inşallah canımın içi inşallah günün ne kadar geçti
koooocaaaamaaaan 2.5 sene gözümde büyüyo inan bana sonra rahat etçem belki ama artık gitmiyo eskiden koşarak giderdim işe bebeğimin olmaması çok şeyden soğuttu beni emekli bebeği olur belki benimki
böyle tedirgin olacağına kan testi yaptırsana be gülüm bende bu ay hayıt tohumu içicem fsh.yı düşürmesi için 2.tüp bebeğe hazırlık olsun diyeappla daha günüm geçmediii
31 ocakta adet olmuştum ama hiç normal değildii adetimm üstüne mi gördüm acaba diye düşünüyorummmm
buu ay soğan falan da içtimm mide bulantıım hiçç durmadı bu ayyy kasıklarıma karnıma ağprı giriyor arada
memişlerde hafif acıyorr
böyle tedirgin olacağına kan testi yaptırsana be gülüm bende bu ay hayıt tohumu içicem fsh.yı düşürmesi için 2.tüp bebeğe hazırlık olsun diye
tüpbebekle hamile kalsaydım eşim işi bırakıcaksın demişti ama olmadı şimdi 2.nin parasını hazırlamak için azimle çalışmalıyım inan şimdiye kadar döktüğüm paralarla ev alırdım ama sağlık olsun yine kendi evimde oturuyorum çok büyük değil ama olsun kira vermiyoruz en azındanyok datttluummmmm az kalmışş quzumm
ben inanıyoruum aplaaa bebişin en kısa zamanda gelecekkk hade hade doğum falan doktor kontrolleri falann işten yırtarsınnn
benim eşimde problem yok bitanem arıza bende dr.lar bişeyin yok diyo ama fsh sınırda seninki kaçtı kaça düştüablaaa hayıt tohumunun çook faydası oluyorr benim fsh ye o yardımcıı olduu 4 ayy kullandımm kısss eşine de çakşır otu içirrr
abblaaa gııı hayall kırıklığı olcek diye korkuyorummm
aplaaa akşammm yemek yediğimiz satt 10.30 duuu
ayyyy kocişi kaldıramadımm inattt ettii
tüpbebekle hamile kalsaydım eşim işi bırakıcaksın demişti ama olmadı şimdi 2.nin parasını hazırlamak için azimle çalışmalıyım inan şimdiye kadar döktüğüm paralarla ev alırdım ama sağlık olsun yine kendi evimde oturuyorum çok büyük değil ama olsun kira vermiyoruz en azından
ellemeseydin uyusaydı çalışınca vücut dinlenmiyo tatlım bensabah evden fresh bi halde çıkıyorum akşam hoşaf gibi geliyorum
öyle valla ben çok ünlü bi giyim fabrikasında çalışıyorum erkek giyim her sabah 5.te kalkıyorum 6.da evden çıkıyorum ben giderken herkes uyuyo oluyo valla akşam7.de evde oluyorum yemek çamaşır derken saat 10 oluyo ancak uymaya zaman kalıyo eğlenmek gezmek nerdeee beni hafta içi her işim saatlidir akşamları çok programlıyımdır yoksa yetişememyokkkk quzumm ellemediimmm uyusunn gıı kıyamıyoruumm
ayyy aplamm hoşafını mı çıkartıyorlar seninnn
inşallah canım bence çalış şimdi girsen bi işe 39 yaşında emekli olursun çok küçüksün canım hem eşine yardımcı olursun hem tedavini rahat olursun bak benim sadece iğneler 5 milyar tuttu 3.850.de tüp bebek çalışmasak neyle Allah razı olsun eşimin arkadaşı ilaçlarda kolaylık yaptı ama bu sene 2.yi yaptıramayız ben devlettende yararlanamadım bazı nedenlerden dolayı özele gitmek zorunda kaldık
öyle valla ben çok ünlü bi giyim fabrikasında çalışıyorum erkek giyim her sabah 5.te kalkıyorum 6.da evden çıkıyorum ben giderken herkes uyuyo oluyo valla akşam7.de evde oluyorum yemek çamaşır derken saat 10 oluyo ancak uymaya zaman kalıyo eğlenmek gezmek nerdeee beni hafta içi her işim saatlidir akşamları çok programlıyımdır yoksa yetişemem
evet canım hala iyi insanlar var yani Allah bir değil bin kere razı olsunayy ablaaa şuu fiyatlara bakk Allah razı olsunn ilaçta kolaylık yapmış en azındannn zorr yaa
ben istiyorumdaa bizimki işte izin vermiyorrr
zoooor zor ama napçan gülüm ekmek kavgası biter inşallah Allah sağlık versin yeterki kendin içinde öyle düşünme eşin izin verse çalışırdın bebeğimaboooooooooo zorrr quzum Allah yardımcınızz olsunnnnnn
ben evde popo büyütüyorummmmm amaaannn geldilerr bana yineeeee
datluuuuumm valla programlı olmasan bitersin kanımcaaaa
tatlım fsh değerin kaçtı okuyamadın heralde benimde yüksekya içsem düşürürmüki
evet canım hala iyi insanlar var yani Allah bir değil bin kere razı olsun
zoooor zor ama napçan gülüm ekmek kavgası biter inşallah Allah sağlık versin yeterki kendin içinde öyle düşünme eşin izin verse çalışırdın bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?