü benim diye sen bulmuşsun hayırlı birini bide üzüyonmu adamı az unut şu bebeği ya kafana yerleştir deki 2 yıl sonra olcak unut şu sıralar ya herifide üzmeki sayıları yükselsin boğa burcu değilmisin ne desem bildiğini yaparsın yine deli kız seniii

kızlar eşim geldi acil çıkıyorum

nevooooooooooo son 3 gün anaaaaaam nasıl meraklı heyacanla duayla bekliyorum bi bilsen kız bak ne dicem tahlili vermeye gidince allahın izniyle hayırlı sonucu alırsın inş.o tahlili göbişine sür bizlere o an dua et olurmu birde inş hamiş olarak çıkcan ya o kurumdan çıkarkende sağ ayağını sür kız yere bizi dileyerek lütfeeeeeeeeeeeeeeennnnn neyse ya hayırlısıyla sonucu alda daha önümüzde 9 ay var inş çok dua edersin bizlere ya yazdıklareımı okuyorumda cidden çatlağım ben ya iice kaptırmışım ama sen kapılma o kadar hayırlısını dile bacım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…