Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba iyi geceler...İnşallah bende güzel haberler vermek istiyorum kese nekadar zamanda belli oluyor?

Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor
Bir hilal uğruna Yarab ne güneşler batıyor
Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi
Bedrin aslanları ancak bu kadar şanlı idi
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın
Gömelim seni tarihe desem sığmazsın
Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber
Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber

M. Akif Ersoy

mafoldumben mafoldumben

ya ben iğne oldum ve pregestan kullandım doktorun bana dediği ilaç bittiğinde 1hafta içinde adet görmezsen gebelik var demektir dedi 1 haftada çarşamba günü doluyor...

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZturkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

kızlar ben dopiğime bir bakmak için geldim çok uykum varmirmirmirmir yarın sabah görüşürüz mirmirmirmirnevocum dopiğimin kapısını iyicene kilitle açık kalmasınkaydirigubbakcemile3

kedersiz başkomutan ne var ne yok.ben çok yoruldum bugün kursa gittim.gelince yarın misafirim var hazırlık yaptım.tam işimi bitirmiştim lavabo taştı.temizledim.-tatlicadiarzu-

tuyaneda en iyisi sana verim anahtarı ben de gidiyorum aynen çok uykum var ve çoook yorgunum.yarın da yorulucam.sen de yat dinlen rüyanda bebişini gör :ecrin_bebek:

tuyaneda en iyisi sana verim anahtarı ben de gidiyorum aynen çok uykum var ve çoook yorgunum.yarın da yorulucam.sen de yat dinlen rüyanda bebişini gör :ecrin_bebek:

bende okan bayülgeni izlemeye gidiyorum...inşallah bebiş vardırda güzel haberler verebilirim sizlere iyi gecelerr

Günaydın kızlar.Akşam dopiği ben kapattım şimdi de açim dedim yerimseniben Bugün misafirlerimle olucam cokacimcoook
opuyorumnanaktan
Hoşçakalınnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…