hıııhhhhhh teellleediiimm tıhhganndıııımmm haaaaaaaaaaaaaaaaaa
gevezeler sizi hiçmi düşünmüyojnuz şu yaşlı duru bacı gelirde okuyamaz diye hııııııı walllaahaa elime bir geçircem hamile falan demiycem haaaaaaaaaaaaaaaa
1.cisi hasana laf etmeyin bakiiimmmm o benim okul arkidişim voleybol oynamışlığım vardır kendisi son derece de kibar biridir
2.cisi tefricye okunuyo en son durum nedir çok alamam ama bende okurum ayşe kardeşimde inşallah muradına erer
herkesin keyfi nasıl iyimisiniz
asicim hoşgeldin yivriiimmmmmm
sakın böyle düşünmeyin yaaa ben sizlerden pozitif enerji aldım da tedaviye başlama kararı aldım rabbim yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn
hıııhhhhhh teellleediiimm tıhhganndıııımmm haaaaaaaaaaaaaaaaaa
gevezeler sizi hiçmi düşünmüyojnuz şu yaşlı duru bacı gelirde okuyamaz diye hııııııı walllaahaa elime bir geçircem hamile falan demiycem haaaaaaaaaaaaaaaa
1.cisi hasana laf etmeyin bakiiimmmm o benim okul arkidişim voleybol oynamışlığım vardır kendisi son derece de kibar biridir
2.cisi tefricye okunuyo en son durum nedir çok alamam ama bende okurum ayşe kardeşimde inşallah muradına erer
hoşgeldin duru ablacım nasılsın
yaa kızmayın ama ben hasanı sebvmiyorum nihata bayılıyorum valla eşimin yanında diyemiyorum tv yi parçalar diyee çok yakışıklı karizmatik adam ya
yaa kızmayın ama ben hasanı sebvmiyorum nihata bayılıyorum valla eşimin yanında diyemiyorum tv yi parçalar diyee çok yakışıklı karizmatik adam ya
yaa sorma sevom ya sormaaa hepimiz deliye döndük hakkatten pcsiz olmuyor yaaa ee nolacak şimdi sizin pc hadi bizimkisi şikayet üzerinden düzeltiliyorda sizinkisi nasıl olacak
hoşbuldum cnm ayy ne güzel yaa böyle şeyleri duydukça dahada ümitleniyorumm inşallahh rabbim bizide görür ... eşim ikna oldu tabikide bana bakıyodu o bende burdan sizden pozitif şeyler duyunca eşime söyledim görüşme yapıyoruz bakalım hayırlısı
eğerki bizim konuşmalarımızdan rahatsız olupta gelmeyen arkadaşlarımız var ise yani bu nedenden dolayı helal olsun derim..bunca yıldır el pençe olduk birbirimiz için dualarda bulunduk birlikte ağladık birlikte güldük bizim mutluluğumuzdan birileri üzülüpte bunu bizimle paylaşmadan bizi terkediyorsa helal olsun derimm...
bazen bizde farkına vardık yazdıklarımızdan hatta özel mesajlarla hep birbirimizi uyardık yanlış anlaşılmayalım diye kendi mutluluğpumuzu endişemizi saklamaya çalıştık ama bazen bunu başaramadık ama sırf bu yüzden bizleri bırakmak beni üzer umarım böle düşünenler yoktur..
hoşgeldin durucumm nasılsın eşin nasıl yaaa son durumunu hiç söylemedin ilaçlara hala devammı ediyo
hımmm demek hasan arkidişinnn ne voleybollar oynadınızzz demek onlaaa
tefriciye kalmadı sanırım ama çok istiyorsan ve herkesin okumasını bende isterim kendimden 20 tane verebilirim istersen
sanmıyorum sevom bu yüzden gelmediklerini bence siz umutsuzlara bile umut oldunuz bu benim şahsi görüşüm burda herkes hamiş olup inşallah dertlerimiz paylaşıcaz ben böyle düşünüyorum en azından o günleri düşündükçede hemen başlamak istiyorum allahın izniylee
ne olacak canım böle çekicem mecbur formatı şuan düşenemem pc siz olmaz
demek görüşmeler başladı hadi hayırlısıyla asi herşey yolunda gider inşalalhh..bu arada eğerki bizim merkeze gidersen muhakkak bizleri söyle zaten soracaklar kim yönlendirdi diye ozaman daha da ilgili olurlar
hayırlısı olsun asicim seninde ikizin olsun amiiinn
anıl daha çok yakışıklıhoşgeldin duru ablacım nasılsın
demeeeeee hiiii kız korkmadınmı onun bakışlarındaniyiyim sedefom sen nasıl oldun iyileştinmi
yok yok kızma hasana gerçekten aslında çok kibardır mecburen reyting uğruna öyle yaniiiii anam hasanın avukatı oldum çıktıımmmm puhahahahahhahaha
favorim alptir
ğoşşgelmişsennnnhıııhhhhhh teellleediiimm tıhhganndıııımmm haaaaaaaaaaaaaaaaaa
sanmıyorum sevom bu yüzden gelmediklerini bence siz umutsuzlara bile umut oldunuz bu benim şahsi görüşüm burda herkes hamiş olup inşallah dertlerimiz paylaşıcaz ben böyle düşünüyorum en azından o günleri düşündükçede hemen başlamak istiyorum allahın izniylee
kesinlikle söylüycem sizleri rabbim yüzümü güldürsün inşallahh ne diyim cnm yaaaa
anıl daha çok yakışıklı
demeeeeee hiiii kız korkmadınmı onun bakışlarından
ğoşşgelmişsennnn
yaa ama ne dedik biz şimdi sopalıyon sen bizi
ayeşenin tefriciyeleri bitti bacım sayı tamamlandı
puhahahahahhaha yok gıızzzzz gerçekten çok kibardı öyle bakmıyodu saçları vardı gerçekten uzun boyluu ozaman çok zayıftı şimdi baya iri olmuş
anacım oku oku zorlandım beee
okumayan varsa biraz bana versin 10 - 50 -
tarfilim geçmişi okudum sende şekermi çıktı bacım
sen benim yazımı okumuyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?