eee çalışırken hızlı kullanmaya alıştım klavyeyi
Hamdolsun iyiyim saol canıma s canım sen nasılsın
çok şükür canım bir uğrayım dedimaleyküm selam tatlımmm iyi olmaya çalışıyoruuz sen nasılsınn
rahat 5 gün sürüyor 12.gün ve 16.gün arası amannnnnnnnnn herşeyi kadın yaşıo yaaaaaa :umursamaz:kıslarr bu yumurtlama kaç gün sürüyorr.
atrıı benimm fikfikten sonra kasıklarım ağrıyorr neden ki
rahat 5 gün sürüyor 12.gün ve 16.gün arası amannnnnnnnnn herşeyi kadın yaşıo yaaaaaa :umursamaz:
kıslarr bu yumurtlama kaç gün sürüyorr.
atrıı benimm fikfikten sonra kasıklarım ağrıyorr neden ki
şimdi çalışmıyosun kanımcaa
ya apla bende çalışmak çok istiyorum ama kociş izin vermiyoo ya ikna edemedimm
nevbaharcım günüm geçti sivilcelerim acımıyo gögüslerimin ucu ağrıyo ve arada midem çok içten bulanıyo sürekli uyuyorum ama bu arada karnımda ağrımıyo değil sence :)))
yumurtladığın günü tespit için ovulasyon testleri var onlardan denesene bi de
ben denemedim ama bu şekilde sonuç alan çok var..
kasık ağrını bilemicim canım...
apla biliyorum ovulasyon testiyle ölçülüyomuşş hesapladım dün başladı yumurtlamam ama bakalım bu ayda böyle bekleyelim de bi daha ki doğru düzgün tedaviye başlıcaz hayırlısıyla
boşver o zaman zorlama sen de...ama oş da durma kurslara git vaktini değerlendir...
1. ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA:
1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak¬kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele¬ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak¬kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok¬tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)
rabbim hayırlısı ile evlat özlemi çeken kardeşleimize hayırlı evlatlar versin inşallah
kızlar bugün tesadüfen bi sitede gördüm bu duaları paylaşmak istedim sizlerler,rabbim inşallah dualarımızı kabul etsin (Amin)
1. ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA:
1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak¬kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele¬ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak¬kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok¬tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)
rabbim hayırlısı ile evlat özlemi çeken kardeşleimize hayırlı evlatlar versin inşallah
kızlar bugün tesadüfen bi sitede gördüm bu duaları paylaşmak istedim sizlerler,rabbim inşallah dualarımızı kabul etsin (Amin)
amin cümlemizden inşallah,rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah :Saruboceq:paylaşım çok güzel Allah razı olsun canım
huyum kurusun eskileri pek değerlendiririm zemuszemus onuda bi sitede gördüm paylaşmıştım işte teşekkürler canım beğenmene sevindim yerimsenibensifaacım bu arda blog yazılarına baktım
ne enteresan ve güzel eski kravatlardan telefon kılıfı süper...
amin cümlemizden inşallah,rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah :Saruboceq:
amin canım amin cümlemizden inşallah Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı ve hepimizin gönlüne göre versin,yüzümüzü güldürsün inşallah canım :Saruboceq:sağol canım Allah razıı olsuun
İnşallah canım inşallah
benim kalbim çok yaralı bizi kimse anlamıyo
herşey ne kolay geliyo insanlara
geçen biri çocuğuna sinirlenmiş bana diyo ki çocuk isteyenin aklına şaşim...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?