- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kaslarımda belirginleşti sertleştiler şiştiler çok gururluyum ben gurur duyuyorum kendimle gururum bugun bi kat daha arttı kaslarım varya benim
1 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor evlendiğimizden beridir istiyoruz bişi olmazki ağırlık kaldırmaktan hem embriyo yokki içimde daha
kıslarr bu elbise konusunda ciddiyim isteyen herkese örerim 2 günde bitiyoo
ya niye öyle düşünüyorsun bence çokkk tehlikeli sakıncalı,aksine ani eğilip kalkmamalısın bile ,ağır kaldırmamalısın bile yani korumalısın kendini lütfen gelecek bebişin için yap bunu inşallah çarçabucak kavuşursun bebişine
aa aşk olsun ne erkeği canım burda erkeklerin ne işii olurki :hulya:allah korur transfer daha belli diyil doktorumuz karar vericek kaslar bana yakışır belki güçlü durayım diye kaslarımı geliştiriyorum erkek sanmayın beni ben kadınım
önce bir bebişim olsun gerisi kolay örer teyzesi ona :1hug:
kaslarım her gün güçleniyor bileklerimde güçleniyor süperrrrr bişi yaa
şifaa bu kadar saf kalpli olma lütfen anlamadınmı daha delikafadulden
inşallah aplacııımm bebişin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsinnde ta oraya getiririmm
seviyor ben dalga geçmiyorumki ciddiyim ben bugun arkadaşlara dedimki ben kaslarımı geliştiriyorum dedim güldüler bana iki arkadaşım sanki gülünücek bişi vardıda ortada allahım sen büyüksün yaa
seviyor ben dalga geçmiyorumki ciddiyim ben bugun arkadaşlara dedimki ben kaslarımı geliştiriyorum dedim güldüler bana iki arkadaşım sanki gülünücek bişi vardıda ortada allahım sen büyüksün yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?