- 27 Haziran 2014
- 1.226
- 895
- 198
sağolun bugün hsg çekildi tüplerim tıkalıcanım sen nerelerdesinnasıl merak ettim facebookdada yoksun ne zamandır emzirmeyi bıraktırmak çok zor çok iyi bilirim inşallah sıkıntısızca atlatırsınız öpüyoruz sizi
merhaba canım hoşgeldin aramızaevet çok şükür çok az sayımız kaldı inşallah sende bekleyen dostlarımızda biran önce müjde vereceksiniz hep dua ile inşallah
canım sen nerelerdesinnasıl merak ettim facebookdada yoksun ne zamandır emzirmeyi bıraktırmak çok zor çok iyi bilirim inşallah sıkıntısızca atlatırsınız öpüyoruz sizi
merhaba canım hoşgeldin aramızaevet çok şükür çok az sayımız kaldı inşallah sende bekleyen dostlarımızda biran önce müjde vereceksiniz hep dua ile inşallah
canım seni çok iyi anlıyorum benimde tüpler tıkalı çıkmıştı hsg de laparoskopi olmuştum tüpler açılmıştı fakat tenbel çalışıyorlardı bu yüzden tüp bebek önermişti dr.um doğal yolla gebe kalma ihtimalim % 5 demişti dr.um evet bebeğim tüp bebek tedavi vesilesi ile nasip oldu umarım laparoskopi son tedavin olur hemen gelir meleğin dua edeceğimsağolun bugün hsg çekildi tüplerim tıkalıyarın laroskopi dedi dr. açılır dedi çok üzgünüm
çok saoluncanım seni çok iyi anlıyorum benimde tüpler tıkalı çıkmıştı hsg de laparoskopi olmuştum tüpler açılmıştı fakat tenbel çalışıyorlardı bu yüzden tüp bebek önermişti dr.um doğal yolla gebe kalma ihtimalim % 5 demişti dr.um evet bebeğim tüp bebek tedavi vesilesi ile nasip oldu umarım laparoskopi son tedavin olur hemen gelir meleğin dua edeceğim
nuray0606 canım mesaj ne yazdın boş görünüyor
darısı başımıza inşEşimin sperm sayırı 9 milyondu her test yapılışında bir indi bir çıktı bu değer, dahası benim yumurtalıklar tembeldi yavaş büyüyordu yumurtalar uyarılmasına rağmen azıcık yumurta üretiyordum. buralarda yazan çoğu kürü denedik; keçiboynuzu kürü, incir kürü, soğan kürü...
3 aşılama yaptırdık ilki tuttu 7. haftada düştü sonrakiler tutmadı bile, ilk tüp bebekte yumurtalar yeterince olgunlaşmadan toplanmıştı yinede yerleştirdiler dışgebelik oldu diye iğne ile sonlandırdılar gebeliği. 2. tüp bebek denememde çok şükür bebişime kavuştum, rabbim sizlere de nasip etsin inşallah, veeee oğlum 19 aylıkken bir baktık ben hamile kalmışım hemde kolayca:) eski günlerimi hatırlıyorum da ilişkiden sonra ayakları havaya dikmeler, 1 saat yatmalar, bel altına yastık koymalar... neler denemedik yok gün aşırı ilişki olacak ,yok ateşim 37 derece olacak, yok efendim adetin kaçıncı günü yumurtladım diye testler yapmalar... hiçbiriyle uğraşmadan :) darısı başınıza arkadaşlar inşallah kolayca hamile kalıverirsiniz sizlerde. Hep buralarda okuyordum düşünmeyi bıraktığım zaman hamile kaldım diye aynen öyle...
daha burada çok yeniyim, evlilikte de yeni sayılırım ama bir gün ben de bunu diycem inşeallah. O zaman beni hatırlayan çıkarsa desin "evet sen demiştin, ben okumuştum" diye :)
Düşünmedim kızlar o ay hamile kaldım diycem buraya inşeallah.
Bende istiyorum artık 10 aydır... 1 senelik evliyim 19 yaşındayım zorlu bir süreç gerçekten bu ay dedim artık kesin doktora gozukucem ve gözüktüm. Klomenle başlayalım dedi tahlillerim temiz çıktı solda sadece 1 tane 23.5mm yumurtam oldu tek şans yani 10 eylülde ovitrelle çatlama iğnesi oldum beklemedeyim..
Canim hayirli olsun ilk bebginde normal yolla mi 13 yildir evlat hasretyle yaniyorum[/QUOTE][QUOTEhayi0606, post: 37037528, member: 272444"]KIzLAR HAMILEYIMMMMMMMMM
hakkinda hayirlisi olsun insallah Sonucu bildirirsin
KIZLAR HAMILEYIMMMMMM
Canim cok sevindim hayırlısi olsun Rabbim saglikli ve huzurlu gebelik geçirmeni nasip etsin allaha emanet olun..
Canim cok sevindim hayırlısi olsun Rabbim saglikli ve huzurlu gebelik geçirmeni nasip etsin allaha emanet olun..
daha burada çok yeniyim, evlilikte de yeni sayılırım ama bir gün ben de bunu diycem inşeallah. O zaman beni hatırlayan çıkarsa desin "evet sen demiştin, ben okumuştum" diye :)
Düşünmedim kızlar o ay hamile kaldım diycem buraya inşeallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?