Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah canımın içi inşallah günün ne kadar geçti

appla daha günüm geçmediii
31 ocakta adet olmuştum ama hiç normal değildii adetimm üstüne mi gördüm acaba diye düşünüyorummmm
buu ay soğan falan da içtimm mide bulantıım hiçç durmadı bu ayyy kasıklarıma karnıma ağprı giriyor arada
memişlerde hafif acıyorr

koooocaaaamaaaan 2.5 sene gözümde büyüyo inan bana sonra rahat etçem belki ama artık gitmiyo eskiden koşarak giderdim işe bebeğimin olmaması çok şeyden soğuttu beni emekli bebeği olur belki benimki

yok datttluummmmm az kalmışş quzumm
ben inanıyoruum aplaaa bebişin en kısa zamanda gelecekkk hade hade doğum falan doktor kontrolleri falann işten yırtarsınnn

böyle tedirgin olacağına kan testi yaptırsana be gülüm bende bu ay hayıt tohumu içicem fsh.yı düşürmesi için 2.tüp bebeğe hazırlık olsun diye

böyle tedirgin olacağına kan testi yaptırsana be gülüm bende bu ay hayıt tohumu içicem fsh.yı düşürmesi için 2.tüp bebeğe hazırlık olsun diye

ablaaa hayıt tohumunun çook faydası oluyorr benim fsh ye o yardımcıı olduu 4 ayy kullandımm kısss eşine de çakşır otu içirrr
abblaaa gııı hayall kırıklığı olcek diye korkuyorummm

yok datttluummmmm az kalmışş quzumm
ben inanıyoruum aplaaa bebişin en kısa zamanda gelecekkk hade hade doğum falan doktor kontrolleri falann işten yırtarsınnn
tüpbebekle hamile kalsaydım eşim işi bırakıcaksın demişti ama olmadı şimdi 2.nin parasını hazırlamak için azimle çalışmalıyım inan şimdiye kadar döktüğüm paralarla ev alırdım ama sağlık olsun yine kendi evimde oturuyorum çok büyük değil ama olsun kira vermiyoruz en azından

ablaaa hayıt tohumunun çook faydası oluyorr benim fsh ye o yardımcıı olduu 4 ayy kullandımm kısss eşine de çakşır otu içirrr
abblaaa gııı hayall kırıklığı olcek diye korkuyorummm
benim eşimde problem yok bitanem arıza bende dr.lar bişeyin yok diyo ama fsh sınırda seninki kaçtı kaça düştü

ne güzell güle güle oturun aplaaa
inşallahh bi mucize olurdaaaa bebişin gelir de bırakırsınn
Rabbim büyük aplaaa bizlerede nasib edecekk
amannn kısss kiraa zatenn insanı mafediyorr biz kiradayızzz başımızı sokacak kadar Rabbim bize de nasib etsinnn inşallahh.
appla bize baksana para yüzünden gidemedikk özel bi hastaneyyee
ahanda bak bende çalışsam giderdikk çook şükürr iyiyizde yine yetmiyorr hastaneye para kalmiyi

inşallah canım bence çalış şimdi girsen bi işe 39 yaşında emekli olursun çok küçüksün canım hem eşine yardımcı olursun hem tedavini rahat olursun bak benim sadece iğneler 5 milyar tuttu 3.850.de tüp bebek çalışmasak neyle Allah razı olsun eşimin arkadaşı ilaçlarda kolaylık yaptı ama bu sene 2.yi yaptıramayız ben devlettende yararlanamadım bazı nedenlerden dolayı özele gitmek zorunda kaldık

yokkkk quzumm ellemediimmm uyusunn gıı kıyamıyoruumm
ayyy aplamm hoşafını mı çıkartıyorlar seninnn
öyle valla ben çok ünlü bi giyim fabrikasında çalışıyorum erkek giyim her sabah 5.te kalkıyorum 6.da evden çıkıyorum ben giderken herkes uyuyo oluyo valla akşam7.de evde oluyorum yemek çamaşır derken saat 10 oluyo ancak uymaya zaman kalıyo eğlenmek gezmek nerdeee beni hafta içi her işim saatlidir akşamları çok programlıyımdır yoksa yetişemem

ayy ablaaa şuu fiyatlara bakk Allah razı olsunn ilaçta kolaylık yapmış en azındannn zorr yaa
ben istiyorumdaa bizimki işte izin vermiyorrr

aboooooooooo zorrr quzum Allah yardımcınızz olsunnnnnn
ben evde popo büyütüyorummmmm amaaannn geldilerr bana yineeeee
datluuuuumm valla programlı olmasan bitersin kanımcaaaa

ayy ablaaa şuu fiyatlara bakk Allah razı olsunn ilaçta kolaylık yapmış en azındannn zorr yaa
ben istiyorumdaa bizimki işte izin vermiyorrr
evet canım hala iyi insanlar var yani Allah bir değil bin kere razı olsun

aboooooooooo zorrr quzum Allah yardımcınızz olsunnnnnn
ben evde popo büyütüyorummmmm amaaannn geldilerr bana yineeeee
datluuuuumm valla programlı olmasan bitersin kanımcaaaa
zoooor zor ama napçan gülüm ekmek kavgası biter inşallah Allah sağlık versin yeterki kendin içinde öyle düşünme eşin izin verse çalışırdın bebeğim

tatlım fsh değerin kaçtı okuyamadın heralde benimde yüksekya içsem düşürürmüki

aplaaa görmedim kusura bakma benim fsh bazenn 10 larda 13 lerde
idi bazenn 11.5 di bazenn çook düştüü yanee bazenn sınırdaaaaydıı
yane hiç ama ben 4 ay kullandımm benim sadece fsh değildii bütün hormonlarr da sorun vardıı

kağıtları aramaya gittim ama bulamadıım taşınırkenn annemler nereye koydularsaa

öylee aplaa geçim işte ekmek parasıı kocişim bazen bitik halde geliyor kıyamıorum daa içim acıyoo ama napalımm mecburdaa ben daha izin almaya çalışıyoruumm
yaww biz buraya taşınırken çalıştırcam dedi çalıştırmadıı
bakalım belki kararı değişirrrr

apla o kadar çook değişti ki benim hormonlarr hangisini söleim bilemedimm 1 ayda hastaneye 5 defa faln gidiyordummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…