Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağolun bugün hsg çekildi tüplerim tıkalı yarın laroskopi dedi dr. açılır dedi çok üzgünüm

sağolun bugün hsg çekildi tüplerim tıkalı yarın laroskopi dedi dr. açılır dedi çok üzgünüm
canım seni çok iyi anlıyorum benimde tüpler tıkalı çıkmıştı hsg de laparoskopi olmuştum tüpler açılmıştı fakat tenbel çalışıyorlardı bu yüzden tüp bebek önermişti dr.um doğal yolla gebe kalma ihtimalim % 5 demişti dr.um evet bebeğim tüp bebek tedavi vesilesi ile nasip oldu umarım laparoskopi son tedavin olur hemen gelir meleğin dua edeceğim

nuray0606 canım mesaj ne yazdın boş görünüyor

çok saolun dr. değiştirdim şimdi bi tüpüm açık olduğu için dr. olmayadabilrsin dedi telden..yarın gidicem bakalım ne diycek çk gzl konştu tp bbk merkezine gidicem kadın hastlıkları fln herşeye bakıyorlarmış bakalım ne olcak cnm çok saol sağlıkla kucağuına alırsn inş. bebeğini .. belki laparoskopi olamdan da olur inşallah.... hsg den snra şans dahada artıyor bekleyebiliz dedi tüp bbk merkezndeki dr. bakalım artık

gelmemis yazdiklarm telden giriyorum o yuzden olabilir evde net yok faceyide esim kapattirdi kullanmiyorum emzirmekten kesmenin bu kadar zor oldugunu bilsem kesmezdim gece uykusundan uyanip aglama nobetleri geciriyodu ama bu ara cok sukur azaltti ama aklina estikce hala soruyo ve istiyo daha bir ay oldu ama alisamadi daha dun yine istedi onun disinda iyiyiz sizler nasilsiniz buraya kimse ugramaz olmus facede takiliyo herkes galiba neyse herkese selam soyle hepinizi cooooook ozledimmmm

darısı başımıza inş
böyle hikayeleri okumak umut veriyo bana tamda tüm umudumu yitirdiğim zamanlarda

daha burada çok yeniyim, evlilikte de yeni sayılırım ama bir gün ben de bunu diycem inşeallah. O zaman beni hatırlayan çıkarsa desin "evet sen demiştin, ben okumuştum" diye :)

Düşünmedim kızlar o ay hamile kaldım diycem buraya inşeallah.

Bende istiyorum artık 10 aydır... 1 senelik evliyim 19 yaşındayım zorlu bir süreç gerçekten bu ay dedim artık kesin doktora gozukucem ve gözüktüm. Klomenle başlayalım dedi tahlillerim temiz çıktı solda sadece 1 tane 23.5mm yumurtam oldu tek şans yani 10 eylülde ovitrelle çatlama iğnesi oldum beklemedeyim..

insllah canm
aramiza hos geldin umarim hersey istedigin gibi olur rabbim aratmasin

hakkinda hayirlisi olsun insallah Sonucu bildirirsin

[QUOTEhayi0606, post: 37037528, member: 272444"]KIzLAR HAMILEYIMMMMMMMMM[/QUOTE]
Canim hayirli olsun ilk bebginde normal yolla mi 13 yildir evlat hasretyle yaniyorum

[QUOTEhayi0606, post: 37037528, member: 272444"]KIzLAR HAMILEYIMMMMMMMMM[/QUOTE]
Canim hayirli olsun ilk bebginde normal yolla mi 13 yildir evlat hasretiyle yaniyorum dua et bizim icin ne olut

[QUOTEhayi0606, post: 37037528, member: 272444"]KIzLAR HAMILEYIMMMMMMMMM
Canim hayirli olsun ilk bebginde normal yolla mi 13 yildir evlat hasretyle yaniyorum[/QUOTE]

allah razi olsun ikinci bebegim oglum var Temmuz 2012 dogumlucanim ilki icin 4sene beklemistim bu surpriz oldu rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallahhhh

hoş buldum. Amin umarım öyle olur. Senin ne kadar sonra oldu bebişş?

Naptin gülüm gebemisin belli oldumu?
Benim oldu maalesef değilim dün kan testim negatif çıktı ruhum daralio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…