Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nuray hayırlı olsun kucuk adamın abi oluyor desene .allah tamamına erdirsin .daısı bekleyen tum arkadasara ...bende 2. bebek için tedaviye başldım bir kaç gune transferim olur bir aksilik olmazsa

saol nurcanim evet minik adam abi oluyor insallah seninde tedavin hayirlisiyla tamamina erer insallah buralara kimse ugramaz oldu kizlar la gorusuyorsundur hepsine benden selam soyle arada ugramayi unutmasinlar elvini kocaman op benim yerime oda minik abla olsun insallah allaha emanet olun hayirli geceler

sagol canım allah razı olsun .kısmet.. olursa olur olmazsa kızımın canı sagolsun ...diğer kızlarla facedeyiz orda eski gırgır smata devam ediyor :) neden kapattırdı ki eşin faceyi

sagol canım allah razı olsun .kısmet.. olursa olur olmazsa kızımın canı sagolsun ...diğer kızlarla facedeyiz orda eski gırgır smata devam ediyor :) neden kapattırdı ki eşin faceyi
interneti ortak kullaniyorduk kullandigimiz komsu gittti bidaha baglatmadik hatta eymen taha bigisayar basin surely cizgi film izlio die onu bile
kaldirdik kiz lari da sohbetleri de cok ozle dim hepsine cok selam soyle iyi geceler

hayırlı olsun balımmm sağlıkla kucağına alırısn inş

kızlar sizlerin hamile haberlerine ne çok seviniyorum biliyorsunuz ama kendim içinde bir okadar üzülüyorum yıllardır burada yazışıyoruz bir çok arkadaşım anne oldu (çok şükür )ama ben hala burada yapayalnızım

canim saol rabbim senin ve isteyen dileyen herkesin dualarini duysun kabul etsin sizlere de en kisa zamanda bebisler nasip etsin

darisi basima insallah olsun da bir taneye raziyim hayirli ve saglikli olsun ugur getirin diye yaziyorum ins

yanliz degilsin cnm bende herkesin haberine begeni yapiyorum ama ins bir gun bizde umut olacagiz bizim gibilere

Merhabalar. Arkadaşlar ankarada tedavi olan veya olmuş olan varmı.
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

nuray hayırlı olsun kucuk adamın abi oluyor desene .allah tamamına erdirsin .daısı bekleyen tum arkadasara ...bende 2. bebek için tedaviye başldım bir kaç gune transferim olur bir aksilik olmazsa
Eeee sonuç ne bacım yazmamışsın gelipte merak ettim

Hazır gelmişken bende kendimden bahsedeyim bande ocak 2015 de Ankaraya gidiyorum daha önce transferim kaldı yarım inşallah bu kez güzel haberlerle gelirim dualarınızda unutmayın kızlar...

tedavim iptal oldu canım rahim kalınlığı yeterli gelmedi..bu ay tedaviye başladık tekrardan ..allah ikimizinde gönlüne göre versin canım

tedavim iptal oldu canım rahim kalınlığı yeterli gelmedi..bu ay tedaviye başladık tekrardan ..allah ikimizinde gönlüne göre versin canım
Amin canım inşallah ...bakalım bende ocağın 3 de gideceğim bana ne diyecekler
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :)

Melek kız bende melekim kimmiş diye aval aval bakınıyorum
Evet canım tüp bebek tedavisine başlayacağız senden ne haber meleğim ne var ne yok görüşemiyoz epeydir
evet benimnickimin sonundaki 181 ini attım
iyiyim ayşem sağolasın şu an için hiç bi gelişme yok herşey aynı...
yeni yılın ilk haftası eşimin ankarada kaan hocayla randevusu var bekliyoruz bakalım inş yeni yıl hepimize uğurlu gelir..
nerede yaptırıyosun tedavini
ilk tüp bebekmiydi bu daha öncede denemişmiydin

Anladım canım ben nickimi değiştirmek istiyorum ama ne nick alacam istediğim ne bilmiyorum
Canım ben Konyadan Ankaraya gidiyorum bizde 3 ocakda Ankaradayız nasipse biz memorilade Aygül demirol a gidiyoruz
Ramazanlıkda aşılama denedik tutmadı daha sonrada tüp bebek tedavisine başladık ama ondada sadece 1 tane yumurta kaliteli yumurta döllendi toplamda 8 yumurta toplandı her şey o kadar güzel giderken 1 tane yumurta işinize yaramaz dedi doktorda işte şimdi yine başlayacağız rabbim emeklerimizin karşılığını veriri inşallah hayırlısı ile
Eşindede inşallah düzelme vardır yaz bak merak ederim
Hiç olmassa buradaki kaçaklar gelmiyor biz bari aktifleştirelim konuyu

nick değiştirmke çok kolay eskisi gibi değil 5 hakkın var ayarlardan kendin değiştirebiliyosun
hakkımızda hayırlısı olsun ayşem...inş daha fazla beklemeyiz
sen pkolu değilmiydin ki benmi yanlış biliyorum aslında o bir yumurtayı deneyebilirlerdi
neyse inş bu kez hüsrana uğramazsın tüp bebek çok sıkıntılı bi süreç çünkü
ayşem yazarım sende yaz bak benim profilime gir ben bi topiğe yazıyorum sürekli orda da konyalı bi kaç arkadaş var tanışırsınız

Canım demekki değiştirmek istemiyorum istsem yapardım elimizin altında teknoloji baksana
Aminn canım aminn inşallah sabrettik meyvasını alacağız inşallah
He gebelik bölümündeki topik mi kız arada giriyorum hicranı falan biliyom ama ben sizin çenenize yetişemem kişaka şaka inşallah uğrarım orayada

he orayı diyom ayşem
çok gonuşuyoz valla bazen ben bile yetişemiyom
hicranı tanıyon yanibende sizi tanıştırim demiştim
uğra mutlaka canın sıkılmazyaz sende bişeyler
bekliyorum
herşey gönlünce olsun ayşemgüzel haberlerini bekliyorumtakibimdesin bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…