Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersiz arkadaşım çok güzel dua anlamlı bir dua yapmışsın yüreğine gönlüne sağlık.. Ben bu forumda yeni sayılırım aynı zamanda bu topinde bana ugur getirir inşallah en kısa zamanda güzel mevlam meleğimi gönderir inşallah cümle isteyenlere..aminn

bende yavaştan gideyim işleri hızlandırayım ömer uyanınca iş yaptırmaz bana
güle güle kolay gelsin ömeri ve seni çok öpüyorumm

amin canım hepimize uğur getirdi inşallah sanada getirir:))

Nasılsın lara arkadaşım ben yeniyi kimseyi tanıyorum kaç yıldır bebek özlemi çekiyorsun canım. ben405 yıldır bbekliyorum meleğimi rabbım gönderirse..

hayırlı cumalar
bende duamı bitirmiştim allah kabul etsin seyhan arkadaşımızada vakti saatinde hayırlı doğumlar nasip etsn inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canlarımmmmmmmm
sevodan ses yok kaç gündür merak ediyorummmm
acaba eltisi geldide ondan mı giremiyor?

selam kızlar nasılsınız

bikaç gündür giremiyorum fatoşun dediği gibi hem eltim yanımda hem kızı internette hep oyun oynuyo
benim için dua okumuşsuunuz okuyan okumayan herkesten allah razı olsun başta sedefomada öncü oldğundan hayırlı evlat versin inşallahh..hamile olan arkadaşlarıma sağlıklı doğumlar,bekleyen arkadaşlarıma hayırlı hamilelikler,evlatları yanında olanlarada hayırlı gelecekler nasip eylesin rabbimm haberim yoktu duadan falan yoks öle yada böle sela zamanı girerdim

zeynep aramıza hoşgeldin inşallahh sanada bu topik hayırlı gelir hasretin biter

geçmişi okudum ama unuttumm

turnal rüyan hayrolsun demek sana geliyoduk. inşallah sende müjdeli haberler verirsin

öptüm hepinizi

bu arada fatoş esmaya ulaştım iyi allaha şükür

seyhann haber verdiğin için çok saol cnm iyi olmasına sevindim şükürler olsun

canım benim teşekkür ederim rabbim hepimizin dualarını kabul etsin dualarına içtenlikle amin diyorum ve hissediyorum ki herkes hamile kalacak herkess rabbim büyük sevom en büyük ümidimiz sizsiniz onun için rabbime hep dua ediyorum allahım büyük

naber kızlarr iyigecelerrrrr bu gece annemlerdeyizz bende nete gireyim hemen dedim özledim sizi öptüm birazcık oyun oynayayım ben muckkkkkkkkk

selam kızlar bugün eltim yok annesine gitti
lara oğluşlar mı uyutmuyo üstünede sıcak eklenince aynen bende geceleri sevmez oldum

sevo teyzesi oğluşlarım gece hiç yaramazlık yapmıyorlar maşallah :)) sıcaktan uyuyamıyoruz ve çişten:))

kızlar benim dün öğlenden beri ishal ağrısı gibi karın ağrılarım vardı:44:geçmeyince öğlen doktorumu aradım
bizi hemen nst ye yönlendirdi
yeni geldim nst de bişey çıkmadı çok şükür
dün bir meyveyi çok kaçırmıştım söylmeyim belki canınız çeker ondan olabilir yada acı yemiştim oda olabilir :44::44:bakalım biraz daha dikkatli olucaz bundan sonra
bide daha az yemek ve ekmek yemeye çalışıcam yoksa patlaycam midemde taş gibi hazmedemiyorum yediklerimi

laracım aman iyi oğluşlar usluymuş benim kız uykuya daldırmıyo sağa dön yok sola dön yok tabi uykuya dalınca daha da duymuyom ama ya eziyosam diyede korkuyom :18:
aman ağrın falan çıkmamış aman haa sen dur sakın doğurma erken yoksa bende peşinden gelicem ayşenin rüyasına göre
bugün pazarya eişm var yanımda canım yarın gelecek eltim

aman lara sık dişini daha çok zamanınız var seyhanıda sürükleme ardından

bende bebeklerimi eziyorum bu ara gece karın ağrısıyla uyanıyorum bakıyorumki karnımın üzerinde uyuyorum hep yüzü koyum uyurdum alışmış vicut pozisyonunu buluyor
onlarda büyümüşte sıkışır olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…