Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

1 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor evlendiğimizden beridir istiyoruz bişi olmazki ağırlık kaldırmaktan hem embriyo yokki içimde daha

ya niye öyle düşünüyorsun bence çokkk tehlikeli sakıncalı,aksine ani eğilip kalkmamalısın bile ,ağır kaldırmamalısın bile yani korumalısın kendini lütfen gelecek bebişin için yap bunu inşallah çarçabucak kavuşursun bebişine

allah korur transfer daha belli diyil doktorumuz karar vericek kaslar bana yakışır belki güçlü durayım diye kaslarımı geliştiriyorum erkek sanmayın beni ben kadınım

şifaa bu kadar saf kalpli olma lütfen anlamadınmı daha delikafadulden

dün başlamıştım dumbellere kalbim felakattti bugun ya ne biçim hızlı bi şekilde atıyordu ben ter atıyordum dışarı aman allahım neydi ya bugun offf

seviyor ben dalga geçmiyorumki ciddiyim ben bugun arkadaşlara dedimki ben kaslarımı geliştiriyorum dedim güldüler bana iki arkadaşım sanki gülünücek bişi vardıda ortada allahım sen büyüksün yaa

allahtan kaslar şişti belirginleştide çok mutluyum bir günde nasıl geliştiler öyle nasıl güçlü oldular şişdiler sertleştiler

her gün fındık ceviz pekmez meyve yiyorum arada kraker bisküvi filan yiyorum süt filan içiyorum sabahları dünde dişlerimi fırçaladım bazılarını yuttum

bağırsaklarım çalışsın diye meyve filan yiyom işte ve bağışıklık sistemimyani immum sistemim güçlensin diye vitamin alıyım diye yiyom

seviyor ben dalga geçmiyorumki ciddiyim ben bugun arkadaşlara dedimki ben kaslarımı geliştiriyorum dedim güldüler bana iki arkadaşım sanki gülünücek bişi vardıda ortada allahım sen büyüksün yaa

neden zorluyosunki bak yorulmuşsunnda laelaelaelaelae spor yapıyorum de hadi neyse çok mu şişmansın yoksaaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…