selam.nasilsiniz kizlar?kimse yokmu?sizleri cok ozledim.2 gun giremedim siteye baya ilerlemissiniz.yeni arkadaslar takilmis.hayirli olsun.her kese burasi duserli olur insaaaaaallah.her kes hamis olur.hamileliyimizi konusuruz insallah.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ben tesekkur ederim.ben 2.8 yillik evliyim.hic cocugum olmadi.esimle cok ugrasiyoruz.ama kismet.benim yumurtaliklar tembel.hem de esimde sperm sayisi dusuk.simdilik bekliyoruz,hayirlisi
bende 9 aylık evliyim bendede sadece sağ yumurtalığımda tembellik var eşimde sorun yok sperm sayısı normal doktor bundan iyisi olmazdı dedi.bende beklemedeyim 2 gün içinde adet olmazsam gebelik var demekmiş doktor öyle söyledi bakalım hayırlısı Allah bizede nasip eder inşallah
insallah hamissin,guzel haberini duyariz insallah.Rabbim hic kimseyi evlatla sinaga kecmesin insallah.cok zor.test falan yapdinmi?insallah pozitif cikar da icimizden birinin ozlemi diner.
korkma canim.bizi bitiren zaten bu korkular digilmi?inan cok sevinirim pozitif cikarsa.bence oyledir.ben hep bu zamanlari takiliyorum.anca zaman buluyorum.ben azerbaycandan yaziyorum.yani azeriyim.burda kendime cok iyi arkadaslar buldum.
adım eda seninde yıldız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?