Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

e sen tüpbebek tedavisi görmüyormuydun neden ağırlık kaldırıyorsun yumöurtaların yerinden fırlar alim Allah laelaelaelaelae

horul horul uyumasına da razıyım allahtan abim bizde gerçii uyudu o da

Allah kimseyi yalnız bırakmasın. bi çocuğumuz olsa kimseyi aramayız. benimki de bu hafta şehir dışına çıkacak heralde Allah tan burda komşularımın kızları var onlar geliyo yanıma.......:1hug:

teşekkür ederimm datlumm

beğendiğinize çookk sevindimm bakın sözzz herkeşe bi tane örecemm kedersiziminki hazırrr

ayyy ciddimi banadamı örecen ya canım sağol düşünmen yeter canımm inşallah bebişin olur ona cici-cici örgüler giydirirsin canım ya

hımm hayırdır neden ağırlık çalışıyon hem bebek düşünmüyomuydun sen etkisi olmazmı
kaç yıllık evlisinn ne zamandır bebek düşünüyosun

apla sen de bi hoşşun yane yorulmuş avukatt apla niye yoruyon gecenin bu saatinde dumbel kaldırmış çocokda istiyo saten patrondan rica etmişş ayıp ya olmazz kınıyom kışşş seni

1 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor evlendiğimizden beridir istiyoruz bişi olmazki ağırlık kaldırmaktan hem embriyo yokki içimde daha

kaslarımı geliştirmek için vücudumu geliştirmek için dumbell kaldırdım kaldırıyorum daha dün başladım kaldırmaya her gün çalışım gün aşırı şekilde dumbellerle

Allah kimseyi yalnız bırakmasın. bi çocuğumuz olsa kimseyi aramayız. benimki de bu hafta şehir dışına çıkacak heralde Allah tan burda komşularımın kızları var onlar geliyo yanıma.......:1hug:

zorr valla bi çocuk olsa eşide salla diyomuşum insan tedirgin oluyo

kaslarımda belirginleşti sertleştiler şiştiler çok gururluyum ben gurur duyuyorum kendimle gururum bugun bi kat daha arttı kaslarım varya benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…