ayyy keşke bende evde olsaydım yemekle uğraşsaydım... :1closedeyes:
Allah sizi en kısa zamanda hamiş yapsın emi şaşı oldum yawwww
ah aah nerde bende çok istiyorum evde olmayı evde kek kurabiye kokuları
olsun eşimi eğer olursa ilerde çocuklarımı karşılıyım evim ev gibi sıcacık olsun
Allah sizi en kısa zamanda hamiş yapsın emi şaşı oldum yawwww
kek yemeyi özlediiiiimmmmmmmmmmmmm
abuuuuuuuuuu kızlar sayfalar ne çabuk ilerlemiş
kek ten rahat ne var canım eşine söle yapsın ciddiyim bak hem ne olacak iki canlısın itirazda etmez
kek ten rahat ne var canım eşine söle yapsın ciddiyim bak hem ne olacak iki canlısın itirazda etmez
kız allah iyiliğini versin ne kek yemesi hatunda şeker var kaç doz insülin alıyo
kızlar siz çok yaşayın emiiii en son kek börek yapacam derken sürpriz yumurta şimdi yiyemiyorum kedersizim boşver ben alıştım artık poposuna şaplağı hakketi onun yüzünden iğnelerden delik deşik oldum
Ay sormayın insülin dedinde ipeğim az önce dahili doktorunu aradım insülin dozlarını o ayarlıyo arada çıkıyo ya bana bugün niye böyle çıkmışki diyoo sanki ben yapıyom kafamçokkarıştı
duru doğum epidural olacaksa doktora söyle çıkınca ilk şaplağı sana attırsın
intikamını alırsın paşadan böylece
allah allah o bilmeyecekte senmi bileceksin ne dr lar var allahım ee dozunu yinemi arttırdı peki
Ay sormayın insülin dedinde ipeğim az önce dahili doktorunu aradım insülin dozlarını o ayarlıyo arada çıkıyo ya bana bugün niye böyle çıkmışki diyoo sanki ben yapıyom kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?