canım hamur işi yeme, sebze yemeye çalış özellikle öğlen et yiyosan akşama sebze ye ara öğün meyve ye ama lütfen abartmadan kızlar sizler içinde geçerli
tarfilim 180 yüksek insülin oluyomusun, birde bebek büyüdüğü için böbreklere baskı yapıyo dolayısı ile böbrek fonksiyonuda yavaşlar bol su içmeyi ihmal etme canım git dr bakalım ne diycek
tamamdır nurcikim benim canım
canım hamur işi yeme, sebze yemeye çalış özellikle öğlen et yiyosan akşama sebze ye ara öğün meyve ye ama lütfen abartmadan kızlar sizler içinde geçerli
tarfilim 180 yüksek insülin oluyomusun, birde bebek büyüdüğü için böbreklere baskı yapıyo dolayısı ile böbrek fonksiyonuda yavaşlar bol su içmeyi ihmal etme canım git dr bakalım ne diycek
valla düzenli besleniyorum desem yalan olur bir gün sebze yiyorsam ayıptır söylemesi 3 gün et ..bir gün et yiyiorsam 3 gün sebze oluyor yane değişiyo planlı bir menüm yok benim ogün kafamıza ne eserse onu pişirip yiyioruz ..gerçi kaç zamandır canımın çektiği bir yemeği yapmaya üşeniyorum ya
sevo 4 ay içindemi 2 kg aldın çok iyi
benim 5 buçukta duruyor hatta 5.400kg
sen simeleylerle belli ettirmişsiz zaten benim söylemem gerek yok artık
lara gelmiycekki birimizin arayıp haber vermesi lazım :26:
eşin sabrederde senin için aynı şeyi söyleyemicem sevooomm
anam sen beni istanbul dışına koşturmadan susayım
düzenli yersen doğum sonrası eski kilona inip bide üstüne zayıflıyosun
birde lütfen bol bol su içinnn sakın ihmal etmeyin
birde haftada 1- 2 balık yemeyi ihmal etmeyin
mennn geldimmmmm geriii
ben ararım kontör varda şimdi kaç tane eksik okuyacaktı tam olarak söylermisin ayşe ne kadar okumuştu kamerden ne kadar düşecek
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dimi
aynennn tahminnn doğruueşim yaww sen niye hala düzelmedin uslu dursana diyo
yaa ben meyveyide abartıyorum yeni çıkan meyvelerden koca bir tas yiyom :26: gerçi bu aralar iştahımda açıldı artık kilo hızlı şekilde almaya başlarız
canım 1 haftadır böyle çıkıyo 1.saat sadece yarın gitcem dra bakalım hayırlısı yediklerime zaten çok dikkat ediyorum ...bide evet sağ böbreğimde büyüme başladı onun içinde 10 günde 1 ultrasona giriyorum takip altındayım sendede şeker çıkmışmıydı insülin kullanmışmıydınki
yaa ben meyveyide abartıyorum yeni çıkan meyvelerden koca bir tas yiyom :26: gerçi bu aralar iştahımda açıldı artık kilo hızlı şekilde almaya başlarız
valla düzenli besleniyorum desem yalan olur bir gün sebze yiyorsam ayıptır söylemesi 3 gün et ..bir gün et yiyiorsam 3 gün sebze oluyor yane değişiyo planlı bir menüm yok benim ogün kafamıza ne eserse onu pişirip yiyioruz ..gerçi kaç zamandır canımın çektiği bir yemeği yapmaya üşeniyorum ya
sevo 4 ay içindemi 2 kg aldın çok iyi
benim 5 buçukta duruyor hatta 5.400kg
mennn geldimmmmm geriii
ben ararım kontör varda şimdi kaç tane eksik okuyacaktı tam olarak söylermisin ayşe ne kadar okumuştu kamerden ne kadar düşecek
inşallah veririm aldıklarımı çok istiyorum bu kiloalrımdan kurtulmak
artık suyu bol obl içiyorum allahtan
Papatya_ozmen için 4444 Salat-ı Tefriciye
papatya..................2510
tarfil ......................390
Sevdanehri54.................300
Kedersiz.........................450
Lara...............................200
Sedefnaz........................244
Nuray.............................200
İpekk34..........................100
duru...............................50
listenin son hali bu şimdilik
düzenli yersen doğum sonrası eski kilona inip bide üstüne zayıflıyosun
birde lütfen bol bol su içinnn sakın ihmal etmeyin
birde haftada 1- 2 balık yemeyi ihmal etmeyin
mennn geldimmmmm geriii
afiyet olsun bacım ama abartmadan yesen meyvede şeker varya
evt bendede şeker çıktı tarfilim 5 ayda yanlış hatırlamıyosam diyetle olmadı düşmedi hem diyet hem insülin oldum günde 4 kez artık doğuma kadar ne bacak ne kol kalmadı kanıyodu istediğim şeyleri doyasıya yiyemedem ama sağlıklı beslendim kızartma yok hamur işi yok ekmek adetli tatlı yok
hoşgeldinnnnnnn
puhahahahahahahahahhahahahaahhaa sevom güldürdün beniiiii
doğumdan sonrasını pekleeee uykusuz geceleeerrrr, gece sabaha kadar oturmaklarr, anaaaammmmmmmmm desemde iyi şeyler bunlar
aynennn seyhanım bende sadece meyvayaa aş eriyorum yada deli gibii yiyorum bide ayrannnnbendee bana göre 3 kilo doktora göre 2 kilo almışım bundan sonrasıı çok kötüü ama iştah çok yaa aslında diyetisyene gitmeyi pilanlıyorum doktorrr o kadardaaa gerek yok dedi bencee varr eşime görede varrr
Papatya_ozmen için 4444 Salat-ı Tefriciye
papatya..................2510
tarfil ......................390
Sevdanehri54.................300
Kedersiz.........................450
Lara...............................200
Sedefnaz........................244
Nuray.............................200
İpekk34..........................100
duru...............................50
listenin son hali bu şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?