Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm arkadaşlar bende yeni üye oldum ve benimde bzı sorunlarım var gebe kalırız işllh allah herkezin gönlüne göre versin.işllh bende o güzel haberi alırımda sizlerle paylaşırım...

slm arkadaşlar bende yeni üye oldum ve benimde bzı sorunlarım var gebe kalırız işllh allah herkezin gönlüne göre versin.işllh bende o güzel haberi alırımda sizlerle paylaşırım...

amin canım sende hoşgeldinnnn ama karnın boş geldin umarım dolar gideriz hep beraberrr:çok üzgünüm:senağlama

HOŞGELDİN CANIM ..AMİN İNŞ HERKESİN MURADINI RABBİM BİR AN ÖNCE VERSİN :Saruboceq:
:

Son düzenleme:
nasılsın nurcancım...
ne var ne yok görüşmeyeli...
ben çok fenayım adet oldum ve yine o feci dayanılmaz ağrılar bu gün işede gidemedim doktor randevum vardı adet olunca gel demişti... gittim muayene oldum rahim filmi çekicez dedi...
hayırlısı bakalım... kolomen verdi rahim filmine kadar kullancam öyle yani
benden bu kadar sizde ne var ne yok geçmişi çok okuyamadım biraz geriye baktım ama ipeğim noldu test yaptırdımı???

aynurcum ıpek test yapmadı canım adet oldu ÇÜnkÜ (
demek rahım fılmı Çekılecek hadı bakalım ınŞ bır sorun yoktur canım f
ılm Çekılmeden Önce aĞrı kesıcı al unutma tamammı bıde Çekım sırasında hıÇ kendını kasma yoksa acı Çekersın rahat bırak kendını tatlım her Şey bebıŞ ıÇın

tamam canım doktorum ağrı kesici yazdı cumartesi günü çekilcek film gitmeden önce içicem bende...
ağrı olur diye korkmuyorum yaa her ay çektiğim bu sancıların yanında hiç kalır diye düşünüyorum...
neyse canım görüşürüz...
kendinize iyi bakın allaha emanet olun...

selam kızlar bende adet oldum ne yazıkki yarın doktora gidicem bakalım gene klomen verecek büyük ihtimal ama benden rahim filmi istemedi hemen hemen herkezden sitenmiş bide onu sorayım bakıyim.bu ayda nasip değilmiş kısmet

kolay gele melikecim

TEŞEKKÜR EDERİM TATLUUM

ben mi ne yapıcam anlamadımbilmiyorumkismile

YOK TATLIM BENN

canım hayırlısı kismet değilmiş üzülme Rabbim en kısa zamanda bebişini nasib eder inşallah. Rabbim evlat özlemimizi en kısa zamanda gidesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…