sende öylesin canımcımgünaydın hayırlı cumalar canım rabbim kabul etsin inşallahhhh
bitanesin nurcanım
allahım kabul etsin
okudum bitti canım allah kabul etsin allah buradaki arkadaşlarımıza ve hamile olan herkese vktinde hayırlı doğumlar nasip etsin hamile kalmayı hasretle bekleyen bütün arkadaşlarımıza
hayırlısıyla sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin inşallah
iyi cnm senden nbr
okudum bitti canım allah kabul etsin allah buradaki arkadaşlarımıza ve hamile olan herkese vktinde hayırlı doğumlar nasip etsin hamile kalmayı hasretle bekleyen bütün arkadaşlarımıza
hayırlısıyla sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin inşallah
allaha şükür bende iyiyim evişleri ömer uğraşıp gidiyoruz yoğun geçiyo eskiden haftada bir yaptığım işleri şimdi her gün yapmak zorunda kalıyorum
ömer sağolsun mikser gibi şimdi de uyudu bir yandan dağınığı topluyorum bir yandan size bakıyorum
allaha şükür bende iyiyim evişleri ömer uğraşıp gidiyoruz yoğun geçiyo eskiden haftada bir yaptığım işleri şimdi her gün yapmak zorunda kalıyorum
ömer sağolsun mikser gibi şimdi de uyudu bir yandan dağınığı topluyorum bir yandan size bakıyorum
hem çok güzel hem yorucu gece 2,5 gibi uyandı 3 e kadar emdi sonra eşime sahur hazırladım sabah namazı falan derken 4,30 gibi yattım beyimiz 5,30 da tekrar emdi sonra sabah 8,de uyandı yarı uykulu yarı uyanık bu saate kadar gönlünü yaptım şimdide iş güçcnm yaa ne güzel deilmi önceden hayat boştu şimdii dopdolu olduuu ALLAH yardımcın olsun
kızlar ben çok çirkin bir kadın oldum yaakız annenin güzelliğini alır derlerdide inamazdım ...aynadan tipime bakmak istemiyorum vallahi billahii
hem çok güzel hem yorucu gece 2,5 gibi uyandı 3 e kadar emdi sonra eşime sahur hazırladım sabah namazı falan derken 4,30 gibi yattım beyimiz 5,30 da tekrar emdi sonra sabah 8,de uyandı yarı uykulu yarı uyanık bu saate kadar gönlünü yaptım şimdide iş güç
koysana resmini merak ettim bakayım ne kadar çirkinlemişsin
selam fıstıklarrrrrr
sedefçimmmmm okudum bende canım allah kabul etsinnnn
ipekkkkkk görüşemiyoruz uzun zamandır nasılsınnn?
nurcik merak etme bende çok çirkinleştim krardım her yanım kapkaraaa(
bizm kızda şimdiden uyutmuyor valla sahura kadar oturdum hem mide yanmalarından hem tekmelerinden uykumu kaçtı sabah namazı kılıp öyle yattım ..sabahta erkenden uyandım terden bu sıcaklar dayanılmaz oldu artıkhem çok güzel hem yorucu gece 2,5 gibi uyandı 3 e kadar emdi sonra eşime sahur hazırladım sabah namazı falan derken 4,30 gibi yattım beyimiz 5,30 da tekrar emdi sonra sabah 8,de uyandı yarı uykulu yarı uyanık bu saate kadar gönlünü yaptım şimdide iş güç
koysana resmini merak ettim bakayım ne kadar çirkinlemişsin
heee bu arada bütün paylaşımlar ekim annelerinde galiba göbüşler ciciler hiç bi,rini göremiyoruz oraya gidip sayfa sayfa aramak işime de gelmiyo nasıl görücem ben sizleri ve cicileri
kızlar ben çok çirkin bir kadın oldum yaakız annenin güzelliğini alır derlerdide inamazdım ...aynadan tipime bakmak istemiyorum vallahi billahii
selam fıstıklarrrrrr
selam fıstıklarrrrrr
selam fıstıklarrrrrr
çikinimmmm benim
amin canımmmmmmmm dimek sende çikinleştinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?