Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla düzenli besleniyorum desem yalan olur bir gün sebze yiyorsam ayıptır söylemesi 3 gün et ..bir gün et yiyiorsam 3 gün sebze oluyor yane değişiyo planlı bir menüm yok benim ogün kafamıza ne eserse onu pişirip yiyioruz ..gerçi kaç zamandır canımın çektiği bir yemeği yapmaya üşeniyorum ya

sevo 4 ay içindemi 2 kg aldın çok iyi
benim 5 buçukta duruyor hatta 5.400kg

yaa ben meyveyide abartıyorum yeni çıkan meyvelerden koca bir tas yiyom :26: gerçi bu aralar iştahımda açıldı artık kilo hızlı şekilde almaya başlarız

canım 1 haftadır böyle çıkıyo 1.saat sadece yarın gitcem dra bakalım hayırlısı yediklerime zaten çok dikkat ediyorum ...bide evet sağ böbreğimde büyüme başladı onun içinde 10 günde 1 ultrasona giriyorum takip altındayım sendede şeker çıkmışmıydı insülin kullanmışmıydınki

düzenli yersen doğum sonrası eski kilona inip bide üstüne zayıflıyosun
birde lütfen bol bol su içinnn sakın ihmal etmeyin
birde haftada 1- 2 balık yemeyi ihmal etmeyin

sen simeleylerle belli ettirmişsiz zaten benim söylemem gerek yok artık

lara gelmiycekki birimizin arayıp haber vermesi lazım :26:

ben ararım kontör varda şimdi kaç tane eksik okuyacaktı tam olarak söylermisin ayşe ne kadar okumuştu kamerden ne kadar düşecek

eşin sabrederde senin için aynı şeyi söyleyemicem sevooomm
anam sen beni istanbul dışına koşturmadan susayım

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dimi
aynennn tahminnn doğruu eşim yaww sen niye hala düzelmedin uslu dursana diyo

düzenli yersen doğum sonrası eski kilona inip bide üstüne zayıflıyosun
birde lütfen bol bol su içinnn sakın ihmal etmeyin
birde haftada 1- 2 balık yemeyi ihmal etmeyin

inşallah veririm aldıklarımı çok istiyorum bu kiloalrımdan kurtulmak

artık suyu bol obl içiyorum allahtan

mennn geldimmmmm geriii

hoşgeldinn

yaa dur ben şu listeyi bulayım en son ne halde
bird etarfil toplam kaç okudun canım ona gör ehesap yaplım tekrar

yaa ben meyveyide abartıyorum yeni çıkan meyvelerden koca bir tas yiyom :26: gerçi bu aralar iştahımda açıldı artık kilo hızlı şekilde almaya başlarız

afiyet olsun bacım ama abartmadan yesen meyvede şeker varya

evt bendede şeker çıktı tarfilim 5 ayda yanlış hatırlamıyosam diyetle olmadı düşmedi hem diyet hem insülin oldum günde 4 kez artık doğuma kadar ne bacak ne kol kalmadı kanıyodu istediğim şeyleri doyasıya yiyemedem ama sağlıklı beslendim kızartma yok hamur işi yok ekmek adetli tatlı yok

aynennn seyhanım bende sadece meyvayaa aş eriyorum yada deli gibii yiyorum bide ayrannnnbendee bana göre 3 kilo doktora göre 2 kilo almışım bundan sonrasıı çok kötüü ama iştah çok yaaaslında diyetisyene gitmeyi pilanlıyorum doktorrr o kadardaaa gerek yok dedi bencee varr eşime görede varrr

Papatya_ozmen için 4444 Salat-ı Tefriciye
papatya..................2510
tarfil ......................390
Sevdanehri54.................300
Kedersiz.........................450
Lara...............................200
Sedefnaz........................244
Nuray.............................200
İpekk34..........................100
duru...............................50

listenin son hali bu şimdilik

evet canım 4 ay içinde hatta bazen 1-1,5 kilo bile oluyo ama artık alırım bugün iştahım çok

mennn geldimmmmm geriii

hoşgeldinnnnnnn

puhahahahahahahahahhahahahaahhaa sevom güldürdün beniiiii

inşallah veririm aldıklarımı çok istiyorum bu kiloalrımdan kurtulmak

artık suyu bol obl içiyorum allahtan

doğumdan sonrasını pekleeee uykusuz geceleeerrrr, gece sabaha kadar oturmaklarr, anaaaammmmmmmmm desemde iyi şeyler bunlar

ya kızlarrrr fazlaa alanınızz banadaa versee yaaaa yazacam yazacam kısmet olmadı yaaaa

anladım canım sanırım banada insülin başlarlar bebeğime zararı olmaz değilmi canım ...ahh ahh bende istediğim hiçbişeyi yiyemiyorum kısmetse doğumdan sonra çıkarıcam acısını valla .....bide ben hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum kendim bide insülin eklenince iyice kevgire döncem desene benimde bacaklar mosmor göbeğim büyüdüğü için mecbur bacaktan yapıyorum hep.....

nurcancım msjını alınca 449daydım orda kaldım 450ye tamamlamadım

hoşgeldinnnnnnn

puhahahahahahahahahhahahahaahhaa sevom güldürdün beniiiii

doğumdan sonrasını pekleeee uykusuz geceleeerrrr, gece sabaha kadar oturmaklarr, anaaaammmmmmmmm desemde iyi şeyler bunlar

hayırlısyla sağlıklı bir şekilde doğralımda bunlar dediğin gibi güzel şeyler

bebek olmadığı zamanlar ağladığımız sabahladığımız gecelerden daha iyi

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122: sevo al bunlar sanaaaa

şimdilik iyisin canım ama bundan sonraki kilo artışımıza göre olmazsa gideriz..demek eşinde benim eşim gibi

eee 4444 yapıyo lara zaten 200 almıştı fazlalık nerde

Papatya_ozmen için 4444 Salat-ı Tefriciye
papatya..................2510
tarfil ......................450
Sevdanehri54.................300
Kedersiz.........................450
Lara...............................140
Sedefnaz........................244
Nuray.............................200
İpekk34..........................100
duru...............................50

toplam 4504 olmuş kızlar
60 fazla var galiba ne yapalım
kimde eksiletelim.bence lara okuyamamıştır çünkü ev taşıma telaşı yerleştirme derken hiç fırsatı olmamıştır onunkilerinden eksiltiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…