Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kıslarr bu yumurtlama kaç gün sürüyorr.
atrıı benimm fikfikten sonra kasıklarım ağrıyorr neden ki

nevbaharcım günüm geçti sivilcelerim acımıyo gögüslerimin ucu ağrıyo ve arada midem çok içten bulanıyo sürekli uyuyorum ama bu arada karnımda ağrımıyo değil sence :)))

kıslarr bu yumurtlama kaç gün sürüyorr.
atrıı benimm fikfikten sonra kasıklarım ağrıyorr neden ki

yumurtladığın günü tespit için ovulasyon testleri var onlardan denesene bi de
ben denemedim ama bu şekilde sonuç alan çok var..
kasık ağrını bilemicim canım...

şimdi çalışmıyosun kanımcaa
ya apla bende çalışmak çok istiyorum ama kociş izin vermiyoo ya ikna edemedimm

boşver o zaman zorlama sen de...ama oş da durma kurslara git vaktini değerlendir...

1. ÇOCUK SAHıBı OLMAK ıÇıN OKUNACAK DUA:
1. "ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak¬kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele¬ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak¬kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok¬tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)
rabbim hayırlısı ile evlat özlemi çeken kardeşleimize hayırlı evlatlar versin inşallah

kızlar bugün tesadüfen bi sitede gördüm bu duaları paylaşmak istedim sizlerler,rabbim inşallah dualarımızı kabul etsin (Amin)

nevbaharcım günüm geçti sivilcelerim acımıyo gögüslerimin ucu ağrıyo ve arada midem çok içten bulanıyo sürekli uyuyorum ama bu arada karnımda ağrımıyo değil sence :)))

ayyy inşallah canım ya bak heyecanlandım şimdi
bence hiç kendini strese sokma hemen bi test al sonucu gör
inan böyle daha çok yıpranıyo insan
anlıyorum hayal kırıklığı çok zor ama kırmızı ışıklar gelince de aynı hayal kırıklığı oluyo zaten

zorlayamıyorum artık abla konuyu açınca kızıyoorr..

paylaşım çok güzel Allah razı olsun canım

sağol canım Allah razıı olsuun

sifaacım bu arda blog yazılarına baktım
ne enteresan ve güzel eski kravatlardan telefon kılıfı süper...
huyum kurusun eskileri pek değerlendiririm zemuszemus onuda bi sitede gördüm paylaşmıştım işte teşekkürler canım beğenmene sevindim yerimseniben

amin cümlemizden inşallah,rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah :Saruboceq:

İnşallah canım inşallah
benim kalbim çok yaralı bizi kimse anlamıyo
herşey ne kolay geliyo insanlara
geçen biri çocuğuna sinirlenmiş bana diyo ki çocuk isteyenin aklına şaşim...klava:

İnşallah canım inşallah
benim kalbim çok yaralı bizi kimse anlamıyo
herşey ne kolay geliyo insanlara
geçen biri çocuğuna sinirlenmiş bana diyo ki çocuk isteyenin aklına şaşim...klava:

amannnn apla artık bende kimseye içimi açmıyoruumm konu açılınca bana akıl vermeye başlıyolar gez toz çocuğu napacan olunca bıkarsın diyolaarrrr
hani bi laf varya tok açın halinden ne anlasınn....
yaw görümcemi görmeye dayanamıyorum 3 yıllık evli 3. hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…