ne konuşcaz zaten uykum geldi bugun dumbelleri kaldırdım yani ağırlık kaldırdım bacağıma ağrı saplandı geberiyodum bugun çok ağırlık kaldırdım ikisinide birden kaldırdım ellerim acıyor kalbimin atışını içimden duydum çok hızlandı kan dolaşımım ve kalbim ne biçim atıyordu kalbim öyle
bende söylemesi ayıp çikolata yiyorumcokacimcoook
teşekkür ederimm datlumm
beğendiğinize çookk sevindimm bakın sözzz herkeşe bi tane örecemm kedersiziminki hazırrr
horul horul uyumasına da razıyım allahtan abim bizde gerçii uyudu o da
teşekkür ederimm datlumm
beğendiğinize çookk sevindimm bakın sözzz herkeşe bi tane örecemm kedersiziminki hazırrr
ne konuşcaz zaten uykum geldi bugun dumbelleri kaldırdım yani ağırlık kaldırdım bacağıma ağrı saplandı geberiyodum bugun çok ağırlık kaldırdım ikisinide birden kaldırdım ellerim acıyor kalbimin atışını içimden duydum çok hızlandı kan dolaşımım ve kalbim ne biçim atıyordu kalbim öyle
teşekkür ederimm datlumm
Allah kimseyi yalnız bırakmasın. bi çocuğumuz olsa kimseyi aramayız. benimki de bu hafta şehir dışına çıkacak heralde Allah tan burda komşularımın kızları var onlar geliyo yanıma.......:1hug:
görüyordum bişi olmaz allah korur yumurtalarım yerinde yumurtalıklarımda yerinde allah korur onları melekleriyle
kaslarımı geliştirmek için vücudumu geliştirmek için dumbell kaldırdım kaldırıyorum daha dün başladım kaldırmaya her gün çalışım gün aşırı şekilde dumbellerle
1 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor evlendiğimizden beridir istiyoruz bişi olmazki ağırlık kaldırmaktan hem embriyo yokki içimde daha
kaslarımda belirginleşti sertleştiler şiştiler çok gururluyum ben gurur duyuyorum kendimle gururum bugun bi kat daha arttı kaslarım varya benim
kaslarımda belirginleşti sertleştiler şiştiler çok gururluyum ben gurur duyuyorum kendimle gururum bugun bi kat daha arttı kaslarım varya benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?